Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Re: Quebonafide

Post autor: 8na10 »

zasłużenie doszedł do finału, po prostu czuć było powiew czegokolwiek w przypadku jego free, było inteligentnie, outside the box, z humorem, na luźno, z charyzmą. a cała reszta tam nawijała klasyczną fristajluwe na schematach, tak do bólu kwadratową że idź pan w huj.
jasny wracaj na forum
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Premiera singla na kanale SB o 18:30, Quebonafide - Ona ft. Elvis Romeo
edenmar

Post autor: edenmar »

To nie jest kanał SB, więc albo jakiś leak albo chuj wie co
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Kurwa, rzeczywiście
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Jakoś słabiutko się przyjął ten snippet na innych kanałach więc postanowiłem trochę pomóc w promocji by usłyszało go więcej osób :)
Więc nawet nie kawałek a snippet.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
manieq

Post autor: manieq »

Sam event wypadł pozytywnie, choć denerwowało, jak "Jakub" często wypadał z roli i po wejściach, że nie jest Quebo potrafił rzucić wers o prowadzeniu czy sprzedaży wytwórni.
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Obrazek
Awatar użytkownika
Master

Post autor: Master »

stratemirat pisze: 21 sie 2022, 0:55 Gratuluję QueQuality stworzenia tak długiej i przemyślanej kampanii promocyjnej dla Filipka
:bowdown:
Widzę beton i tylko beton, gdy patrzę ślepo
Awatar użytkownika
oKulTywowany

Post autor: oKulTywowany »

Filipek co rzuca że Szroeder leci na fejm :rotfl: :bowdown:
This page is no longer available.
Awatar użytkownika
Jolo

Post autor: Jolo »

ciekawe czy to faktycznie zaczynanie całej historii od nowa czy po prostu z nudów i z zajawki odwala takie szopki....Mam nadzieję ze to podłoże pod nową po prostu karierę.
Awatar użytkownika
Fleming

Post autor: Fleming »

No odjebalo mu od hajsu i sławy w pozytywny sposób i nie bierze tej kariery na poważnie, a i tak wszystko się kreci
Stawiam kołnierz przed wejściem na dyskotekę
Kurwy mówią bzdury, ja się staram dobrym być człowiekiem
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

pięknie go filipek wciągnął lmao
Awatar użytkownika
strobe

Post autor: strobe »

Filipek spox i props, nie myślałem że się uśmiechnę jeszcze oglądając bitwe fistajl, ale Que zawód, wolałbym żeby nawijał jakieś przerywniki jak Filipek wlaśnie niż schemat 2 wersy - przerwa na hałas - 2 wersy, jak chciał pokazać jak kiedyś rzucał wersy na bitwach to mógł się trochę przygotować i porozpierdalać panczami w stylu tych które rzucał na bitwach w ciechanowie przed eklektyką (mam przed oczami takie coś że nawijali bez mikrofonów, ludzie wokół i ziomek z megafonem prowadził, pewnie jest na yt). Niestety imo Jakub nie pamięta już jak się tak nawija i po ostatnich płytach jest mu bliżej do wokalisty niż tego starego, błyskotliwego Queby.
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

no, spadek formy na free u que był zawodem. rzucił kilka mocnych wersów, ale w porównaniu do czasów wbw regres. mimo tego wielkie uznanie, że będąc gwiazdą takiego formatu pojawił się na takim wydarzeniu - i że dalej bawi się we freestyle. w przeciwieństwie do żenujących akcji dożynkowych to za tą props. to jest zajawa rapem, a nie jebane rzemiosło, przebłysk czegoś fajnego w zalewie cringu który nam serwuje od przeistoczenia w kujona. no i fajnie obejrzeć walkę z filipkiem po niemal dekadzie, pamiętam jak oglądałem tę z 2013 i uśmiechnąłem się na myśl jak potoczyła się historia
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Totalnie się nie jaram, tu nie ma nic ciekawego, żadnego ciekawego wersu, finał z kasztanem, jakość nagrania/nagłośnienia do dupy, nie wiadomo co oni tam seplenią, typ zaraz dla jaj sobie puści drugie hype, a wy już będziecie rozkminiać, że jest już w takim miejscu, że się bawi, albo że to kolejny ruch do poduchy pod nowe rury co kupują rapowe albumy
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

:lol:
benzo, to co napisales to jest po prostu nieprawda, z wierzchu to juz po prostu dzwiek byl naprawde dobry, final byl zajebisty, chociaz racje masz ze wielki filip walczyl z kasztanem, za latwo troche. no i bardzo fajne wydarzenie, kurwa no naprawde dawno nie bylo porzadnego, duzego wydarzenia freestyle
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
MalinowyJogurt

Post autor: MalinowyJogurt »

Chłop ma zajawkę, gra sobie po jakichś wioskach, jeździ na bitwy fristajlowe, niedługo wrzuci nowe kawałki, cały czas ma na siebie plan i interesuje ludzi swoją osobą, raper w stu procentach, ale dla połowy forumka oczywiście cringe, jednocześnie te same osoby jarają się każdą internetową relacją od jakichś marniaków malików czy chorego psychicznie sentina
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Powiem ci w sekrecie dlaczego - bo kawalki i albumy chujowe nagrywa
Ja np. mega propsuje, ze chlopak ma zajawke, szczegolnie ze wiekszosc tych festynow odbywa sie na swiezym powietrzu. Super sprawa, niech sie synek garnie, lepsze to niz zeby mial grac w strzelanki calymi dniami albo dawac po kablach w jakiejs bramie. Fajnie, ze ma plan, interesuje ludzi itd., jeszcze tylko brakuje zeby ciekawie rapowal ale nie mozna mieć wszystkiego ech
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Drmz

Post autor: Drmz »

A kto nagrywa zajebiste kawałki na przykład? Bo ja już zgupiałem
kosciey pisze: 03 mar 2020, 13:07 wszyscy jesteście chujowo wypluci przez generator gówna.
lygrys pisze: 15 sty 2021, 17:13 Tak czy inaczej nie żałuje, bo wreszcie kupiłem durszlak
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

W tym tygoniu np. Kazik Klimat Kartel KKK, tylko on akurat nie robi tyle pajacerki wokol siebie, przebieranek, tatuazy, obracania celebrytek, wiec pewnie nie jest raperem w stu procentach i nie wypada sie jarac
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
karoloko

Post autor: karoloko »

Akcja w chuj na plus, kto hejtuje ten smutny człowiek :dunno:
ODPOWIEDZ