Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
no ale ten bramkarz to kurwa stal w tym miejscu
jaja jak arbuzy
wincyj żorżiniów i azpilikuetów
- genocidegeneral
triple-double Ponitki to trzecie w historii
eurobasketu
jakby pilka nozna trwala 85 min to real by nie wygral zadnego trofeum w XXI wieku
skurwysyny no, tak jak ich nie lubie tak na pewno sa najlepsza druzyna w koncowkach
skurwysyny no, tak jak ich nie lubie tak na pewno sa najlepsza druzyna w koncowkach
No trudno, przecież nie trzeba z grupy wychodzić w LM, komu to potrzebne
szkoda było jednak słuchu i wzroku na ten mecz
Liga europy bedzie ciekawsza
Spoiler
O ile uda się pyknąć Zagrzeb w rewnażu
Kocham, pozdrawiam
Potter do Juve, Allegri do Chelsea
jedyne słuszne rozwiązanie
jedyne słuszne rozwiązanie
- Cz4rny1337
- Moderator
kurwa jestem tak nagrzybiony ja płaczę tyle emocji to było najpiękniejsze przezycie sportowe mojego życia bez kitu koszykówka to mój sport wygraliśmy z mistrzem europy i głównym faworytem do złota mającym jeśli nie teraz najlepszego zawodnika na świecie to za dwa lata jak huj i my ich jebnelismy to się zdarza raz za naszego życia wszyscy myśleliśmy że wjebiemy 15 czy 20 a my ich pierdolnelismy ach grzyby są piękne ponitka jest piękny przeciez to to samo jakbyśmy w pile w katarze jebneli ćwierćfinał i tam odjebali niemców albo anglie to jest hit dziękuję wam panowie ten wrzesień był w huj ciężki osobiście nieoczekiwanie bardzo trzeba było walczyć wspierać ważne osoby dzisiaj miałem pierwszy dzień względnego luzu a wy daliście tyle radości no kurwa pięknie uuuuu kalibob
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
łącze sie w bólu
to jest na profilu zjarany ziomek, csi ślizgawka - zajebał, czy uż. sztyc to zjarany ziomek????sztyc pisze:kurwa jestem tak nagrzybiony ja płaczę tyle emocji to było najpiękniejsze przezycie sportowe mojego życia bez kitu koszykówka to mój sport wygraliśmy z mistrzem europy i głównym faworytem do złota mającym jeśli nie teraz najlepszego zawodnika na świecie to za dwa lata jak huj i my ich jebnelismy to się zdarza raz za naszego życia wszyscy myśleliśmy że wjebiemy 15 czy 20 a my ich pierdolnelismy ach grzyby są piękne ponitka jest piękny przeciez to to samo jakbyśmy w pile w katarze jebneli ćwierćfinał i tam odjebali niemców albo anglie to jest hit dziękuję wam panowie ten wrzesień był w huj ciężki osobiście nieoczekiwanie bardzo trzeba było walczyć wspierać ważne osoby dzisiaj miałem pierwszy dzień względnego luzu a wy daliście tyle radości no kurwa pięknie uuuuu kalibob