Quebonafide
- Moltisanti
Re: Quebonafide
@oyama no zgadza się, koleś nagrał chujowy track i jak ktoś słucha muzyki a nie ogląda serial pod tytułem raper ciekawostka quebonafide to nie obchodza go intencje
Ja oglądam ten serial jak coś
Ja oglądam ten serial jak coś
Restart kariery i nagrywki jako nołlajf grabowski dla solara, łojoj, ale to fajne i śmieszne

nie podszedł mi ten kawałek kompletnie, czekam aż nagra coś z bojowym flow
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Nie mozna tego wykluczyć, wżdy przestał się pojawiać jako producent na kanale syberia, po tym jak zaczął komercjalizować swoją muzykę i nigdy już nie powrócił, a zaraz potem był feat u Quebo i ogłoszone solo.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
Na bank ktoś 'wygnał' wieloletniego ziomka z takiego powodu, poza tym już chyba wcześniej się odcięli od siebie.
Z głupszych powodów się wieloletnie zespoły rozpadały.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
To prawda, lecz czy to nie jakiś czas po rozstaniu z Gogiem Kiełas 'poszedl w mainstream'?
Mam na myśli bieg wydarzeń.
Mam na myśli bieg wydarzeń.
- Moltisanti
Dopiero odłsuchałem te bitewkę i o chuj tu chodzi że Filipek wygrał? Przecież Que tam go poskładał konkretnie
e tam jajca, prawda jest taka, że wszedł po dekadzie nieobecnośći w tym świecie i na luzie powyjaśniał śmietankę fristajlu polskiego
jasny wracaj na forum
albo od początku było ustawione żeby nawet w przypadku gdyby filipek się wypierdalał jak na bitwie z kazem, kuba i tak przegrał, to by grało z całą stylówką którą teraz sobie buduje
fajny subtelny diss w stronę polskich bitew fristajlowych - w świecie quebonafide są one jedynie nieco wyżej od festiwalu masła w Sompolnie
-
AndrzejPiotr
Przegrał, bo ostatnie wejście miał dużo gorsze od Filipka. Nie ma co przekminiać.
ostatnie tak, poprzednie fajne. który polski raper z mainstreamu freestyluje?
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
Chujowe w tym finale było to, że filipek w sumie powtórzył sporo panczlajnów z walki w fazie grupowej o tym QQ i że nie znał raperów, których wydawał itd, a dalej zgarniał ten sam hałas
Kocham, pozdrawiam
Strasznie mi refren pachnie „big city life” od mattafix
- zemsta1camzata
no bo to było świadome nawiązanie do tego
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Rozumiem że Kubonifade ma zamiar napisać swoją historię na nowo, stwarzając swoje nowe pizdowate alter ego i rapując na dożynkach xD pomijając oczywiście uliczne wątki gdzie nadchodzi zemsty czas itp
Przecież to głupie opór xD
A ostatni kawałek asłuchalne gówno oczywiście wielkie pozdro dla wariatów którzy przesłuchali to więcej niż raz, jakikolwiek bemger Kizo > to gówno
Przecież to głupie opór xD
A ostatni kawałek asłuchalne gówno oczywiście wielkie pozdro dla wariatów którzy przesłuchali to więcej niż raz, jakikolwiek bemger Kizo > to gówno
- OmarStooleyman
Po prostu good guy Grabowski postanowił wymazać z pamięci incydent marihuanistyczny innego rapera z meja i zapisać się na kartach historii jako większy flop niż Skute Bobo