Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Transfery
ehh, znowu musze tlumaczyc podstawowe rzeczy, no ale dobra
Robson to najlepszy napastnik od 3 lat, wlasciwie to najlepszy zawodnik na swiecie w przeciagu ostatnich sezonow (tak, wiem ze Benz byl lepszy w 21/22, ale mowie o ostatnich 3 sezonach, gdzie wygral LM, gdzie powinien byl wygrac Zlota Pilke, rozjebal rekordy po drodze, etc.)
przychodzi do Barcy, ktora ma pojebane problemy finansowe, ale jesli chodzi o boisko to odkad jest Xavi to jest w kurwe progres
Alemany robi pierdolone cuda, Xavi (oprocz bokow obrony na ten moment) ma ciekawy zespol, w srodku pola jest dwoch mlodych kotow i Busq ktory im wszystko pokaze, na skrzydlach sa Ferran, Dembele, Raphinia i Ansu - ktory z Vinim bedzie robil cos ala Messi vs CR (oczywiscie trzeba wziac poprawke na poziom)
i do tego wchodzi ten najlepszy zawodnik swiata
kurwa, myslenie czy on sie wpasuje w te druzyne czy nie to jakas abstrakcja
jesli nie strzeli 50 bramek w nadchodzacym sezonie we wszystkich rozgrywkach (tutaj podpunkt - jest bedzie zdrowy, czyli nie wypadnie na dluzej niz miesiac) to juz nigdy wiecej nie napisze nic w dziale SPORT
Lewy ma przed soba 2-3 lata na swoim najwyzszym poziomie, a dookola ma ludzi ktorzy beda grali pod niego + Xavi ktory znow wlal w moje serce bezgraniczna milosc do tej druzyny
zastanawialem sie jak bedzie wygladac Barca bez Messiego i widzialem tylko czarne scenariusze, ale teraz znowu jestem bardzo zadowolony i nie moge sie doczkeac tego sezonu, nawet jesli w tym sezonie nic nie wygraja, to 23/24 bedzie pieknie
Robson to najlepszy napastnik od 3 lat, wlasciwie to najlepszy zawodnik na swiecie w przeciagu ostatnich sezonow (tak, wiem ze Benz byl lepszy w 21/22, ale mowie o ostatnich 3 sezonach, gdzie wygral LM, gdzie powinien byl wygrac Zlota Pilke, rozjebal rekordy po drodze, etc.)
przychodzi do Barcy, ktora ma pojebane problemy finansowe, ale jesli chodzi o boisko to odkad jest Xavi to jest w kurwe progres
Alemany robi pierdolone cuda, Xavi (oprocz bokow obrony na ten moment) ma ciekawy zespol, w srodku pola jest dwoch mlodych kotow i Busq ktory im wszystko pokaze, na skrzydlach sa Ferran, Dembele, Raphinia i Ansu - ktory z Vinim bedzie robil cos ala Messi vs CR (oczywiscie trzeba wziac poprawke na poziom)
i do tego wchodzi ten najlepszy zawodnik swiata
kurwa, myslenie czy on sie wpasuje w te druzyne czy nie to jakas abstrakcja
jesli nie strzeli 50 bramek w nadchodzacym sezonie we wszystkich rozgrywkach (tutaj podpunkt - jest bedzie zdrowy, czyli nie wypadnie na dluzej niz miesiac) to juz nigdy wiecej nie napisze nic w dziale SPORT
Lewy ma przed soba 2-3 lata na swoim najwyzszym poziomie, a dookola ma ludzi ktorzy beda grali pod niego + Xavi ktory znow wlal w moje serce bezgraniczna milosc do tej druzyny
zastanawialem sie jak bedzie wygladac Barca bez Messiego i widzialem tylko czarne scenariusze, ale teraz znowu jestem bardzo zadowolony i nie moge sie doczkeac tego sezonu, nawet jesli w tym sezonie nic nie wygraja, to 23/24 bedzie pieknie
ten robercik jako najlepszy gracz swiata co rozpierdalal wszystko w pyl niezle naciagana teoria, z kim on niby wtedy walczyl o piedestal? z cr w chujowyn jude pirlo, m10 w rozjebanej barcelonie czy moze nejmarem co siedzi 1/3 sezonu na urodzinach siostry
taka prawda ze robercik rozpierdalal kiedy wszyscy giganci przezywali kryzys, nie oceniam
taka prawda ze robercik rozpierdalal kiedy wszyscy giganci przezywali kryzys, nie oceniam
A kolejnym, który mu pomoże będzie Azpilicueta, bo przyjście Kounde = zielone światło od Chelsea na odejście Azpiego do Barcy. Temat Alonso jest za to nieaktualny.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
nie mowie ze rozpierdalal wszystko w pyl, bo tak nie bylopardon pisze: ↑22 lip 2022, 18:00 ten robercik jako najlepszy gracz swiata co rozpierdalal wszystko w pyl niezle naciagana teoria, z kim on niby wtedy walczyl o piedestal? z cr w chujowyn jude pirlo, m10 w rozjebanej barcelonie czy moze nejmarem co siedzi 1/3 sezonu na urodzinach siostry
