Wini - rozmowy

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Archie

Re: Wini - rozmowy

Post autor: Archie »

wklz pisze: 07 wrz 2022, 18:31Jeśli nie wyjadą z czymś bardziej charakterystycznym to będzie marka która przegra lekko z jakimś Diversem czy innym 4Fem, którego sobie wzięli za inspirację. A to nie są słabe marki, po prostu nie silą się na szalone pomysły a i tak można sobie polatać bez wstydu.
Trochę w takich normalnych ludzi celują - tutaj jest fragment persony, którą sobie zidentyfikowali jako jeden z profili klientów. Ich główną projektantką jest dziewczyna co pracowała w 4F. Z drugiej strony ciągle piszą o tej hardkorowości i niby Guru Gomez dalej jakoś artystycznie ma działać z nimi, ale ciekawi mnie jak oni zdefiniują ten hardkorowy styl w wizerunku, bez rapu, który to pchał. Kolejnym dobrym pytaniem jest kto tę markę będzie promował? Paluch dostanie jakiś dedykowany dres i co dalej?
Lord Acton (1834-1902): "All power tends to corrupt and absolute power corrupts absolutely."
Luke Cage: "Shit happens. Every day, in every city, on every corner. Shit muthaf**kin' happens. And it can happen to you."
wklz

Post autor: wklz »

Nie no, koszulki z Teslą czy tam Skłodowską już ustawiły poprzeczkę :)

Dodano po 2 minutach 30 sekundach:
Na innym filmie wspominają distro przez Zalando, no to już jasna sprawa.
stachu

Post autor: stachu »

Archie pisze: 08 wrz 2022, 13:50
wklz pisze: 07 wrz 2022, 18:31Jeśli nie wyjadą z czymś bardziej charakterystycznym to będzie marka która przegra lekko z jakimś Diversem czy innym 4Fem, którego sobie wzięli za inspirację. A to nie są słabe marki, po prostu nie silą się na szalone pomysły a i tak można sobie polatać bez wstydu.
Trochę w takich normalnych ludzi celują - tutaj jest fragment persony, którą sobie zidentyfikowali jako jeden z profili klientów.[...]
czy ja dobrze rozumiem, ze jedna z person, w ktore celuja okreslili mianem "bedoesiara" ?

Obrazek
wklz

:rotfl: o kurde co za plansza. czasem korpo czasem chill
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Ja pierdolę to o mnie. :shock:

Na początku byłem sceptyczny, jak o tym słuchałem i to widziałem, i patrzyłem jak on to (nie) promuje. Ale ostatnio przedstawił kilka ciekawych wizji, zaczął to lepiej promować. Angażuje w to takich ludzi jak Żulczyk czy Dragan. Ostatecznie uważam, że coś z tego może być. Oczywiście nie przewiduję, że wróci w postaci baggy jeansów z pstrokatymi naszywkami, choć baggy style wraca do mody, to jednak trochę jest inny niż był za czasów polskiego wiggerstwa.

W sensie i to jest styl baggy, i to jest styl baggy. I chyba każdy widzi różnicę.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Póki co to brakuje im pół bańki do progu powodzenia emisji, a zostały ledwo dwa tygodnie, ładna wtopa z tą emisją, ale pewnie, żeby uratować to co już uzbierali to zaraz wleci jakiś koleżka ze swoim hajsem
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

To już cały KS zaliczony poza potężnym Matim, ciekawe czy odmówił Winiemu czy się jeszcze pojawi
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

pojawi, Wini mówił kiedyś że będą wszyscy czterej

Dodano po 4 dniach 23 godzinach 21 minutach 32 sekundach:
Swoją drogą dwadzieścia kilka tysięcy złotych miesięcznie z kanału to chyba więcej niż Wini ze swojego rapu kiedykolwiek kasował
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Przeciez on rapuje hobbystycznie, nie sadze zeby w ogolnym rozrachunku cokolwiek zarobil na swoim rapie, na rapie soboty juz predzej
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
gods bidness

Posłuchałem godzinę Różala i się czuję jakbym tydzień wciągał skażony mefedron.
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

jest 2022, ja np. bym wolał już cokolwiek no logo niż diversa lub 4f
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
wklz

Oczywiście, ale takie marki już są i dużo bardziej interesujące niż te kojarzące się z rapem lub co gorsza działalnością Winicjusza.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Wini do swojego rapu to dołożył w chuj kabony, a zarobił wielkie na nim jedno wielkie nic.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
DJ_BOBO

Post autor: DJ_BOBO »

ale w jaki sposób miał zarobić jakiekolwiek pieniądze na rapie skoro nie gra koncertów, nie sprzedaje płyt ani nie robi milionowych wyświetleń?
Za samo bycie raperem pieniędzy nikt nie daje
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
Awatar użytkownika
ogkush

Post autor: ogkush »

cos tam probuje sprzedawac z plytek https://winiego.com/pl/c/Plyty-CD/16
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
Awatar użytkownika
aos

Post autor: aos »

WINI x ZBYSZEK OCHAŁ
O wojnie, byciu snajperem i służbie w Legii Cudzoziemskiej
https://www.youtube.com/watch?v=r_yeEgD0RZg&t
Awatar użytkownika
gods bidness

Najlepsza rozmowa od dawien dawna.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

a co, dał gościowi się wypowiedzieć w spokoju?
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
🥤 DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN 🚘 -> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
ODPOWIEDZ