Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Ten jebany puchacz
Wg Ornsteina Chelsea myśli także o wypożyczeniu Auby a nie transferze definitywnym. Inna sprawa, że po tym napadzie chłop jest nie do grania przez najbliższe kilka tygodni, bo mu chyba szczękę połamali
Brzmi troche jak wszyscy heatowali messiego na poczatku jego gry we francji, a dopiero teraz skminili ze pilka sie GTA pod messiego a nie pod siatke, mam nadzieje (jesli tak sie stanie) to tak samo bedzie z krisztjanu, caly zespol bedzie grac tak jak on zapowiada, cos w stylu orkrstraBakan pisze: ↑31 sie 2022, 8:50 Ten upadek CR7 jest spektakularny. Już po pierwszym sezonie w Juve pisałem, że fajnie, że strzela gole, ale jego statystyka Strzały Na Mecz, jest tak zatrważająca, że trudno, żeby coś do sieci nie wpadało + koledzy przez niego strzelają znacznie mniej, no ale LICZBY GO BRONIŁY, więc sam zacząłem stwierdzać, że zbyt ostro go potraktowałem. Kilka lat później i okazuje się, że jednak grać z nim się nie da, bo oprócz tego, że napierdala z każdej pozycji, to jeszcze nie pracuje w pressingu, przez co stał się piłkarzem archaicznym. Żeby była jasność, wciąż istnieją zespoły, w których by się przydał, ale nie są to raczej zespoły z topu.
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Messi to inny typ piłkarza. Nawet jeśli jest „człapakakiem” to w ofensywie oferuje zdecydowanie więcej niż Ronaldo. Ja tam uważam, że Messi jeszcze z jedną ZP zgarnie.
Za odpowiedź niech posłuży oprawa Lecha
Spoiler

kibole czelsi, fofana nie jest juz czasami here we go?
Chelsea złożyła ofertę 50mln euro za Edsona Alvareza z Ajaxu. Sam gracz podobno zażądał, by Ajax zaczął rozmowy. Kolega napisał, że to kocik, ale wątpię, że go puszczą, bo tam okno chyba do dziś trwa
Kocham, pozdrawiam
- ebismolarek
Barcelona osiągnęła wstępne porozumienie z Interem ws. wypożyczenia Jordiego Alby! [@gerardromero]
Haha co jest kurwa
Haha co jest kurwa
- Cz4rny1337
- Moderator
Jednocześnie poszła oferta Chelsea za Sangare z PSV - 40-45 mln euro
Tuchel odkrył ze potrzebuje defensywnego napastnikapomocnika (a tak naprawdę to pewnie ugadali ojebanie Gilmoura i w jego miejsce wbija któryś + dostali info ze De Jong zostaje)
Tier 1 dla PSV podaje, ze jeden z dwójki Sangare/Gekpo odejdzie
Z PSV chyba łatwiej bedzie sie dogadać niż z ajaxem
/edit
@down
To ta pora
Tuchel odkrył ze potrzebuje defensywnego napastnikapomocnika (a tak naprawdę to pewnie ugadali ojebanie Gilmoura i w jego miejsce wbija któryś + dostali info ze De Jong zostaje)
Tier 1 dla PSV podaje, ze jeden z dwójki Sangare/Gekpo odejdzie
Z PSV chyba łatwiej bedzie sie dogadać niż z ajaxem
/edit
@down

- ebismolarek
Polecam kozaczka Milana Djuricia, ale dopiero co poszedł do Hellasu Verona
A może na wahadło?
pojebalo ich z tym Alba? Chca naprawde sciagnac Alonso w jego miejsce? 
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
-
Bisclavret
Nie znam się na Barcelonie, powiedzcie mi czy ten alba to jeszcze coś jarzy?
Swoją drogę ten ruch oznacza, że dimarco jest w Interze traktowany jako póllewy obrońca, a nie wahadłowy
no nieźle, dużo można o nim powiedzieć ale na pewno nie to że potrafi bronić
Swoją drogę ten ruch oznacza, że dimarco jest w Interze traktowany jako póllewy obrońca, a nie wahadłowy
odejscie Alby byloby porownywalne do odejscia Alvesa, ze do dzisiaj nie potrafia znalezc zastepstwa dla niego
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Spokojnie, jeszcze chiński komunista może wszystko zablokować bo dla niego nawet jak Barca opłaci 60% pensji to za drogo wyjdzie xd.
https://linktr.ee/don_kebo
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
DiMarzio już potwierdza: Auba <-> Alonso :/ ile dopłaca Chelsea nie wiem, ale i tak dramat
Zaś Ornstein donosi że Bednarek do WHU za Dawsona, gorszego obróbce biorą wtf
Zaś Ornstein donosi że Bednarek do WHU za Dawsona, gorszego obróbce biorą wtf
- ebismolarek
W zeszłym sezonie u Xaviego potrafił rozgrywać zajebiste spotkania, ale ten zaczął hujowo i nie dojeżdżał więc chomik został posadzony na piździe i dwa ostatnie mecze grał małolacik Balde, ale i tak pewnie huj wyjdzie z tego Alby w InterzeBisclavret pisze: ↑31 sie 2022, 22:34 Nie znam się na Barcelonie, powiedzcie mi czy ten alba to jeszcze coś jarzy?
Przy okazji Dest wypo do Milanu
- Cz4rny1337
- Moderator
Tier 1 dla PSV:
Sangare zostaje, PSV odrzuciło ofertę Chelsea, Gakpo sprzedany (soton? Leeds?)
Sangare zostaje, PSV odrzuciło ofertę Chelsea, Gakpo sprzedany (soton? Leeds?)

Zwrot akcji Gakpo zostaje, miał dziś zabookowany lot do Leeds, ale nastąpił jakiś rozłam, więc możliwy ten Sangare jednak?
Ornstein: Chelsea na granicy porozumienia z Barcą, Auba za Alonso i 7,5mln (mówiło się wcześniej o większej kwocie, ciekawe czy to pobicie miało wpływ)
Ornstein: Chelsea na granicy porozumienia z Barcą, Auba za Alonso i 7,5mln (mówiło się wcześniej o większej kwocie, ciekawe czy to pobicie miało wpływ)
Kocham, pozdrawiam
Beka z tym aubom, gość przyjdzie do nas i nie będzie grał bo coś ze szczeną albo to tylko takie plotki.
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera