Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
Nie ma nic lepszego niż pierdolenie o braku historii w przypadku klubu istniejącego od 1905 roku.
a ty komu kibicujesz?wyautowany pisze: ↑31 lip 2022, 12:41 Nie wstyd wam kibicować takiemu klubowi jak Chelsea? Który doszedł gdzie doszedł dzięki brudnej ruskiej forsie? Nie ma żadnej historii? Żył i żyje tylko wyłącznie z pieniędzy właścicieli szemranych
"...jest eśmy małymi cząstkami wielkich rzeczy..."

pieseczek dla ślizgawkera

-
wyautowany
- Zbanowany
Czyli klubowi o 100 lat młodszyemu od Chelsea, no nieźle
-
genocidegeneral
- ebismolarek
A nie Paluch Piątkowo?
props za followup do slizgowego projektu aliena
ziomek daje coś o historii a kibicuje drużynie, która nie istnieje od 2006
można powiedzieć że user wyautowany został wyoutowany hehehe
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
-
wyautowany
- Zbanowany
Przynajmniej kibicuje POLSKIEJ lokalnej drużynie a nie udaje Angola, pluje na takich fejków, idźcie sobie kibicować sprzed komputera napinacze
napisz coś synu w dziale kultura to poślę cię na harem teraz a nie za pół godziny, pozdrawiamwyautowany pisze: ↑31 lip 2022, 15:48 Przynajmniej kibicuje POLSKIEJ lokalnej drużynie a nie udaje Angola, pluje na takich fejków, idźcie sobie kibicować sprzed komputera napinacze
Nowe info jest, że Karbownik do Fortuny Dusseldorf będzie wypożyczony i to prawdopodobnie z opcją wykupu po awansie.
Pełna zgoda. Ja jako 7 letni chłopak żyjący piłką i traktujący Bravo Sport jako główne źródło informacji dostałem liścia w pysk gdy zobaczyłem, że można sobie kupić nic nie znaczący klub i po prostu go zbudować na pieniądzach i niczym więcej. Chelsea wrzucam do tego samego worka co PSG i City, a dodatkowo był to dla mnie szok gdy zobaczyłem, że tak można. Ten klub zaburzył mój pogląd na sport.wyautowany pisze: ↑31 lip 2022, 12:41 Nie wstyd wam kibicować takiemu klubowi jak Chelsea? Który doszedł gdzie doszedł dzięki brudnej ruskiej forsie? Nie ma żadnej historii? Żył i żyje tylko wyłącznie z pieniędzy właścicieli szemranych
https://linktr.ee/don_kebo
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki juventino, liczę swoje palce.
W końcu Ornstein rzucił coś na temat Chelsea. Obecnie pracują nad transferami Fofany z Leicester i Dumfriesa z Interu. Ten pierwszy ma umowę do 2027 i Lisy chcą duży hajs w okolicy 80mln, ale jankesi z Chelsea liczą, że mogą zbić cenę jakimiś zawodnikami w drugą stronę. Co do Dumfriesa to Interu musi sprzedać kogoś z racji kłopotów finansowych, a przy obecnym impasie z PSG odnośnie Skriniara, jest próba podejścia pod Holendra jako backup dla Jamesa. No i Ornstein twierdzi, że mają to być dwa transfery a nie jeden z nich.
Kocham, pozdrawiam
haha co tu się odjebałoKebo pisze: ↑31 lip 2022, 16:49Pełna zgoda. Ja jako 7 letni chłopak żyjący piłką i traktujący Bravo Sport jako główne źródło informacji dostałem liścia w pysk gdy zobaczyłem, że można sobie kupić nic nie znaczący klub i po prostu go zbudować na pieniądzach i niczym więcej. Chelsea wrzucam do tego samego worka co PSG i City, a dodatkowo był to dla mnie szok gdy zobaczyłem, że tak można. Ten klub zaburzył mój pogląd na sport.wyautowany pisze: ↑31 lip 2022, 12:41 Nie wstyd wam kibicować takiemu klubowi jak Chelsea? Który doszedł gdzie doszedł dzięki brudnej ruskiej forsie? Nie ma żadnej historii? Żył i żyje tylko wyłącznie z pieniędzy właścicieli szemranych
Chelsea próbuje przejąć Cucurelle, którego od dawna chce Man City. Tuchel widzi go na LCB, no nie wiem, mnie ten typ nie przekonuje, ale skoro tacy trenerzy w nim coś widzą to coś znaczy
No i wszystkie mocne źródła to potwierdzają, niby już Chelsea zadeklarowała, że jest gotowa zapłacić Brighton 50mln, jednocześnie możliwy Colwill do Brighton za jakie 20mln. Fofana dalej priorytetem, ale podobno rozmowy z Dumfriesem nie poszły najlepiej.
Kocham, pozdrawiam
no zajebiste te cele transferowe chelsea 
Ja pierdole, jeszcze Colwilla oddać..