Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Re: Sentino

Post autor: piernikowyskoczek »

Nitro TOP, nieźle punktuje idola forum
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
kwrb

Post autor: kwrb »

Ciekawe jakimi jeszcze rewelacjami nas uraczy mongoloid, bo to, że żonka Seby to eskortka to nie widział przecież nikt na forumku, ani tego jak wyglada to też nikt nie widział już z pół roku temu.
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

@kwrb
Dokładnie jak dotąd była kompletnie anonimowa
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Spoiler
Obrazek
Ciekawe jakie newsy ma Dyzio o życiu Alvareza, mam nadzieje że nie wyjdzie na jaw jak Seba sobie lata na kurwy w weekend jak sobie przypierdoli po nosie i wypije (wcale tego sam nie mówił nafurany na live)
gibbygiba

Post autor: gibbygiba »

Picasso pisze: 21 lip 2022, 12:38
OmarStooleyman pisze: 21 lip 2022, 10:55 Sento z tym akcentem, brodą i paluszkiem trochę zaczyna przypominać islamskiego ekstremistę
Spoiler
Obrazek
Zapamiętajcie sobie - nic co robi Sentino nie jest oryginalne, to, że dla Polaków coś od niego jest świeże wynika z tego, że czerpie inspiracje od raperów, którzy w Polsce nie są tak znani jak ci z których zżynają inni. Jak chcecie wiedzieć jaką fryzurę, zarost będzie miał za miesiąc Sentino, jakie marki będzie nosił (ostatnio Supreme i Jordan) albo w jakim stylu / o czym nagra kolejne kawałki, to obserwujcie takich raperów jak Anuel, Gunna i Jul.
bez kitu teraz wyglada jak annuel w polaczeniu z el alfa a jego matka byla Polka
Awatar użytkownika
macias

Post autor: macias »

Podobno nitro niedługo wyciągnie film, na którym ktoś goni Sentino, a ten krzyczy "halo policja", ale by był koniec kariery jakby się okazało, że to prawda :sleep:
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

chodzi o film, na którym sentino przeprasza hells angels a nie o halo policja
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Sentino przez te szczerzene zębów oddycha ustami i mu się robi szczęka jak u dziewczynki urodzonej w czarnobylu
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Z ciekawosci, gdyby "szczerzenie zębów" wystapilo w liczbie mnogiej, to jakiego zaimka bys uzyl? Rowniez "te", czy jakiegos innego?
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
wuiru

Post autor: wuiru »

serio nie znudził się już wam ten internetowy pajac na sznurku? te same teksty, to samo pierdolenie o ciuchach, kogo by kto nie kupił, ile ma kwitu i jakie to poważne rzeczy robi a ja nawet praktycznie nie śledzę tego instagramowego gangstera za 3€
Pizdiox

Post autor: Pizdiox »

@wuiru tak bo to kompletny debil i farmazon. Nie kumam podjarki tym gościem i jego wyrzygami
jakisnickname

Post autor: jakisnickname »

https://rapowo.pl/co-sentino-mowil-po-h ... umaczenie/

"Jesteś skurwysynem, rozumiesz mnie? Mówiłem Ci kilka razy, że dasz mi coś, co oddam ci 15 czerwca. Okej, mówiłem, że będą na Majorce — moja matka tam była. Powiedziałem, że będzie tam mój przyjaciel, który po sześciu latach wyszedł z więzienia, w marcu został zwolniony. Chciałem go zaprosić jako swojego gościa, wiesz o co mi chodzi? A to już wiesz. Nie będę już z tobą rozmawiać, nie będę ci wysyłać rzeczy i tego wszystkiego. Liżesz jajka Malika i tak myślisz, że jesteś silny, ale jak silny? Nie masz szacunku do ludzi, do swojego narodu. Prosisz o k*tasa. Ale na koniec dnia chcę tylko sprawdzić i powiedzieć ci jedną rzecz. Nie wygrasz tego ze mną, przysięgam.

