I czerwona
Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Ale końcówka Giuve, Milik na 3-2 z dyńki
I czerwona
I czerwona
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2022, 22:41 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Hahaha chyba spalony a czerwona poszła
I jeszcze afera
Nie uznali ahhahah
I jeszcze afera
Nie uznali ahhahah
co tam się odjebało pod koniec
ale imo powinien być gol, przecież ten bramkarz i tak by nie zareagował
ale imo powinien być gol, przecież ten bramkarz i tak by nie zareagował
Polska w tym finale chyba najgorszy mecz grają.
Przecież oni od początku byli chujowi, Amerykanie po tie-breaku, brazole po tie-breaku, ślepy to widział.
Ten finał pokazał jak ważny jest zajebisty rozgrywający. No i przyjęcie Włochów było wyśmienite. Zasłużone zwycięstwo.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Ehh szkoda. Ale jak serwis nie funkcjonuje, atak nie funkcjonuje to ciężko wygrać. Kurek w ogóle nie dojechał.
- scam_sakawa
Zdecydowanie, Włosi będą mocni dopóki zdrowy jest sypacz Simone. Włosi zagrali bezbłędny finał, głowa im całkowicie dojechała.
Brawa dla Polski i tak, jesteśmy wicemistrzem świata.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Dobra, teraz Alcaraz jedzie po swojego pierwszego szlema. 
Ruud to raczej weźmie.
włosi zdecydowanie lepsi, wyższa kultura gry i pierwszy set wydarty fuksem, bo też mieli go pod kontrolą, sypacz fenomenalny, poziom jak kiedyś ricardo z brazylii, naszego rozczytali po dwóch setach jak chcieli
ten wieśniacki mały rycerz też nie pomógł, a mogli spróbować ja nie wiem może jakiejś piosenki od stachurskyego żeby ich zainspirowała
ten wieśniacki mały rycerz też nie pomógł, a mogli spróbować ja nie wiem może jakiejś piosenki od stachurskyego żeby ich zainspirowała
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
jak się okazuje var przy bramce Milika nie wziął pod uwagę Candrevy który był na dole xdd 
Spoiler
no nie wiem czy on jest bliżej bramki niż Bonucci, jesteś pewny że tak jest? też imo stykowa
Spoiler
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv