Sentino
- makarovkomplex
Re: Sentino
kim jest ten kurwa robert moskwa i czemu sepleni jak pietnastolatek po pierwszej polowce wodki na imprezie u kolegi
Tak sie zastanawiałem o co chodzi z ta pedalska stylowka Seby , czy on się czasem z tatą nie kąpie, albo rafalalą , a tu mnie uswiadomiliscie , ze nasz sebcio się zajaral jakims rapowym rikim martinem, niejakim anałelem . Portorykański pedzio i to jeszcze o 9 lat młodszy od niego, zajebistych idoli widzę seba ma
Algeciras 2 nowy snippet
Porprostu nie rozumiesz jego flexu
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Ciekawy snippet
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
pokazalem Sentino co napisales i odniosl sie do tego w tym krotkim wideoEma pisze: ↑14 sie 2022, 17:17 Tak sie zastanawiałem o co chodzi z ta pedalska stylowka Seby , czy on się czasem z tatą nie kąpie, albo rafalalą , a tu mnie uswiadomiliscie , ze nasz sebcio się zajaral jakims rapowym rikim martinem, niejakim anałelem . Portorykański pedzio i to jeszcze o 9 lat młodszy od niego, zajebistych idoli widzę seba ma
juz jak spiewal sam refren najebany to wiadomo bylo, ze bedzie sztosik totalny kurwa jego mać
Hehe nie mam czasu hehe się denerwować hehe
Gdzie i kiedy on platynowa plyte zrobil?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Biorąc pod uwagę, że obecnie wyróżnienia pochodzą w większości z wyświetleń, a takie King Sento to jest poziom Problemu czy takiego Guziora, to mógł moim zdaniem jebnąć platynę na płycie

Spoiler

Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- degeneratt
nie wiem czy ktos juz o tym pisal ale empikowe wydanie ZLE zostalo wycofane ze sprzedazy bo utwory 5, 6 i 7 nie byly kompletnie nagrane xD
Mocne przedawkowanie instagrama. Można by tam podstawić lygrysa w sumie w obronie swojego stylu
To nie jest żaden styl kurwa południowców z Miami, tylko styl amsterdamskich pedałów z pierwszej połowy lat 80. A ice out, to kurwa rok 2000 u nellyego i 50 centa . Z czym seba do ludzi,weź jeszcze plaster sobie naklej i w żonobijke wskocz . cofasz się chłopie wizerunkowo o 100 lat i nie pierdol o robieniu Face ID i pokazywaniu kobiet, bo swojej świni z burdelozy w reichu do tej pory nie pokazałeś
celnie, celnie, prosze przekazac ten post sebastianowi, odpowiedz moglaby byc ciekawa. od siebie dodam, ze bardziej niz jak amsterdamski pedal z lat 80 przypomina mi z ta grzywka i broda czeczenskiego bojownika. moglby mi taki wyskoczyc z krzakow z ta gazowka zony co chcial nia zabijac i bym sie normalnie obsral
- OmarStooleyman
BouncedDuck5106 pisze: ↑20 maja 2022, 12:06 Niestety ale ciężko już sentino udawać Latynosa jak 10 lat temu, gdyż co raz bardziej o sobie dają znać cyganskie korzenie.
coś mi się wydaje, że ZL4 zadecyduje czy Seba utrzyma swoją pozycje
Dodano po 57 sekundach:
ostatnia szansa po dwóch średnich albumach
Dodano po 57 sekundach:
ostatnia szansa po dwóch średnich albumach