Quebonafide
Re: Quebonafide
Zmieniam zdanie, odpierdalałbym jeszcze gorzej. Propsy Quebo.
- oKulTywowany
Piękny kurwa bit
Ostatnio zmieniony 15 lip 2022, 21:53 przez oKulTywowany, łącznie zmieniany 1 raz.
This page is no longer available.
- nihil Novi
Mam nadzieje, że wyda jeszcze jednak jakiś materiał, bo forma życiowa ostatnimi czasy.
Sensei życia
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Przyznam szczerze, że jak ktoś mi nie leży to zbytnio go nie sprawdzam. I dziś dopiero zobaczyłem sobie z ciekawości ile solowych albumów wydał Que od wybicia się z podziemia i wyszło mi że tylko...3 od 2013 roku.
Cholera tym bardziej niesamowite że facet ma taki hype do dziś dnia, przecież wiele mainstreamowych raperów gdyby przez 10 lat wydali 3 albumy to by umarli marketingowo.
Przyznam, że serio przypadek Que jest niesamowity, że na 3 albumach w 10 lat można nadal być ,,hot" w mediach niczym Mata czy Bedoes którzy nawalają albumy co parę lat.
Cholera tym bardziej niesamowite że facet ma taki hype do dziś dnia, przecież wiele mainstreamowych raperów gdyby przez 10 lat wydali 3 albumy to by umarli marketingowo.
Przyznam, że serio przypadek Que jest niesamowity, że na 3 albumach w 10 lat można nadal być ,,hot" w mediach niczym Mata czy Bedoes którzy nawalają albumy co parę lat.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.

Rzeczywiście 3 xD
Jeszcze ta EPka z Matheo, płyta z Taco.
To, że nie nagrywał LP co roku to nie znaczy, że po 3 albumach jest hot, bo było od niego dużo więcej niż 3 płyty.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Aha to Google mnie coś oszukał 
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
No wydał 3 LP solowe (jeśli tego pierwszego RP nie liczymy), ale to
Malik od 3 lat płyty nie wydał, a od tego czasu zajebał 30 singli i jest w peaku kariery
To gówno prawda.RIVALDO111 pisze: ↑24 lip 2022, 19:56 Przyznam, że serio przypadek Que jest niesamowity, że na 3 albumach w 10 lat można nadal być ,,hot" w mediach niczym Mata czy Bedoes którzy nawalają albumy co parę lat.![]()
Malik od 3 lat płyty nie wydał, a od tego czasu zajebał 30 singli i jest w peaku kariery
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
nie jest to az tak dalekie od prawdy, erotyka to dodatek to ezoteryki, dla fanów/fanek to dodatek do egzotyki, a romantic psycho wiadomo. wychodzi na to ze faktycznie stworzyl 3 "pelne projekty" solowe (plyta z matheo nie byla nigdy nigdzie udostepniona poza fizykiem) + taconafide
z tym ze nie uwazam zeby to mialo jakiekolwiek znaczenie, 4 duze projekty w ciagu 9 lat tworczosci to raczej normalna liczba. nawet taki podsiadlo od 2013 wydal 3 plyty, plus curly heads ktorego nikt nie zna
-
MalinowyJogurt
A po co teraz płyty wydawać mając hype jak Quebo czy właśnie Malik. Najpopularniejsi są wśród małolatów, małolaci raczej słuchają sobie najpopularniejszych singli ze składanki na spotify czy youtubie a nie całych albumów zastanawiając się czy są dobre i spójne, oraz czy produkcje w każdym kawałku są na dobrym poziomie.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Co do Malika to jak on puszcza pewnie spokojnie 10 teledysków rocznie to może nie robić płyty i 15 lat 
intruz daje ich whuj więcej, to niech na 30 lat zamilknie najlepiej
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Intruz? Sądzę że on robi spokojnie nawet 40 teledysków rocznie. 
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 04 sie 2023, 7:03 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.
dla Ciebie smętne pierdolenie
Spoiler
dla mnie też
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
To teraz na rowerze śmiga na koncerty?