Alberto
- Bryx Fenrir
Re: Alberto
Mocno średnie to jest, przy czym Malik poleciał najlepiej.
Nie mogę słuchać takich bitów, bo mnie strasznie nudzą po kilku sekundach.
Duże kutasa się pokazuje, a nie o nim nawija, bo to jest po prostu żałosne.
Duże kutasa się pokazuje, a nie o nim nawija, bo to jest po prostu żałosne.
- benzoabuser
- Zbanowany
To poka huja w takim razie
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
No te bity to mnie już znudziły ponad rok temu to jest tragedia najchujowsza moda jaka była te bity wszystkie są takie same tak samo nudne a raperzy na nich już nawet nie rapują tylko wypowiadają parę słów i robią pauze by ten zjebany bas mógł odpierdolic to co odpierdala a kawałek tragedia gówno do potęgi opuszczonej oczyszczalni ścieków
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
ja jebie to doslownie brzmi jak beka z lokalnych
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
kolejny track o tym samym i ciagle na jednym patencie, juz mi sie odechcialo go sluchac
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Klip, Alberto - P€NGA
Nie żeby mi zależało, ale ciekawe czy kiedyś wyda płytę, czy będzie puszczał te kawałki w nieskończoność.
Nie żeby mi zależało, ale ciekawe czy kiedyś wyda płytę, czy będzie puszczał te kawałki w nieskończoność.
Już wydał, przegapiłeś.
Dodano po 15 sekundach:
Dodano po 15 sekundach:
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- Bryx Fenrir
On ma świetne bity, ale jednowymiarowe flow, plus uboga liryka sprawia, że będzie co raz mniej interesować słuchaczy, co skończy się zapewne kiepsko.
wątpię, po pierwsze jest czarny, po drugie bedzie sie bujać na galach high league przez co nie wypadnie z obiegu
jasny wracaj na forum
Alberto - Wybaczy mi Bóg
Opis na tyle mrozi krew w żyłach, że zastanawiam się czy odpalać.Historia oparta na prawdziwych wydarzeniach…
Utwór opowiada o ciągłej walce z samym sobą i dwóch różnych charakterach czarnoskórego chłopaka , który z biednej, pełnej nienawiści dzielnicy zdołał wyjść na prostą i zmienić się w lepszego człowieka poprawiając swoje dotychczasowe życie lecz demon tego złego charakteru z przeszłości który w nim nadal tkwił nie dawał mu spokoju. Nikt z nas nigdy nie był święty, każdy tu zgromadzony ma swoje za piecem a wiec za nasze grzechy wybaczyć może tylko bóg.
Uwaga! Wszystkie drastyczne sceny zostały stworzone przez charakteryzatorke tylko i wyłącznie na potrzebę teledysku, osoby są dobrane przypadkowo i nikomu na planie nie stała się krzywda.
bicik klasa i nutka moze byc, na pewno lepsze niz cokolwiek od bialej wdowy, ale ta wstawka Alberto jak z lektora, to troche smiechawa
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- marco_pantani
XDDkapec pisze: ↑10 paź 2022, 15:33 Alberto - Wybaczy mi Bóg
Opis na tyle mrozi krew w żyłach, że zastanawiam się czy odpalać.Historia oparta na prawdziwych wydarzeniach…
Utwór opowiada o ciągłej walce z samym sobą i dwóch różnych charakterach czarnoskórego chłopaka , który z biednej, pełnej nienawiści dzielnicy zdołał wyjść na prostą i zmienić się w lepszego człowieka poprawiając swoje dotychczasowe życie lecz demon tego złego charakteru z przeszłości który w nim nadal tkwił nie dawał mu spokoju. Nikt z nas nigdy nie był święty, każdy tu zgromadzony ma swoje za piecem a wiec za nasze grzechy wybaczyć może tylko bóg.
Uwaga! Wszystkie drastyczne sceny zostały stworzone przez charakteryzatorke tylko i wyłącznie na potrzebę teledysku, osoby są dobrane przypadkowo i nikomu na planie nie stała się krzywda.
czekam na serię książek w stylu Masy
zwracam honor
- Bryx Fenrir
- benzoabuser
- Zbanowany
Już się bałem
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
- Bryx Fenrir
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=lMIRaNp ... g&index=13
ONZ · 2115 · Bedoes 2115 · Blacha 2115 · Alberto · Josef Bratan
ONZ · 2115 · Bedoes 2115 · Blacha 2115 · Alberto · Josef Bratan
- Bryx Fenrir