Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
Groszek

Re: Transfery

Post autor: Groszek »

Bakan pisze: 19 sie 2022, 10:48 Robben, Sneijder, Huntelaar nie byli przypadkiem przez Pereza wypychani?

W przyszłym sezonie Casemiro ma dwa lata do końca kontraktu i kolejnego od Pereza już by nie dostał, tak jak nie dostał go np. Ramos. Chodzi mi po prostu o to, że Perez ma czutkę, co do tego, w którym momencie z piłkarza zrezygnować. Tutaj casus wyżej wspomnianego Ramosa i Varane’a. Brak sentymentów.

Ps. Tchouameni to inny typ piłkarza. Tym bardziej Camavinga, Kroos i Valverde. To nie są trzymające pozycję „szóstki”.
Varane tak jak Casemiro chciał odejść sam baaa varane nawet chciał iść rok wcześniej ale zizou go namówił na zostanie tu nie było żadnego wypychania.

Ramos temat walkowany 100 razy tak jak cris chciał jakies chore pieniądze bo mu się należy i 2 lata kontraktu. Real mu dawał te same 12mln za sezon ale na umowie co rok. Ramos sam powiedział Perezowi żeby planował sezon bez niego, a na koniec wrócił na kolanach ale real miał już alabe przyklepanego. Ofc po takim sezonie jak mial ramos w psg real nigdy by mu nie dał nowego kontraktu 5 typ zagrał z 10 meczy max we wszystkich rozgrywkach :bag: To się nazywa mądre zarządzanie. Ofc do Pereza powiedział że psg mu daje 20, real 12 a skończyło się na 8 w psg :bag:

Taki modric po mundialu czy sezon później już ze złota piłka poprosił o transfer do interu, ale Inter oferował jakieś śmieszne 10mln Realowi to real powiedział że nie ma szans za ten śmieszny hajs. I co? Modric od 3 lat co roku odnawia kontrakt teraz znowu odnowił na następny sezon. Da się? Da

Co z tego ze Casemiro 2 lata to końca kontraktu? Kroos 33 w następnym roku ale powiedział że chce w realu skończyć karierę więc luz masz kontrakt. Marcelo mimo że od 2018 chuja grał miał kontakt do 2022 nikt nawet nie myślał o sprzedaży bo jest legenda.
Isco 29 lat tak jak Marcelo siedział 2 lata na dupie bo nikt mu nie chciał dać podobnego kontaktu jak w realu. Bale podobnie siedział na dupie do końca kontraktu.

Podawanie robben i reszty? Ty mówisz o tym że Perez sprzedaje bo za 2 lata Casemiro by był stary :lol: robben był młody, snajder to samo. Goście byli w realu przez 2 sezony żaden sie tak naprawde nie sprawdził, a real potrzebował hajsu bo dużych transferach więc im powiedzieli ze na nich nie liczą.
Taki mariano od 3 lat co każde okienko od Realu słyszy ze lepiej by było jakby znalazłby sobie nowy klub.

Myślisz że jakby man utd przyszli i rzucili na stół nawet 90mln za Casemiro, a on by powiedział że nie jest zainteresowany to real by mu coś narzucil? Real nie sprzedaje jak nie musi.
Hakimi poszedł np bo real potrzebowal hajs. Czemu on, a nie któraś z legend? Bo nie miał statusu w realu.

Jedyna osoba która pamiętam została wypchana to byl hierro ale nawet nie pamiętam czy poszedł z hajs czy kontrakt mu się skończył.

Camavinga to nie 6 https://www.realmadryt.pl/news/112572-c ... ji-numer-6
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Relevo: Oferta za Aube to 19mln ojro + 5 w bonusach. Pensja prawie podwojona (ale tu chyba liczone od tej niższej co miał w pierwszym sezonie czyli 100k więc pewnie będzie mieć bliżej 200)
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Groszek

Casemiro here we go na 100% wleci oficjalka pewnie dzisiaj pederol podaje.
Kwoty to: Casemiro otrzyma około 12 milionów euro netto za sezon, gdy w Madrycie zarabiał 7 milionów; podpisze umowę na 4 lata z opcją na piąty rok; Real Madryt otrzyma od 60 do 70 milionów euro zależnie od bonusów związanych z rozegranymi meczami, więc będzie to 60 milionów euro w ramach kwoty podstawowej i 10 milionów potencjalnych bonusów.
Deyker

Post autor: Deyker »

Oby nie było jak z Makalele. Co prawda teraz Real ma zastępstwo, ale jednak Casemiro w ważnych meczach zawsze był podporą.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

szkoda go :(
pardon

Post autor: pardon »

tielemans come to real
Awatar użytkownika
Krynew

The Athletic: Fofana poprosił o pozostawienie go jutro poza kadrą meczową z powodu zainteresowania Chelsea

Dawać go
Kocham, pozdrawiam
Bakan

Post autor: Bakan »

@Groszek

„Moja pozycja? Wolę grać jako numer 6, nawet jeśli wiem, że mam umiejętności, by grać jako numer 8. Wolę jednak być w centrum akcji i dotykać piłki jak najwięcej razy.”

