Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Hmm ciężki orzech do zgryzienia dla Realu czy sprzedawać tego Case czy nie.
chyba twardy
Ndombele, Raspadori i Simeone w Napoli, jeszcze wezmą Navasa i to będzie kompletnie inna drużyna niż przez ostatnie lata. Ciekawe czy lepsza, Gruzina już nazywają w mediach Kvaradoną
Ndombele, Raspadori i Simeone w Napoli, jeszcze wezmą Navasa i to będzie kompletnie inna drużyna niż przez ostatnie lata. Ciekawe czy lepsza, Gruzina już nazywają w mediach Kvaradoną
imo to byłby transfer w stylu Pereza - dobre pieniądze na stole, wiekowy piłkarz i jest zastępstwo, tylko decyzja należy do Kazka
mi byłoby smutno rozbijać najlepszą pomoc w historii, ale kiedyś ten dzień nadejdzie
mi byłoby smutno rozbijać najlepszą pomoc w historii, ale kiedyś ten dzień nadejdzie
yer a wizard, Harry
- nihil Novi
Jestem przekonany, że do tego transferu dojdzie. Trochę przykro, ale i Camavinga i Tchouameni mogą zagrać na 6. No i mimo wsyzskto Casemiro w ważnych meczach zazwyczaj dawał radę.
Sensei życia
Wolves po przyklepaniu Nunesa za 42 mln funtów opychają za 45mln(!) Morgana Gibbs-White'a do Nottingham, poprzedni sezon w był na wypożyczeniu w Sheffield
- nihil Novi
swoją drogą to 16 transfer Nottingham do klubu w tym okienku, wyjdzie ponad 150mln, a ze sprzedaży zarobili tylko na Sambie jakieś 5 baniek
- ebismolarek
Może Umtitiego by wzięli 
To jest niesamowite jak jakiś przeciętny Anglik 2 razy prosto kopnie piłkę i kluby Angielskie go kupują za 50M. Przecież takich Gordonów albo MGB to jest od groma w Hiszpanii tylko bez takiego piaru. Chyba tylko Brighton z tych klubów środka tabeli ma rozsądną politykę transferową i szukają perełek w innych ligach odrzucając tych przereklamowanych Anglików i za to props.
Piękne Mendes kręci lody z tym Wolves, przy tym transferze wychodzi, że cena za Gordona to promocja xD
edit: Ornstein dał aktualizacje, początkowa opłata to 25mln funtów, reszta to bonusy/premie w zależności od wyników
edit: Ornstein dał aktualizacje, początkowa opłata to 25mln funtów, reszta to bonusy/premie w zależności od wyników
Kocham, pozdrawiam
Casemiro w ważnych meczach > że średniakami i słabyminihil Novi pisze: ↑18 sie 2022, 14:26 Jestem przekonany, że do tego transferu dojdzie. Trochę przykro, ale i Camavinga i Tchouameni mogą zagrać na 6. No i mimo wsyzskto Casemiro w ważnych meczach zazwyczaj dawał radę.
W ważnych meczach wjedzie wślizg, podanie i Elo robota odjebana, a w tych drugich trzeba rozgrywac bo się murują i nie raz mu się mózg wyłącza jak nie trzeba być skupionym i daje chujowe podanie
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Ten Casemiro śmierdzi flopem na kilometr. Ktoś tam wyżej śmiał się, że po chuj Rice za 100 mln, ale pewnie jakby wziąć pod uwagę wysokość tygodniówki itd. to Brazylijczyk wyjdzie drożej. I jasne Casemiro, w tym konkretnym momencie, to lepszy piłkarz, ale obawiam się, że tendencja spadkowa w tym przypadku będzie błyskawiczna, podczas gdy Rice na pewno się jeszcze rozwinie + odpada temat aklimatyzacji, z którym u Brazoli bywa różnie. Ale dobra, już chuj z tym Ricem, sam nie uważam, że jest wart aż tyle, ale ten deal z Casemiro to kolejny majstersztyk Pereza.
No Casemiro to pewnie bedzie to samo co Varane
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Co jest w tym potencjalnym dealu majstersztykiem Pereza? Póki co to United kontaktowało się tylko z zawodnikiem, jak się dogadają i on poprosi o odejscie to Perez albo się zgodzi albo nie. Cena to tez nie jest zaden majstersztyk bo przeciez United przed chwilą oferowało 50mln za Cunhe
- scam_sakawa
Dziennikarze twierdzą, że Real nie będzie blokował odejścia sympatycznemu Brazylijczykowi, no ale to tylko dziennikarze.
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Telegraph mówi o 70mln euro, a marca i pederol że jeszcze dzisiaj man utd wyślę oficjalnie ofertę która real ofc zaakceptuje i as daje że jak wszystko dojdzie do skutku to real ruszy po Bruno Guimarãesa
Wszystko jest kawałem oraz żartem