masz racje, ze nie bylo nikogo kto by z nim walczyl wtedy o miano najlepszego, z tym, ze trzeba zauwazyc tutaj kilka aspektow
pierwszy: Leo i CR zrobili taki rozpierdol, ze nikt juz nigdy nie zblizy sie do poziomu tej rywalizacji i zawsze bedzie w ich cieniu, a Robson trafil akurat tuz po nich (no Leo wygral se Cope i dlatego dostal Zlota Pilke, no ale wyjebane w te nagrody ofc) i dlatego jest taka roznica jesli chodzi o postrzeganie bycia NAJLEPSZYM
drugi: nie mial z kim walczyc o piedestal, bo tak odjechal wszystkim? nie jego wina ze reszta na jego tle wygladala tak chujowo jak wygladala
trzeci: mysle ze nie jestesmy do koncao obiektywni, jednak Polak rodak to jednak inne postrzeganie tego wszystkiego i polowa ma odchyly w strone w zachwytow, a druga polowa odwrotnie - ze chuja tam potrafi
jesli chodzi o mnie, to ja nie bylem nigdy fanem tego typu zawodnikow - jak Lewy, jak CR czy inni, ktorzy wypracowali swoja pozycje CIEZKA PRACA
ja sam w pilke gram zeby sie nia cieszyc, zle zagrac 5x ale zeby od czasu do czasu zalozyc jakas dziurke czy zajebac pieknego passa, ktorego sie nikt nie spodziewa - talent i wizja gry >>>>>>>>>> ciezka praca
w zwiazku z tym jak sie wszyscy jarali Robertem ze nakurwia bramki to nadal nie bylem nim zachwycony, ale pozniej zaczalem ogladac troche wiecej meczow pod katem jak on gra i patrzac tylko na niego przez 90min (no prawie nie) i jednak jesli chodzi o znajdowanie sobie miejsca i antycypowanie tego co sie moze stac to jest kozakiem, wiec wizja jego gry z ludzmi z DNA Barcelony masakrycznie mi sie poodoba
no co bede ukrywal, prawdopodobnie do konca zycia bedzie mnie uwieralo ze bobek wolal cala kariere wegetowac w farmerskiej lidze niz siedziec przy jednym stole z messim i crem na polwyspie iberyjskim i budowac swoje legacy w okresie najsilniejszej klubowej pilki ever
tera po ptokach
tera po ptokach
pardon a w jakim klubie ty byś go widział te kilka lat temu? ja się na to zapatruję tak, że w bayernie zbudował se status niepodważalnej legendy wszechczasów i zawsze już tam będzie wspominany. gdyby poszedł do realu (jakimś cudem, czy ki huj) to byłby jednym z wielu
jasny wracaj na forum
No gosc przez całą karierę jest deprecjonowany przez środowisko i za każdym razem musi udowadniać że jest tak dobry jak nie lepszy niż faktycznie się go ocenia. Miał nie dać rady w każdym kolejnym klubie do którego trafiał, z każdego odchodzil jako najwieksza gwiazda zespołu.
- ebismolarek
Spoiler

Będą nakurwiac chłopaki, aż pardona będą kukle swędziały
Albo i nie pójdzie Azpi, Tuchel wkurwiony na Barce podobno, że jakieś śmieszne pieniądze oferuje i może kazać im spierdalac
Ale za to Werner chyba wypierdoli, byłby humor gituwa
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
Helena Condis z COPE: Sytuacja z wczoraj się zmieniła i teraz nie można wykluczyć, że Barca złoży ofertę za Kounde
I tak to się żyje xD
I tak to się żyje xD
Kocham, pozdrawiam
- TruthTeller
Niech spierdala, po co grajek, który do końca nie chce trafić do Chelsea i jego motywacją do ewentualnego przejścia mają być tylko pieniądze. Taką Chelsea było widać po odejściu Terrego, gdzie m.in. Brazylijczycy postanowili przejąć kontrolę nad szatnią i grać padakę, bo coś im się nie podoba. Wolę by gracz z akademii biegał jak debil podczas ogrywania się, niż Kounde, który zobaczy możliwość interwencji i dupy nie ruszy.
Romero: Jest porozumienie między Barcą i Sevillą, Kounde trafi na Camp Nou.
Brawo zarząd Chelsea, 2 tyg do startu ligi raptem dwa transfery, masa szrotu dalej na kontraktach, będzie wesoły sezon xD
Brawo zarząd Chelsea, 2 tyg do startu ligi raptem dwa transfery, masa szrotu dalej na kontraktach, będzie wesoły sezon xD
Kocham, pozdrawiam
Pozbywanie sie szrotu to akurat chyba nikomu z PL nie wychodzi w tym sezonie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
to jaki last second przepłacony transfer obstawiacie? będzie ten kimpbembe czy jeszcze kogoś innego wyciągną
Kolega wyżej dobrze mówi, wyjebane w takich grajków, którzy i tak nastawieni są na inny klub