Malik Montana
- benzoabuser
- Zbanowany
Re: Malik Montana
Wojtuś ma udziały o ile się nie myle, a koszt produkcji mma vip oscyluje wokół paczki orzeszków i 'zaraz wam wyślemy te 500 zł przelewem zawodnicy'
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- zemsta1camzata
Najman przez komorników nie może mieć nic na siebie, więc udziały w mma vip miała jego żona.Ema pisze:to samo tyczy się najmana i ciepłego wojtusia z fame. Żeby ktoś nie myślał, ze takich przychlastow stać na posiadanie federacji mma
Gola i boxdel mają po 20% w fame.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- zemsta1camzata
talerz i bryła, a nie serek camembert
jaki dresscode? w klubie w dresach
Chuj nie uwu
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
cybermarian odkryl nowe pluginy w programie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- FruitOffTheWall
ten kronkel dom to jakiś sławny raper z innego kraju że ludzie się nim jarają?
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Nom, milionowe wyświetlenia w Niemczech zdarzyły się dla jego.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Klip do Wjazdu był fajny. Szczególnie że ogarnął Williama Thomasa do realizacji. Nowego nie sprawdzałem jeszcze.
Z jednej strony Sentino zakochany w CrackHouse i ich festyniarskim, cymbałkowym disco, z drugiej Malik zmieniający się muzycznie od roku w Cypisa robiącego potupanki dla chłopaków w holenderskich domkach, ja pierdole czy tylko taki został mi wybór
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Ja tam się bardzo cieszę, że tacy jak oni przestają udawać i idą na całego w disco polo. Zresztą tematyczny repertuar Montany to jeszcze większy rak niż Pezet. W sumie to się dziwię, że PiS ze swoim ideolo jeszcze tego nie zakazał pod groźbą Sztumu. Jak chcesz wychować syna na małego kombinatora-wieśniaka, a córkę na kurwę, to puszczaj im za młodu Malika Montanę.
Klip to jakaś tragedia, włączyłem z ciekawości i dramat - to już nawet youtuberzy potrafili mieć ciekawsze oraz lepiej zmontowane video. Wychodzące gałki oczne przebijają chyba wszystkie efekty w klipie.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
FruitOffTheWall pisze: ↑09 wrz 2022, 15:23 ten kronkel dom to jakiś sławny raper z innego kraju że ludzie się nim jarają?
Ludzie się nim nie jarają. Poprostu dostał kontrakt od G2ML i tak sobie rośnie.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Malik od dłuższego czasu jest asłuchalny, jak i całe GM2cwel.
wydał epke ktora jest naprawde fajna, ale przeszla bez echa calkiem (bo promocje miala zerowa chyba nawet) i upychaja go wszedzie kurwa na jakies featy z bibicami i innymi gownami, gdzie chlop ma najwiekszy potencjal ze wszystkich potomkow gm2lRIVALDO111 pisze: ↑10 wrz 2022, 11:52 Ludzie się nim nie jarają. Poprostu dostał kontrakt od G2ML i tak sobie rośnie.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
no właśnie chłop ma największy potencjał w gm2ll
Francuz mordo za stówę bez gumy nie pociągnął tego do przodu
Francuz mordo za stówę bez gumy nie pociągnął tego do przodu
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
ciezko nie miec najwiekszego potencjalu w tym obwoznym talent show, na ktory sklada sie dwoch murzynow albert i złomek o łacznym iq mniejszym niz wzrost diho (100cm), handlarz podrobami z wolki kosowskiej z doklejona brodą i gosc o ksywie francuz mordeaux co spierdolil z poprawczaka i jara sie jak go malik zabierze na pizze
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji