2rzyn przedstawia - "ŚLIZGAWKA MIXTAPE 2021"
Re: 2rzyn przedstawia - "ŚLIZGAWKA MIXTAPE 2021"
Przywieź mi meczowke @Luxair arminii bielefeld, 2xl bo jestem gruby, normalnie oddam euro, obiecuje.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Ja tylko korek omijałem. W ogóle Boxxi z 384/od VNMa też tam kiedyś nie rezydował?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
@Luxair tak jest. Jakies 1.5 roku temu przeprowadzil sie do miasta obok.
Przepraszam uzytkownika @widzeszalenstwo za to ze jakims cudem rozjechal sie wokal. Obiecalem poprawic i wrzucic dopieszczona wersje ale wraz z formatem dysku wszystkie zwrotki poszly do pieca :/
Licze ze nasz wspolny benger do ktorego zwrotki gdzies tam masz w koncu ujrzy swiatlo dzienne
Alez to byla zajawa <3
Edit: w ramach ciekawostki... na poczatku mialo to wygladac tak ze nagrywam ze wszystkimi te numery a potem usuwam kompletnie swoje zwrotki , przeklejam wokale z niektorych kawalkow tworzac nowe zeby sami rapujacy mieli niespodzianke. No ale po kilkunastu nagranych jointach stwierdzilem ze juz za pozno zeby sie w to bawic.
Osobne propsy dla frucika, deski i swna za ekspresowa robote. Na spontanie w kilka chwil powstaly gotowe kawalki
Przepraszam uzytkownika @widzeszalenstwo za to ze jakims cudem rozjechal sie wokal. Obiecalem poprawic i wrzucic dopieszczona wersje ale wraz z formatem dysku wszystkie zwrotki poszly do pieca :/
Licze ze nasz wspolny benger do ktorego zwrotki gdzies tam masz w koncu ujrzy swiatlo dzienne
Alez to byla zajawa <3
Edit: w ramach ciekawostki... na poczatku mialo to wygladac tak ze nagrywam ze wszystkimi te numery a potem usuwam kompletnie swoje zwrotki , przeklejam wokale z niektorych kawalkow tworzac nowe zeby sami rapujacy mieli niespodzianke. No ale po kilkunastu nagranych jointach stwierdzilem ze juz za pozno zeby sie w to bawic.
Osobne propsy dla frucika, deski i swna za ekspresowa robote. Na spontanie w kilka chwil powstaly gotowe kawalki
- yungXpaproch
o 2rzyn unban siema
trzeba nagrac jakis mixtape slizgawkowy
trzeba nagrac jakis mixtape slizgawkowy
Ban nie będzie trwał wiecznie, w końcu Kadłub Jose go zdejmie
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
ominęła mnie totalnie premiera tego a nawet spk
2rzyn witamy z powrotem 
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Kurcze tak teraz posłuchałem numeru Jak Phobos i bez kitu dobry banger, ty byś mógł przy technicznie lepszych warunkach (miks/master), pracy nad nawijką i głębszym przemyśleniu materiału dać naprawdę niezły podziemny album albo EPkę (i nie mówię tu o takim tylko "forumowym" rapie, na gold cloudach dawałeś zresztą dobre zwrotki)
Props props, jest potencjał w tym
Props props, jest potencjał w tym
- alis_springs
No przecież już dawno było rozkminiane, że gdyby 2rzyn urodził się trochę wcześniej, to na fali podziemnego rapu z przedziału 2004-2011 nagrywałby numery z jimsonem, reno albo innym wankejem
Jak Phobos to świetny numer.