Sentino
Re: Sentino
Klasyk, z zwykłych szczurków, którzy opychali towar na dzielni, po gangsterów w kawałkach.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Co tam u Wujka Ali w ogóle?
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- gods bidness
https://glamrap.pl/sentino-dalej-pograz ... -tygodnie/
On jest wygnańcem, zmienia chatę co dwa tygodnie, bo boi się, że ktoś do niego przyjedzie. Jest na pewno człowiekiem utalentowanym, ale jest chory psychicznie. To nie pierwszy raz, kiedy dobry umysł i utalentowany człowiek idzie w parze z chorą głową. To jest pokłosie tego, że on naćpany 24 godziny na dobę, jakimś k*rwa tanim mefedronem, chodzi spizgany, zalewa to wódką i tyle. Może też jakieś genetyczne predyspozycje do tej schizofrenii ma.
On armię ludzi na telefon ma może tylko w swojej głowie. Sentino zamiast z Multim i innymi grać w GTA role play, to on sobie te gangsterskie historie wymyśla na poczekaniu na lajwach. Chciał być gangsterem zawsze, a został streamerem. Jest blogerką taką. Powiedział, że jak będę w Hiszpanii to mnie zastrzeli. Za cztery dni będę, zobaczymy czy mnie zastrzeli. A jak jeszcze coś powie, to następne smaczki wyciągnę. Wiesz jaki jest problem czasami? Że czasem coś do sieci niechcący wypływa, coś ktoś zgubi, coś kradnie, karta mu wypadnie z kieszeni
Ależ się znęca nad tym biednym Sentino ten blady jutuber. Boję się, że faktycznie Sentino na lajwie w końcu może sobie strzelić w łeb z pistoletu na wodę.
Tak w ogóle to dotarło do mnie po tym jakże otwierającym oczy artykule, że Senti i tak miał dużo szczęścia, że dzięki było nie było znajomościom i dozie talentu, nie wylądował w uniwersum Wuwunia razem z Tigerami, Bonusami, Kobrami itd., bo mentalnie to jest jego drużyna.
On jest wygnańcem, zmienia chatę co dwa tygodnie, bo boi się, że ktoś do niego przyjedzie. Jest na pewno człowiekiem utalentowanym, ale jest chory psychicznie. To nie pierwszy raz, kiedy dobry umysł i utalentowany człowiek idzie w parze z chorą głową. To jest pokłosie tego, że on naćpany 24 godziny na dobę, jakimś k*rwa tanim mefedronem, chodzi spizgany, zalewa to wódką i tyle. Może też jakieś genetyczne predyspozycje do tej schizofrenii ma.
On armię ludzi na telefon ma może tylko w swojej głowie. Sentino zamiast z Multim i innymi grać w GTA role play, to on sobie te gangsterskie historie wymyśla na poczekaniu na lajwach. Chciał być gangsterem zawsze, a został streamerem. Jest blogerką taką. Powiedział, że jak będę w Hiszpanii to mnie zastrzeli. Za cztery dni będę, zobaczymy czy mnie zastrzeli. A jak jeszcze coś powie, to następne smaczki wyciągnę. Wiesz jaki jest problem czasami? Że czasem coś do sieci niechcący wypływa, coś ktoś zgubi, coś kradnie, karta mu wypadnie z kieszeni
Ależ się znęca nad tym biednym Sentino ten blady jutuber. Boję się, że faktycznie Sentino na lajwie w końcu może sobie strzelić w łeb z pistoletu na wodę.
Tak w ogóle to dotarło do mnie po tym jakże otwierającym oczy artykule, że Senti i tak miał dużo szczęścia, że dzięki było nie było znajomościom i dozie talentu, nie wylądował w uniwersum Wuwunia razem z Tigerami, Bonusami, Kobrami itd., bo mentalnie to jest jego drużyna.