Nie wracam do Polski i nie mam nic wspólnego z Polską, rozumiesz mnie? Nic ci nie zrobiłem, nie sprawiłem, że cierpisz. Nie zepsułem ci twojego samochodu, twojej firmy. Przysięgam na Boga, przysięgam na Boga. Przestań mówić o mnie. Zostaw mnie w spokoju. Przysięgam, na wszystko, co mam. Z tymi wszystkimi, którzy są ze mną, niech wyjdą z nieba. Zostaw mnie w spokoju pe*ale. Wiesz, o co mi chodzi? Lepiej skończ z tym gadaniem, nic ci nie zrobiłem. Nie wysłałem ludzi do twojego domu, twojej matki, twojego pe*ała kamerzysty.

Skurwysynie, przysięgam, jak cię zobaczę, to cię zranię. Ja osobiście zamierzam to zrobić. Można wszystko wyjaśnić, Mogę z tobą porozmawiać o wszystkim, o czym tylko chcesz na mój temat. Nie obchodzi mnie to, ale pod koniec dnia zaczynasz mówić g*wno, jakieś bzdury, gdzie nigdzie cię nie zniesławiłem. A ty dalej mówisz o 60, 70, 100 złotych. Nie zapłacę ci tych pieniędzy, to nie są dla mnie pieniądze. Już wiesz, że przejdę obok ciebie dupku. Masz swoją mamę w Almerii i to wszystko załatwia dwie sprawy. Znowu cię skreślam. Zrobisz to, co ci powiem. Jeszcze raz zobaczę cię, jak coś mówisz, to wyrwę ci cycki, przysięgam na wszystkich świętych w niebie."

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Chuj w te jego zemby
jajca pisze: 22 lip 2022, 17:27 Z ciekawosci, gdyby "szczerzenie zębów" wystapilo w liczbie mnogiej, to jakiego zaimka bys uzyl? Rowniez "te", czy jakiegos innego?

!EXTRA ANNOTATION!

Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

W dalszej części rozmowy telefonicznej, Nitrozyniak wspomina jak przed laty gościł w Warszawie Sentino. – Ochroniarze zegarek mu zabrali. Musieliśmy z Takefunem poprosić chłopaków, żeby mu ten zegarek oddali, bo był naszym gościem – wspomina. – Ten gościu dał się poznać z tej strony, że jedyne co potrafi, to gadać. A nawet nie wiem czy on gadać potrafi, bo jakbym na słuchawce z nim przewijał, to by się schował pod sukienkę do mamusi. Jedyne co on potrafi to udzielić jakiegoś wywiadu i napisać coś na internecie, bo twarzą w twarz jest zwykłą ciotą – uważa Nitro.

Dodano po 7 minutach 21 sekundach:
jakisnickname pisze: 22 lip 2022, 21:42 https://rapowo.pl/co-sentino-mowil-po-h ... umaczenie/

"Jesteś skurwysynem, rozumiesz mnie? Mówiłem Ci kilka razy, że dasz mi coś, co oddam ci 15 czerwca. Okej, mówiłem, że będą na Majorce — moja matka tam była. Powiedziałem, że będzie tam mój przyjaciel, który po sześciu latach wyszedł z więzienia, w marcu został zwolniony. Chciałem go zaprosić jako swojego gościa, wiesz o co mi chodzi? A to już wiesz. Nie będę już z tobą rozmawiać, nie będę ci wysyłać rzeczy i tego wszystkiego. Liżesz jajka Malika i tak myślisz, że jesteś silny, ale jak silny? Nie masz szacunku do ludzi, do swojego narodu. Prosisz o k*tasa. Ale na koniec dnia chcę tylko sprawdzić i powiedzieć ci jedną rzecz. Nie wygrasz tego ze mną, przysięgam.

