Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Re: Quebonafide

Post autor: jAg »

jajca pisze: 23 sie 2022, 14:23 przynajmniej faceci mnie nie ruchaja w dupe
To niezły zakuty średniowieczny łeb. Ciekawe co o takim homofobie jak ty sądzi Jan Śpiewak, twój role model.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

nic nie drapie to swędzi
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

OmarStooleyman pisze: 23 sie 2022, 13:30 Takim przegrywo-raperem jest wypisz wymaluj - Młody Dzban
jedna z najlepszych mord na scenie, i nieliczna która skutecznie poprawia mi humor w storiskach, wielkie 5 dla niego. siadłby projekt w stylu wrocławskiego trio - dzban, osa i da vosk
edenmar

Post autor: edenmar »

W ogóle nie ma pierdolnięcia ten kawałek. Lepiej to brzmiało w tej koncertowej wersji
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Hahah świetna akcja , bardzo fajnie brzmi kobiecy wokal w tle na refrenie i ktoś wyżej wspomniał, że lepiej byłoby bez autotuna i też potwierdzam tę tezę, ogólnie przyjemny numer.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Omary i reszta bandy to chyba musiałaby wyjąć kija z dupy. Bo polski rap to w chuj poważna sprawa.
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Hehe, kijek w dupie, bo wiecie. Weźcie wyjdźcie mentalnie z 2013, polski rap to ogromny rynek. Kubuś na tym zbija gruby pitos, a wy myślicie, że to takie żarty dla zajawki :roll:. Łapiecie te wszystkie marketingowe zagrywki jak dzieci
DeDoK

Post autor: DeDoK »

XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 8:37 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

OmarStooleyman pisze:Hehe, kijek w dupie, bo wiecie. Weźcie wyjdźcie mentalnie z 2013, polski rap to ogromny rynek. Kubuś na tym zbija gruby pitos, a wy myślicie, że to takie żarty dla zajawki :roll:. Łapiecie te wszystkie marketingowe zagrywki jak dzieci
No i niech zbija grube bańki, chuj mnie to.

W przeciwieństwie od innych, jak widać.
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

No to nie oszukujmy się chociaż, że rap to nadal zabawa i wrzucanie traczków na soundclouda dla mitycznej zajawy jak w starym dobrym 2012. Nie przy tym kalibrze jakim jest Que dzisiaj i nie przy tej popularności rapu w pl. Ja nie reprezentuje kija w dupie tylko krytyczne myślenie jakie może się pojawić przy takiej "gwiazdce". Zwyczajnie mi się ten projekt i wykonanie nie podoba. Można się rozejść, nie było tematu, złapmy się za ręce i śpiewajmy razem
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

Omar ja widze ze dla cb to najlepiej do tematu lso tdw (serdecznie zapraszam) a nie do tego łaka co sie na medycyne nie dostal i swiruje restart kariery. Godleś nawet Kielasa wygnał, za marne kilkadziesiat koła (czy ile on tam mogl) zarobione komercyjnie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

Stooleyman posting pięknie fituje z nickiem pzdr
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
dwupak

Post autor: dwupak »

Weźcie wyjdźcie mentalnie z 2013, polski rap to ogromny rynek. Kubuś na tym zbija gruby pitos, a wy myślicie, że to takie żarty dla zajawki :roll:. Łapiecie te wszystkie marketingowe zagrywki jak dzieci
przecież quebo więcej by zarobił jakby wypuszczał co roku płytę jako quebonafide, nieważne o czym by była. pisanie że te jego wszystkie aktualne ruchy są dla hajsu to głupota. chłop ma najwięcej diamentów w tym kraju, więc nawet jakby skończył karierę i nie dodał żadnego postu już na tt czy ig to by i na tym zarobił
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Mam wrażenie że teraz trzeba będzie propsować każdy numer od Jakuba bo JEST ZAJAWA NA HH. Chujowy numer i tyle, ja rozumiem że taka konwencja że on się niby teraz dopiero nauczył używać auto tuna i lepić podwójne, ale numer specjalnie zrobiony chujowo to dalej numer chujowy
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
yaneq

Post autor: yaneq »

ehh kiedyś se leciał jak rock n' roller a teraz zerżnięty mattafix
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

OmarStooleyman pisze: 23 sie 2022, 17:25 Weźcie wyjdźcie mentalnie z 2013
to, ale no u
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

przeciez koncepcja tego tracka opiera sie na tym, ze on ma byc chujowy jak barszcz czerwony z uszkami na wigilijnym stole i z czasem nowe nuty beda wzbogacane o nowe doznania, aby zaudiowizualizowac jak jego postac sie zmieniala na przestrzeni ostatniej dekady. A w niedalekiej przyszlosci na pewno jeszcze pojawi sie popowa Euforia2 i znowu na instrumentalu Pawbeatsa, wiec rozpieranie w dupach znowu bedzie jak na klasycznym slizgu lub przynajmniej podczas kolonoskopii. Ode mnie propsy dla Jakuba Grabowskiego - rapera, ktory pozostal czlowiekiem. Oczywiscie na samym koncu beda featy z innej galaktyki :twisted: :twisted:
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
stratemirat

Post autor: stratemirat »

Karol Marks pisze:Hegel powiada gdzieś, że wszystkie historyczne fakty i postacie powtarzają się, rzec można, dwukrotnie. Zapomniał dodać: za pierwszym razem jako tragedia, za drugim jako farsa.
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

eddy_wata pisze: 23 sie 2022, 18:44 Godleś nawet Kielasa wygnał, za marne kilkadziesiat koła (czy ile on tam mogl) zarobione komercyjnie
serio tak było?
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

Jak nie baqlashan w offtopie to stratemirat w polskim
ODPOWIEDZ