Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Livescore 2115
na pierwszym roku studiów koleżka z Częstochowy wkręcał mi fazkę, że Raków pewnego dnia będzie bił mój Śląsk na łeb i zostanie w Polsce potęgą. miałem z niego śmiechulcową fazę, bo grali wtedy w drugiej lidze, a teraz w takich momentach przypominam sobie jego słowa, miał racje chłop. props Raków
Ivi jest wspaniały, ale czasem się trochę za dużo wozi z piłką
Czemu tego nie strzelałeś Nowak deklu
- Cz4rny1337
- Moderator
A teraz pora na potężne DUDELANGE!!!
slavia to drugi raz takiej chujni chyba nie zagra co nie
jak Czesiu ich jebnął z Rafą Lopezem ze sraczką na ósemce, to Papszun tym bardziej powinien dowieźć
trójkąt bermudzki wola mokotów
stłamszona slavia, szkoda, ze nie wpakowali trzeciej bramki uspokoili by sprawe awansu. Mysle mimo wszystko, ze czesi w pradze wyjaśnią
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
podejrzanie to kurcze wygladalo, nie wiem czy czesi pol dobrej akcji na szybkosci dzis zmajstrowali, wszystko na zaciagnietym hamulcu i bez ryzyka
Raków najlepsza piłka w Polsce
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
no na chlopski rozum (heh) - masz duzo jakosci w druzynie to nie masz prawa drugi raz zagrac takiej chujni w meczu u siebie, wleci jakas rotacja, zaczna odwazniej, zaczna rzucac wiecej graczy do ataku, a rakow tez nie jest niezatapialny
tego sie cykam najbardziej
tego sie cykam najbardziej
kurde nie znam w sumie za bardzo tej jakości Slavii, pamietam, ze ostatnio zebrali w kły od fatalnej wtedy Legii, ale to sezon temu wiadomo. dziś tez chujówka była. typuje awans Rakowa po ciężkim meczu z conajmniej jedna czerwona kartka róbcie screeny
tak btw mi się przypomniało
tak btw mi się przypomniało
Spoiler

przede wszystkim to musi Kovacevic bronić, wtedy można myśleć o czymś
trójkąt bermudzki wola mokotów
nie do rozjebania jestesmy