"GOLEM" - to pierwszy singiel z mixtape Szpaka "Młody Simba mixtape".
Utwór rozpoczyna serię luźnych numerów z klipami które zakończą się wydaniem fizycznym.
Szpaku - GOLEM (#1 Młody Simba mixtape)
Szpaku - Młody Simba mixtape (202x)
Re: Szpaku - Młody Simba mixtape (202x)
kocham go
FRIZOLISZEK FRIZA BOMBA TROMBY WARIATEC PATECA
to ja
to ja
dobre, ale znowu duzo krzykow. Bede obserwowal ten projekt i mam nadzieje, ze podtrzyma forme z ostatniej plyty
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
- Bryx Fenrir
Całkiem dobre to jest, Szpaku ostatnio dobra płyta, teraz też dobrze, niezłą musi mieć formę, bo po Atypowym mi nic nie siadało
Jedziemy kurwa!
"J$" - chyba ostatnia rzecz z mixtape'a Szpaka "Młody Simba mixtape". Chyba mu się znudziło... A szkoda, bo się nieźle zapowiadało i chętnie bym posłuchał całości takich luźnych kawałków.
W trakcie występu na Mazury Hip Hop Festiwalu raper zadeklarował, że porzuca plany wypuszczenia mixtape’u, by skupić się na pracy nad nowym albumem - cgm.
Szpaku - J$ (#2 Młody Simba mixtape)
W trakcie występu na Mazury Hip Hop Festiwalu raper zadeklarował, że porzuca plany wypuszczenia mixtape’u, by skupić się na pracy nad nowym albumem - cgm.
Od bloku do natury od betonu do trawy / Od zawsze od zabawy do zabawy / Poważnie, bywam wciąż niepoważny / I nie oceniam innych, bo każdy ma swoje jazdy.
- Joydivision91
Szpaku na tym koncercie dodał też, że luźne kawałki będą być może dodatkową płytą do preorderu.IC3PEAK pisze: ↑03 sie 2022, 15:55 J$" - chyba ostatnia rzecz z mixtape'a Szpaka "Młody Simba mixtape". Chyba mu się znudziło... A szkoda, bo się nieźle zapowiadało i chętnie bym posłuchał całości takich luźnych kawałków.
Od bloku do natury od betonu do trawy / Od zawsze od zabawy do zabawy / Poważnie, bywam wciąż niepoważny / I nie oceniam innych, bo każdy ma swoje jazdy.