Sentino: prawie 2 metry wzrostu, postura prawdziwego mężczyzny, zadbany wyglad, ubrania z vitkaca, topowe laski z wyglądem modelki plus setki malolatek na skinienie ojciec architekt, matka malarka, mieszka w willi w Hiszpanii, jeden z największych talentów muzycznych w Polsce, kilka jezykow biegle opanowanych
Bonus : nadwaga 50 kg jak nie więcej, wyglad pijanego wujka z łysina, ubrania z primarku, dziewczynę czy tam zone polecam samemu sprawdzić, znany z zrzygania się, mieszka w wielkiej płycie z dywanem tureckim
Tiger: żona kobra, dziecko, które nie potrafi mówić w wieku 5 lat, ubrania marki KING, nie potrafi mówić we własnym języku nawet, wyciąga majonez ze śmietników
Rzeczywiście, bardzo zbliżone do siebie postacie, ty gods musisz nienawidzić ludzi sukcesu po prostu

Bonus : nadwaga 50 kg jak nie więcej, wyglad pijanego wujka z łysina, ubrania z primarku, dziewczynę czy tam zone polecam samemu sprawdzić, znany z zrzygania się, mieszka w wielkiej płycie z dywanem tureckim
Tiger: żona kobra, dziecko, które nie potrafi mówić w wieku 5 lat, ubrania marki KING, nie potrafi mówić we własnym języku nawet, wyciąga majonez ze śmietników
Rzeczywiście, bardzo zbliżone do siebie postacie, ty gods musisz nienawidzić ludzi sukcesu po prostu
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
- zemsta1camzata
przecież to się zgadza
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
- OmarStooleyman
Te generatory Sentino powoli przebijają oryginał xDWczorajszy wieczór spędziłem z moimi braćmi ze struktur HAMC, w jednej z filii moich ekskluzywnych hoteli Four Seasons w centrum Madrytu.
Typowy polish mindset funkcjonuje na całkiem basement , podczas jednej doby potrafię domykać deal w trzech różnych krajach.Mój private jet jest eksploatowany jak cipy waszych kobiet pod waszą nieobecność. W tym tygodniu czarterowałem cargo o wartości 200 milionów dolarów przez 4 kontynenty.It is beyond your reach.
Dyzio zawarł niepochlebnie wypowiedziane słowo pod moim imieniem,rozrywkowe? kości zostały rzucone.
Estoy de mala hostia cabrón.
Hells Angels jadą z wizytą , cztery motocykle Harley Davidson, cztery kończyny Nitro a do nich zaczepione cztery łańcuchy w cztery strony świata. To jest nasza rozrywka. Zrywamy boki, cabrones.Zwycięzcy wyścigu wytransferuje 500 000 euro w banknotach, żaden bitcoin, to mój streetcoin.
Du wirst es lieben es zu sehen wie ich deine Schlampe ficken werde , du Hurensohn.
-
gibbygiba
OmarStooleyman pisze: ↑24 lip 2022, 11:31Te generatory Sentino powoli przebijają oryginał xDWczorajszy wieczór spędziłem z moimi braćmi ze struktur HAMC, w jednej z filii moich ekskluzywnych hoteli Four Seasons w centrum Madrytu.
Typowy polish mindset funkcjonuje na całkiem basement , podczas jednej doby potrafię domykać deal w trzech różnych krajach.Mój private jet jest eksploatowany jak cipy waszych kobiet pod waszą nieobecność. W tym tygodniu czarterowałem cargo o wartości 200 milionów dolarów przez 4 kontynenty.It is beyond your reach.
Dyzio zawarł niepochlebnie wypowiedziane słowo pod moim imieniem,rozrywkowe? kości zostały rzucone.
Estoy de mala hostia cabrón.
Hells Angels jadą z wizytą , cztery motocykle Harley Davidson, cztery kończyny Nitro a do nich zaczepione cztery łańcuchy w cztery strony świata. To jest nasza rozrywka. Zrywamy boki, cabrones.Zwycięzcy wyścigu wytransferuje 500 000 euro w banknotach, żaden bitcoin, to mój streetcoin.
