Buty
Moderator: wrubel
- piernikowyskoczek
Re: Buty
jakie buciwo na jesień?
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- zemsta1camzata
Af1
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- piernikowyskoczek
ile można
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Diadory n9002, am97 (ale nie w deszczowe dni xD), AF1, AJ1, jordan aura, am200, adidas forum low, adidas ozelia, adidas ozweego
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
https://www.zalando.pl/zign-oksfordki-b ... 0-q13.html
kupiłem takie, do codziennego pocinania, nawet nie musiałem ich rozchodzić, od początku wygodne i to na czym mi zależało, czyli proste z wyglądu
w zeszłym sezonie reebok daytona dmx - świetny obuw
dwa lata temu reebok dmx series 1200 - równie świetny
no i uniwersalny wybór, czyli vans oldskool pro
ogólnie reeboki mi siadły, miałem kiedyś af1, superstary, am95 - ale reeboki mi przypasowały bardziej
kupiłem takie, do codziennego pocinania, nawet nie musiałem ich rozchodzić, od początku wygodne i to na czym mi zależało, czyli proste z wyglądu
w zeszłym sezonie reebok daytona dmx - świetny obuw
dwa lata temu reebok dmx series 1200 - równie świetny
no i uniwersalny wybór, czyli vans oldskool pro
ogólnie reeboki mi siadły, miałem kiedyś af1, superstary, am95 - ale reeboki mi przypasowały bardziej
Adidas forum low, idealny model.
Mam takie już ze 2 lata i uwielbiam, im bardziej się niszczą tym lepiej bo od początku wyglądają na vintage

Ostatnio zakupiłem też yeezy 500 moon yellow, przewygodny model, oczywiście jak to w yeezusach rozmiar 46, normalnie noszę 44 2/3

No i upragnione Foam Runnery Onyx wleciały, ale trochę jeszcze nie umiem znaleźć fajnego outfitu do nich, ktoś coś doradzi?

Mam takie już ze 2 lata i uwielbiam, im bardziej się niszczą tym lepiej bo od początku wyglądają na vintage

Ostatnio zakupiłem też yeezy 500 moon yellow, przewygodny model, oczywiście jak to w yeezusach rozmiar 46, normalnie noszę 44 2/3

No i upragnione Foam Runnery Onyx wleciały, ale trochę jeszcze nie umiem znaleźć fajnego outfitu do nich, ktoś coś doradzi?

Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
viewtopic.php?f=31&t=9041&p=661906#p661906
Moim zdaniem to nie kwestia samego outfitu. To są tak specyficzne buty, że białym ludziom to pasuje może 1 na 100 i tu chodzi o ogólną sylwetkę,mordę itd.
Większość ludzi wygląda w nich śmiesznie co by na sobie nie mieli, dlatego ja np. tego modelu chyba nigdy nie zakupię.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Ehhh tak myślałem że muszę być czarny
.
Szerokie dresy, biała frota skarpeta i koszulka oversize (polecam markę Review, super koszulki OS) myślę że może w sumie mogły by być
Szerokie dresy, biała frota skarpeta i koszulka oversize (polecam markę Review, super koszulki OS) myślę że może w sumie mogły by być
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)
Zależy co rozumiesz przez jesień. Jak deszcz, ciape itd to możliwości są ograniczone, czyli buty najlepiej całe ze skóry, lub ciemnego zamszu + impregnat. Obecnie raczej pora jesienna bywa łagodniejsza i wtedy pole manewru jest zdecydowanie szersze. Nie okresliłeś budżetu, ale od siebie polecam wyższe modele od NB (te made in usa i uk) - 990 (w szczególności collabo z Teddy Santisem), 991, 992 czy 1500. Z nieco tańszej opcji, marka która poszła trochę w odstawkę, ale z tego też względu nie ma takich wysokich retaili czyli Asics. Wiele kolorystyk mega wygodnych Gel Lyte III lub nawet wygodniejsze ale mniej dostępne GLV.
Aktualnie nie pcham się ani w adidas ani w Nike, bo ceny w porównaniu do jakości są horrendalne.
zajrzyj do tematu fity polskich raperów
Spoiler
xddddddd
Oczywiście zaglądam, lubię ten temat bardzo 
- piernikowyskoczek
AseOne pisze: ↑09 wrz 2022, 12:37Zależy co rozumiesz przez jesień. Jak deszcz, ciape itd to możliwości są ograniczone, czyli buty najlepiej całe ze skóry, lub ciemnego zamszu + impregnat. Obecnie raczej pora jesienna bywa łagodniejsza i wtedy pole manewru jest zdecydowanie szersze. Nie okresliłeś budżetu, ale od siebie polecam wyższe modele od NB (te made in usa i uk) - 990 (w szczególności collabo z Teddy Santisem), 991, 992 czy 1500. Z nieco tańszej opcji, marka która poszła trochę w odstawkę, ale z tego też względu nie ma takich wysokich retaili czyli Asics. Wiele kolorystyk mega wygodnych Gel Lyte III lub nawet wygodniejsze ale mniej dostępne GLV.
Aktualnie nie pcham się ani w adidas ani w Nike, bo ceny w porównaniu do jakości są horrendalne.
ło chuj, nie podawałem budżetu, bo gdzieś do 600 złotych dać za buty to dla mnie spoko, a ty żeś wyskoczył z takimi za kafla, to faktycznie mnie nie stać
te co ci podałem to sporo poniżej progu i warto, bier jeśli stylowo są ci odpowiednie
- piernikowyskoczek
najfajniejsze @jAg zapodał
aaah, ok, kompletnie nie moje klimaty, ale git że któraś odpowiedź cię satysfakcjonuje
gdzie jakiś sensowny wybór asicsów obecnie? jak kupowałem gl3 black tan w chyba 2k14 to były wszędzie, potem był taki czas że było milion kolaboracji na tym modelu, a później mam wrażenie zeszły totalnie na boczny torAseOne pisze: ↑09 wrz 2022, 12:37Zależy co rozumiesz przez jesień. Jak deszcz, ciape itd to możliwości są ograniczone, czyli buty najlepiej całe ze skóry, lub ciemnego zamszu + impregnat. Obecnie raczej pora jesienna bywa łagodniejsza i wtedy pole manewru jest zdecydowanie szersze. Nie okresliłeś budżetu, ale od siebie polecam wyższe modele od NB (te made in usa i uk) - 990 (w szczególności collabo z Teddy Santisem), 991, 992 czy 1500. Z nieco tańszej opcji, marka która poszła trochę w odstawkę, ale z tego też względu nie ma takich wysokich retaili czyli Asics. Wiele kolorystyk mega wygodnych Gel Lyte III lub nawet wygodniejsze ale mniej dostępne GLV.