Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Re: Transfery

Post autor: mateko »

Ten jebany puchacz
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Wg Ornsteina Chelsea myśli także o wypożyczeniu Auby a nie transferze definitywnym. Inna sprawa, że po tym napadzie chłop jest nie do grania przez najbliższe kilka tygodni, bo mu chyba szczękę połamali
Awatar użytkownika
fromage
Zbanowany

Post autor: fromage »

Bakan pisze: 31 sie 2022, 8:50 Ten upadek CR7 jest spektakularny. Już po pierwszym sezonie w Juve pisałem, że fajnie, że strzela gole, ale jego statystyka Strzały Na Mecz, jest tak zatrważająca, że trudno, żeby coś do sieci nie wpadało + koledzy przez niego strzelają znacznie mniej, no ale LICZBY GO BRONIŁY, więc sam zacząłem stwierdzać, że zbyt ostro go potraktowałem. Kilka lat później i okazuje się, że jednak grać z nim się nie da, bo oprócz tego, że napierdala z każdej pozycji, to jeszcze nie pracuje w pressingu, przez co stał się piłkarzem archaicznym. Żeby była jasność, wciąż istnieją zespoły, w których by się przydał, ale nie są to raczej zespoły z topu.
Brzmi troche jak wszyscy heatowali messiego na poczatku jego gry we francji, a dopiero teraz skminili ze pilka sie GTA pod messiego a nie pod siatke, mam nadzieje (jesli tak sie stanie) to tak samo bedzie z krisztjanu, caly zespol bedzie grac tak jak on zapowiada, cos w stylu orkrstra

Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Bakan

Post autor: Bakan »

Messi to inny typ piłkarza. Nawet jeśli jest „człapakakiem” to w ofensywie oferuje zdecydowanie więcej niż Ronaldo. Ja tam uważam, że Messi jeszcze z jedną ZP zgarnie.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

exyou pisze: 30 sie 2022, 9:43 Dobra, niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest że takie Bodo Glimt które gra w pucharach chwile ma na transfery 4 mln a Lech, Legie nawet nie przeprowadzą transferu za 1,5 mln. Czy to jest kwestia skąpstwa polskich prezesów czy czego bo mnie to zastanawia?
Za odpowiedź niech posłuży oprawa Lecha
Spoiler
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
suitup
mob psycho

Post autor: suitup »

kibole czelsi, fofana nie jest juz czasami here we go?
Awatar użytkownika
potter

dokładnie tak

Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Chelsea złożyła ofertę 50mln euro za Edsona Alvareza z Ajaxu. Sam gracz podobno zażądał, by Ajax zaczął rozmowy. Kolega napisał, że to kocik, ale wątpię, że go puszczą, bo tam okno chyba do dziś trwa
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Barcelona osiągnęła wstępne porozumienie z Interem ws. wypożyczenia Jordiego Alby! [@gerardromero]

Haha co jest kurwa :lol:
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Jednocześnie poszła oferta Chelsea za Sangare z PSV - 40-45 mln euro

Tuchel odkrył ze potrzebuje defensywnego napastnikapomocnika (a tak naprawdę to pewnie ugadali ojebanie Gilmoura i w jego miejsce wbija któryś + dostali info ze De Jong zostaje)

Tier 1 dla PSV podaje, ze jeden z dwójki Sangare/Gekpo odejdzie

Z PSV chyba łatwiej bedzie sie dogadać niż z ajaxem

/edit
@down
:lol: To ta pora
Obrazek
Awatar użytkownika
ebismolarek

Cz4rny1337 pisze: 31 sie 2022, 22:08 Tuchel odkrył ze potrzebuje defensywnego napastnika
Polecam kozaczka Milana Djuricia, ale dopiero co poszedł do Hellasu Verona

A może na wahadło?
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

pojebalo ich z tym Alba? Chca naprawde sciagnac Alonso w jego miejsce? :lol:
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Nie znam się na Barcelonie, powiedzcie mi czy ten alba to jeszcze coś jarzy?

Swoją drogę ten ruch oznacza, że dimarco jest w Interze traktowany jako póllewy obrońca, a nie wahadłowy :lol: no nieźle, dużo można o nim powiedzieć ale na pewno nie to że potrafi bronić
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

odejscie Alby byloby porownywalne do odejscia Alvesa, ze do dzisiaj nie potrafia znalezc zastepstwa dla niego
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
Kebo

Post autor: Kebo »

Spokojnie, jeszcze chiński komunista może wszystko zablokować bo dla niego nawet jak Barca opłaci 60% pensji to za drogo wyjdzie xd.
https://linktr.ee/don_kebo

Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Awatar użytkownika
potter

DiMarzio już potwierdza: Auba <-> Alonso :/ ile dopłaca Chelsea nie wiem, ale i tak dramat

Zaś Ornstein donosi że Bednarek do WHU za Dawsona, gorszego obróbce biorą wtf
Awatar użytkownika
ebismolarek

Bisclavret pisze: 31 sie 2022, 22:34 Nie znam się na Barcelonie, powiedzcie mi czy ten alba to jeszcze coś jarzy?
W zeszłym sezonie u Xaviego potrafił rozgrywać zajebiste spotkania, ale ten zaczął hujowo i nie dojeżdżał więc chomik został posadzony na piździe i dwa ostatnie mecze grał małolacik Balde, ale i tak pewnie huj wyjdzie z tego Alby w Interze

Przy okazji Dest wypo do Milanu
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Tier 1 dla PSV:
Sangare zostaje, PSV odrzuciło ofertę Chelsea, Gakpo sprzedany (soton? Leeds?)
Obrazek
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Zwrot akcji Gakpo zostaje, miał dziś zabookowany lot do Leeds, ale nastąpił jakiś rozłam, więc możliwy ten Sangare jednak?

Ornstein: Chelsea na granicy porozumienia z Barcą, Auba za Alonso i 7,5mln (mówiło się wcześniej o większej kwocie, ciekawe czy to pobicie miało wpływ)
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
szpilman
♓︎

Post autor: szpilman »

Beka z tym aubom, gość przyjdzie do nas i nie będzie grał bo coś ze szczeną albo to tylko takie plotki.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."
pieseczek dla ślizgawkera
Obrazek
ODPOWIEDZ