Du wirst es lieben es zu sehen wie ich deine Schlampe ficken werde , du Hurensohn.
chyle czola gosciowi co pisze te rzeczy na glamrapie, moze tu tez siedzi
Przy nich to rzeczywiście nim jest ale ten człowiek nadaje się do leczenia psychiatrycznego w pokoju bez klamek. Największy mitoman w Polskim rapie co pisze teksty o niczym i szczekaczka internetowa. Po prostu gówno w błyszczącym dresieDjPendzel pisze: ↑24 lip 2022, 11:18 Sentino: prawie 2 metry wzrostu, postura prawdziwego mężczyzny, zadbany wyglad, ubrania z vitkaca, topowe laski z wyglądem modelki plus setki malolatek na skinienie ojciec architekt, matka malarka, mieszka w willi w Hiszpanii, jeden z największych talentów muzycznych w Polsce, kilka jezykow biegle opanowanych
Rzeczywiście, bardzo zbliżone do siebie postacie, ty gods musisz nienawidzić ludzi sukcesu po prostu![]()
![]()
stary odklejony chlejus go jebnal na 110k euro pln, a ten zamiast wytoczyc jakies ciezkie dziala to pierdoli jakies rzeczy co kazdy kto ma dziure w dupie wie od 2017 roku
e; faktycznie popierdolilo mi sie z zaliczka stepu dzienkuwa
e; faktycznie popierdolilo mi sie z zaliczka stepu dzienkuwa
Ostatnio zmieniony 24 lip 2022, 16:39 przez Jaayu, łącznie zmieniany 1 raz.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Umowy nikt nie widział, z umowa idziesz do sędziego i on ci normalnie daje to raz, dwa ze dyzio ma temat do grillowania, dzieci będą klikać i dyzio nie będzie musiał robic ze swojego dzieciaka głównego tematu streamow, pozdro
Nie, po prostu ma w dupie jakieś chodzenie po sądach, a akurat kasy mu nie brakuje.
piszesz tak jakby kiedykolwiek to robił
Dobra chłopiec nie płacz, idz tam pooglądaj sobie jak nitro papieroska pali przed komputerem, wyślij mu jakiegoś donejta i będzie dobrze, to chyba takefun w ogole jest tylko o sentino chłop pisze 
Co do Sentino i Nitrołaka
Kurwa, nie pytaj, kiedy nagram z balasami bangera
Psia końcówo, jak możesz słuchać rapu frajera?
W twoim urojonym świecie, ziomek
To ty z brudasami możesz napierdalać Warhammera
Co jest? Ciągle napierdalam zera, trofea
Dla ciebie ser spod golfa, bo materiału nie ma
Pies nawet nie chce dowodu
Bo się na liścia byś rozjebał
I co mi kurwa powiesz, że się zobaczymy w sądzie?
Ty kurwo nawet nigdy nie byłeś niczyim ziomkiem
Robię sobie pierwszy boombap w Polsce
Ja nie piszę postów, mnie poznasz po ruchach, chłopcze
- FruitOffTheWall
zawszę na głos jak ktoś wrzuca ten tekst przy jakiejkolwiek akcji sentino 
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Kiepsko to zarapowal kaz i slychac w głosie ze ma wielki zal do sentino
-
gibbygiba
z jakiego to jest kawalkakrecik pisze: ↑25 lip 2022, 12:03 Co do Sentino i Nitrołaka
Kurwa, nie pytaj, kiedy nagram z balasami bangera
Psia końcówo, jak możesz słuchać rapu frajera?
W twoim urojonym świecie, ziomek
To ty z brudasami możesz napierdalać Warhammera
Co jest? Ciągle napierdalam zera, trofea
Dla ciebie ser spod golfa, bo materiału nie ma
Pies nawet nie chce dowodu
Bo się na liścia byś rozjebał
I co mi kurwa powiesz, że się zobaczymy w sądzie?
Ty kurwo nawet nigdy nie byłeś niczyim ziomkiem
Robię sobie pierwszy boombap w Polsce
Ja nie piszę postów, mnie poznasz po ruchach, chłopcze