Transfery

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Deyker

Re: Transfery

Post autor: Deyker »

Hmm ciężki orzech do zgryzienia dla Realu czy sprzedawać tego Case czy nie.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

chyba twardy

Ndombele, Raspadori i Simeone w Napoli, jeszcze wezmą Navasa i to będzie kompletnie inna drużyna niż przez ostatnie lata. Ciekawe czy lepsza, Gruzina już nazywają w mediach Kvaradoną :D
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

imo to byłby transfer w stylu Pereza - dobre pieniądze na stole, wiekowy piłkarz i jest zastępstwo, tylko decyzja należy do Kazka

mi byłoby smutno rozbijać najlepszą pomoc w historii, ale kiedyś ten dzień nadejdzie :(
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

Jestem przekonany, że do tego transferu dojdzie. Trochę przykro, ale i Camavinga i Tchouameni mogą zagrać na 6. No i mimo wsyzskto Casemiro w ważnych meczach zazwyczaj dawał radę.
Sensei życia
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

I po chuj ten pies z Realu
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

Wolves po przyklepaniu Nunesa za 42 mln funtów opychają za 45mln(!) Morgana Gibbs-White'a do Nottingham, poprzedni sezon w był na wypożyczeniu w Sheffield
Kalom

Post autor: Kalom »

czekaj co

:huh: :huh:
Awatar użytkownika
nihil Novi

Post autor: nihil Novi »

angielskie kluby poza kontrolo
Sensei życia
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

co co
Awatar użytkownika
Kali

Post autor: Kali »

swoją drogą to 16 transfer Nottingham do klubu w tym okienku, wyjdzie ponad 150mln, a ze sprzedaży zarobili tylko na Sambie jakieś 5 baniek
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

Może Umtitiego by wzięli 🤔
jefecito

Post autor: jefecito »

To jest niesamowite jak jakiś przeciętny Anglik 2 razy prosto kopnie piłkę i kluby Angielskie go kupują za 50M. Przecież takich Gordonów albo MGB to jest od groma w Hiszpanii tylko bez takiego piaru. Chyba tylko Brighton z tych klubów środka tabeli ma rozsądną politykę transferową i szukają perełek w innych ligach odrzucając tych przereklamowanych Anglików i za to props.
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Piękne Mendes kręci lody z tym Wolves, przy tym transferze wychodzi, że cena za Gordona to promocja xD

edit: Ornstein dał aktualizacje, początkowa opłata to 25mln funtów, reszta to bonusy/premie w zależności od wyników
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Cavani do villarrealu wbije, props
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

nihil Novi pisze: 18 sie 2022, 14:26 Jestem przekonany, że do tego transferu dojdzie. Trochę przykro, ale i Camavinga i Tchouameni mogą zagrać na 6. No i mimo wsyzskto Casemiro w ważnych meczach zazwyczaj dawał radę.
Casemiro w ważnych meczach > że średniakami i słabymi
W ważnych meczach wjedzie wślizg, podanie i Elo robota odjebana, a w tych drugich trzeba rozgrywac bo się murują i nie raz mu się mózg wyłącza jak nie trzeba być skupionym i daje chujowe podanie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Bakan

Post autor: Bakan »

Ten Casemiro śmierdzi flopem na kilometr. Ktoś tam wyżej śmiał się, że po chuj Rice za 100 mln, ale pewnie jakby wziąć pod uwagę wysokość tygodniówki itd. to Brazylijczyk wyjdzie drożej. I jasne Casemiro, w tym konkretnym momencie, to lepszy piłkarz, ale obawiam się, że tendencja spadkowa w tym przypadku będzie błyskawiczna, podczas gdy Rice na pewno się jeszcze rozwinie + odpada temat aklimatyzacji, z którym u Brazoli bywa różnie. Ale dobra, już chuj z tym Ricem, sam nie uważam, że jest wart aż tyle, ale ten deal z Casemiro to kolejny majstersztyk Pereza.
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

No Casemiro to pewnie bedzie to samo co Varane
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Mider

Post autor: Mider »

Co jest w tym potencjalnym dealu majstersztykiem Pereza? Póki co to United kontaktowało się tylko z zawodnikiem, jak się dogadają i on poprosi o odejscie to Perez albo się zgodzi albo nie. Cena to tez nie jest zaden majstersztyk bo przeciez United przed chwilą oferowało 50mln za Cunhe
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

Dziennikarze twierdzą, że Real nie będzie blokował odejścia sympatycznemu Brazylijczykowi, no ale to tylko dziennikarze.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Groszek

Post autor: Groszek »

Telegraph mówi o 70mln euro, a marca i pederol że jeszcze dzisiaj man utd wyślę oficjalnie ofertę która real ofc zaakceptuje i as daje że jak wszystko dojdzie do skutku to real ruszy po Bruno Guimarãesa
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
ODPOWIEDZ