Ten pies ma więcej lm na koncie niż ten twój śmieszny memczester
Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
BouncedDuck5106
Re: Transfery
To, że tak utytułowane psy zazwyczaj nie patrzą na tak paskudne suki
Zostaw go, przecież on jest upośledzony.
Cunha 23 lata, Casemiro 30 lat. Jest różnica.Mider pisze: ↑18 sie 2022, 19:26 Co jest w tym potencjalnym dealu majstersztykiem Pereza? Póki co to United kontaktowało się tylko z zawodnikiem, jak się dogadają i on poprosi o odejscie to Perez albo się zgodzi albo nie. Cena to tez nie jest zaden majstersztyk bo przeciez United przed chwilą oferowało 50mln za Cunhe
Prawda jest taka, że Perez za rok i tak kombinowałby jak spieniężyć Casemiro, lub po prostu nie przedłużyłby z nim kontraktu (lub zaproponowałby mu roczny, co Casemiro by odrzucił). A tak to ma w kasie 60 mln funtów i jedyny dylemat to czy kupić za to jakiegoś klasycznego DMa na kolejne 5-7 lat, czy spróbować zagrać sezon tym co ma, co też jest do zrobienia.
Co do perspektywy samego Brazylijczyka, to przy tym 5 letnim kontrakcie, szykują się co najmniej 3 piękne lata odcinania kuponów. W tym Manchesterze to jednak durnie pracują. Jak można dać tak długi kontrakt 30-letniemu gościowi, który na pewno lepszy nie będzie, a i jego determinacja stoi pod znakiem zapytania, bo wygrał w życiu już wszystko. Przecież sam fakt takiej przeprowadzki pokazuje, że ambicją dla niego jest teraz dobry i długi kontrakt, a nie wygrywanie trofeów.
Casemiro w tamtym przedłużył kontrakt do 2025, który się kończył w czerwcu tego roku więc prawda jest taka że nie masz racji z tym kontraktem. I pokaz mi jakiegoś zawodnika którego Perez próbował sprzedać na siłę żeby hajs się zgadzał, bo cała pierwsza część jest na jakiś chłopski rozum który nie ma nic wspólnego z tym jak Perez prowadzi real
Pozatym touchameni jest jako jego zastępstwo plus camavinga tez grał od biedy kroos i valverde
Pozatym touchameni jest jako jego zastępstwo plus camavinga tez grał od biedy kroos i valverde
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Robben, Sneijder, Huntelaar nie byli przypadkiem przez Pereza wypychani?
W przyszłym sezonie Casemiro ma dwa lata do końca kontraktu i kolejnego od Pereza już by nie dostał, tak jak nie dostał go np. Ramos. Chodzi mi po prostu o to, że Perez ma czutkę, co do tego, w którym momencie z piłkarza zrezygnować. Tutaj casus wyżej wspomnianego Ramosa i Varane’a. Brak sentymentów.
Ps. Tchouameni to inny typ piłkarza. Tym bardziej Camavinga, Kroos i Valverde. To nie są trzymające pozycję „szóstki”.
W przyszłym sezonie Casemiro ma dwa lata do końca kontraktu i kolejnego od Pereza już by nie dostał, tak jak nie dostał go np. Ramos. Chodzi mi po prostu o to, że Perez ma czutkę, co do tego, w którym momencie z piłkarza zrezygnować. Tutaj casus wyżej wspomnianego Ramosa i Varane’a. Brak sentymentów.
Ps. Tchouameni to inny typ piłkarza. Tym bardziej Camavinga, Kroos i Valverde. To nie są trzymające pozycję „szóstki”.
z robbenem true
Mija już 10 lat od momentu, w którym Arjen Robben, opuścił Królewskich. Holender, który po finale pucharu Niemiec z Lipskiem po dekadzie pożegna się z Bayernem, udzielił ostatnio kilku wypowiedzi między innymi na temat swojego odejścia z Realu Madryt.
– Powodem mojej decyzji był nie tylko transfer Ronaldo. Florentino wrócił na stanowisko prezesa, a potem pozyskał Cristiano oraz Kakę, Benzemę czy Xabiego Alonso. Klub wydał tyle pieniędzy, że niektórym powiedziano, iż muszą odejść, by zrekompensować sobie część kosztów. Było mi żal, bo miałem dobre relacje z Pellegrinim i prawdopodobnie spędziłem najlepszy okres przygotowawczy w karierze.
no trudno, wypchnal to wypchnal po co drazyc temat
a tak w ogole to sneijder fatalnie sie prowadzil wiedzieliscie o tym
e: eh spoilery mi sie rozjechaly
Spoiler
blagam bakan daj spokoj, przeciez slepy zauwazy ze kuklesi pospinani jak bog wie co bo opinia publiczna smiala im wytknac malo eleganckie praktyki wobec swoich graczy i szukaja teraz na sile jakichs analogii do mafijnego realu z czasow wczesnego pereza
wszyscy zdrowo pierdolnieci schizofrenicy z obu stron taka prawda
wszyscy zdrowo pierdolnieci schizofrenicy z obu stron taka prawda
e: eh spoilery mi sie rozjechaly
Ostatnio zmieniony 19 sie 2022, 12:07 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale to nie jest mój zarzut w stosunku do Realu, tylko Groszek po prostu spytał, czy przypominam sobie jakiegoś piłkarza, którego Perez wypchnął, więc podaje to, co mi się ostatnio przewinęło. A co do wpisu Gajdka, to moje zdanie jest takie:
- Cz4rny1337
- Moderator
Tymczasem jeszcze w weekend może nadejść finalizacja transferów Auba -> Chelsea, Alonso -> Barca.
Kocham, pozdrawiam
Widzę, że kontekstu nie łapiesz. Zostałem spytany czy Perez kogoś wypychał. Tak, wypychał. Tych 3 o których pisał Gajdek. Czy zrobił moim zdaniem źle? Nie. Czy można to porównać do tego co robi Barca? Nie. Ale nie zmienia to faktu, że wypychał. I tak w kółko.
i jakie kwoty? Boehly przez całe okienko był ruchany przez Alemanego i teraz pewnie jeszcze na koniec zapłaci za Aubę tyle ile Barcelona chce zamiast w ogóle z nimi nie negocjować. Ech, niech on zatrudni jakiegoś dyrektora sportowego/finansowego, bo kolejne okienka takich kompromitacji to ciężko będzie znieść.
- ebismolarek
Auba 30, a Alonso 8-10
marina się w grobie przewraca
Ta cena za Aube to póki co żądania Barcy, a nie rzeczywista kwota. Jak zbiją to do max 20 to będzie jeszcze ok, bardziej się martwię co tu wymyślą z długością kontraktu i samą pensją Auby, bo jak dadzą 33-latkowi coś w stylu 3+1 to 
Kocham, pozdrawiam