Woli grać na 6, ale to nie oznacza, że jest to 6 „trzymająca pozycję”. To nie jest typ Casemiro, co tylko potwierdza fakt, że mówi on o tym, że chce jak najczęściej być przy piłce, a taka specyfika stoi w opozycji do tego co grał Brazylijczyk. Są rożne typy defensywnych pomocników, a następcy w skali 1:1 w tym momencie w Realu nie ma. Nie jest to jednak problem, bo drugą linię można formatować różnie.
gambler pisze: 19 sie 2022, 13:59
Bakan pisze: 19 sie 2022, 13:24 Widzę, że kontekstu nie łapiesz.
:lol:
Bo nie łapiesz, jeszcze po tym jak wyraźnie zaznaczyłem jakie jest moje zdanie na temat tego pierdolnia Gajdka, więc nie wiem na chuj michę cieszysz.
Ostatnio zmieniony 19 sie 2022, 14:57 przez Bakan, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Groszek

No się zgadzam, ale tucha jest zawodnikiem o podobnym profilu do Casemiro ofc potrzebuje z 2 sezony w realu żeby nabrac masy i będzie wyglądał jak case.

A tu carlo o dm
W kadrze mamy zastępców Casemiro. Tchouaméni został kupiony na tę pozycję. W tym momencie to jeden z najlepszych pomocników na rynku. Do tego mamy opcję z Tonim Kroosem, który może grać na tej pozycji. Grał na niej w moim drugim sezonie, gdy wygraliśmy 22 mecze z rzędu. Mamy też Camavingę, który grał tam w poprzednim sezonie. Nie zastąpimy takiego piłkarza z taką charakterystyką jak Casemiro, ale mamy innych piłkarzy z innych cechami. Na tej pozycji nie może grać tylko gracz z cechami Casemiro. Mogą też grać inni.
Ofc ja came widzę tylko w parze z kroose jak kiedyś khedira/xabi
pardon

Post autor: pardon »

a pamietacie srodek pola diarra-gago
Bakan

Post autor: Bakan »

@Groszek

No tak. Tchoumeniemu do Casemiro najbliżej.
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Piękny ruch United, 60+ mln euro za 30to latka i kontrakt na 4 lata z pensja wyższa niż miał u zdobywcy LM, tam chyba doradza jakiś Christopher Leegrys
elkacpero

Post autor: elkacpero »

jakby Chris Leegrys odpowiadał za transfery to za 60 mln nakupowaliby chlebów drwalskich
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Fofana napisał na Twitterze żeby nie robić z niego nieprofesjonalnego gracza zmyślając historie + tona emotek (xD)

Teraz różne źródła podają, ze decyzja o nieuwzgledneniu w składzie jest klubu + Rodgersa

Czyli chcą opierdolic
Obrazek
Awatar użytkownika
Krynew

Romano dał obiecującą informacje, że Chelsea nie ma zamiaru płacić 30 melonów za Aubę, a max 15 i możliwe, że transakcja pójdzie się jebać. Oby oby

Fofana to tam pisze coś po chwili usuwa, chuj wie czy to on czy agenci się dorwali do twittera xD Ale możliwa jest ta wersja, że Lester jest gotowe sprzedać tylko, żeby zbytnio kibice ich nie cisnęli, że oddają najlepszego obrońcę z kadry to przedstawiają to tak, że wymusza odejście
Ostatnio zmieniony 19 sie 2022, 16:25 przez Krynew, łącznie zmieniany 1 raz.
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Bisclavret pisze: 19 sie 2022, 15:10 Piękny ruch United, 60+ mln euro za 30to latka i kontrakt na 4 lata z pensja wyższa niż miał u zdobywcy LM, tam chyba doradza jakiś Christopher Leegrys
z jednej strony to się zgadzam, że United jest parodią, ale z drugiej - kogo ściągniesz sensownego do takiego bagna, nie wypierdalając przy tym fortuny?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Deyker

Post autor: Deyker »

No to przy graniu 4-2-3-1, w Manu Casemiro na 6, Bruno na 10. Eriksen nadaje się na 8? Jeśli się nadaje to środek pomocy wygląda całkiem solidnie.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

60 mln neuroleptykow
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
Krynew

Ornstein: Chelsea złożyła ofertę za Aubę w wysokości 15mln funtów + Alonso. Czekają na odpowiedź Barcy, warunki kontraktu z Aubą nie stanowią problemu :bag:
Kocham, pozdrawiam
Lidwin

Post autor: Lidwin »

Przecież Auba to zbawienie dla Chelsea w tym momencie a wy piszecie tak jakby przychodził pierdolony origi na atak :bag:
F1 to królowa. Zawsze była.
ODPOWIEDZ