Nie wracam do Polski i nie mam nic wspólnego z Polską, rozumiesz mnie? Nic ci nie zrobiłem, nie sprawiłem, że cierpisz. Nie zepsułem ci twojego samochodu, twojej firmy. Przysięgam na Boga, przysięgam na Boga. Przestań mówić o mnie. Zostaw mnie w spokoju. Przysięgam, na wszystko, co mam. Z tymi wszystkimi, którzy są ze mną, niech wyjdą z nieba. Zostaw mnie w spokoju pe*ale. Wiesz, o co mi chodzi? Lepiej skończ z tym gadaniem, nic ci nie zrobiłem. Nie wysłałem ludzi do twojego domu, twojej matki, twojego pe*ała kamerzysty.

Skurwysynie, przysięgam, jak cię zobaczę, to cię zranię. Ja osobiście zamierzam to zrobić. Można wszystko wyjaśnić, Mogę z tobą porozmawiać o wszystkim, o czym tylko chcesz na mój temat. Nie obchodzi mnie to, ale pod koniec dnia zaczynasz mówić g*wno, jakieś bzdury, gdzie nigdzie cię nie zniesławiłem. A ty dalej mówisz o 60, 70, 100 złotych. Nie zapłacę ci tych pieniędzy, to nie są dla mnie pieniądze. Już wiesz, że przejdę obok ciebie dupku. Masz swoją mamę w Almerii i to wszystko załatwia dwie sprawy. Znowu cię skreślam. Zrobisz to, co ci powiem. Jeszcze raz zobaczę cię, jak coś mówisz, to wyrwę ci cycki, przysięgam na wszystkich świętych w niebie."

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Ten tekst sprawia, że ciężko się zdecydować czy Sentino bardziej chce obrazić swojego Sugar Daddy - Nitrozyniaka, czy raczej chce, klęcząc, lizać mu dupę, żeby już więcej nic o nim nie mówił i mu odpuścił.
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

@gods bidness
Pamiętam jak Tony Jazzu się żalił że Sebek mu Steki w piekarniku spalił :rotfl:
Awatar użytkownika
kwrb

Post autor: kwrb »

Może ktoś wyjaśnić role Roberta Moskwy w tej całej konfiguracji?
Przewijały się tu jakieś posty, że friendship ended with seba and now nitoryzniak is my best friend i będzie modelem dla tych ciuchów fuck sicarios. A w ostatnim lajwie Seba przewinął info, że z tych 63 tysięcy to on wisi może z 18 tysięcy czy tam ileś, bo 50 tysięcy to wziąl Moskwa od Dyzia, i ze Moskwa będzie to już sobie z Dyziem wyjaśniał.
Awatar użytkownika
degeneratt

Post autor: degeneratt »

wuiru pisze: 22 lip 2022, 17:42 serio nie znudził się już wam ten internetowy pajac na sznurku? te same teksty, to samo pierdolenie o ciuchach, kogo by kto nie kupił, ile ma kwitu i jakie to poważne rzeczy robi a ja nawet praktycznie nie śledzę tego instagramowego gangstera za 3€
jego muza juz az tak mi nie siada ale kurwa uwielbiam jego odklejki xD

Dodano po 3 minutach 5 sekundach:
ej a to w koncu prawda ze dziewczyna sebastiana pracowala w burdelu i dlatego jej nie pokazuje? bo nie wiem juz kto ma racje w tej sprawie
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

eksluzywna eskortka, tak jak jego poprzednia dziewczyna. I jak rozstal sie z tamta polka, to przelecial laske Balagana - stad ten caly beef, ktory Kaz Balagane tlumaczy czyms innym
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

Trochę ciężko uwierzyć z tym Kazem Bałaganem, słuchałem kilka jego piosenek i z tekstów bardziej jawi się jako samiec alfa, a przynajmniej tak śpiewa, to pewne informacje?
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Samiec alfa, bo utrudnia sentino kontakt z córką? Dobre sobie.

!EXTRA ANNOTATION!

dbnpk

Post autor: dbnpk »

A wy myślicie, że czemu kazek nawinął kiedyś „nie obchodzi mnie jej przeszlosc, ilu typów tam już weszło”. Jak ktoś z Poznania, to mógł słyszeć o barwnej i owocnej historii matkiboskiej.
ODPOWIEDZ