Edzio
Re: Edzio
13-latki z tiktoka grożą Edziowi, co wy wiecie o gangsterskim życiu
szacunek za konsekwencję w robieniu krindż-rapu, czuć że włożył w pisanie tych linijek cały swój talent, chociaż mały niedosyt pozostawia ta ostrożność w wyciąganiu na światło dziennie prywatnych sytuacji z życia, a za to przecież cenimy Edwarda
szacunek za konsekwencję w robieniu krindż-rapu, czuć że włożył w pisanie tych linijek cały swój talent, chociaż mały niedosyt pozostawia ta ostrożność w wyciąganiu na światło dziennie prywatnych sytuacji z życia, a za to przecież cenimy Edwarda
pewnie dlatego, że Edzio to mogłoby być imię dla psa i nawet on byłby od Edzia-rapera mądrzejszy
- piernikowyskoczek
ale zlepek truizmów, przesłuchałem na x1.75 (są napisy), nie odpalać, ja odpaliłem, żebyście nie musieli, nie ma nic o byłej
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Przesłuchałem kawałek. Wbrew opinią nie uważam, że to tragedia. Kawałek o czymś, refren zgrabny, jedynie wokal zbyt cichy. Problem z Edziem jest taki, że typ ma fanbase dzieciaków, którzy jarają się tym, że składa śmieszny free. Stąd, jak wybuchła drama z byłą, to było oburzenie, że jak można prywatę wyrzucać na zewnątrz? Ale właśnie tym jest rap - prawdą do bitu, zapisem emocji, więc o co ta spina? Chłop chciał odnieść się do tematu, bo czuł taką potrzebę, więc nagrał o tym kawałki, a dzieci tego nie kumają. I pomijam, czy to dobra muzyka, czy nie. Postawa jest hip-hopowa.
+1
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
albo głupi
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
No to powiedzcie, dlaczego głupi jestem? Niech sobie typ nagrywa o czym chce. Jest raperem odpowiada więc w kawałku. Co w tym nie jest hip-hopowe?
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
@Patryk233 polecam takie proste ćwiczenie:
- słuchasz utworów "List do M" oraz "Motyl dla przedramieniu"
- szukasz w słowniku pod hasłem "egzaltacja"
- próbujesz odpowiedzieć sobie na pytanie, dlaczego wysrywy z pamiętniczków gimnazjalistek rzadko trafiają do kanonu literatury
jak nie wychodzi, to wracasz do punktu pierwszego i powtarzasz
- słuchasz utworów "List do M" oraz "Motyl dla przedramieniu"
- szukasz w słowniku pod hasłem "egzaltacja"
- próbujesz odpowiedzieć sobie na pytanie, dlaczego wysrywy z pamiętniczków gimnazjalistek rzadko trafiają do kanonu literatury
jak nie wychodzi, to wracasz do punktu pierwszego i powtarzasz
-
jakisnickname
W jaki sposób ta spierdolina przebiła się na tiktoku? Kupił wyświetlenia? Typ jest totalnie asluchalny. 
- Moltisanti
Zamiast rozkminiać co on ma w głowie to po prostu słuchajcie numerów i czerpcie z nich radość bo ja autentycznie nie czekam na nic tak jak na nowy numer Edzia bo wiem że dostarczy mi on pozytywnych emocji. Ja wiem że on tak na poważnie, ale przecież to jest właśnie najfajniejsze w tym i słuchając tego na prawdę mam ubaw, mogę sobie później tutaj wejść i pośmieszkować z wami z wersów. Potraktujcie to jako konwencję 
sam sobie odpowiedziałeś
nie macie co ze sobą zrobić? wpadajcie na CASTING NA TIKTOKERA, w którym to możecie wygrać WARSZTATY Z EDZIEM