Sentino
- gods bidness
Re: Sentino
Nitrozyniak do Sentino:
Sentino dont fuck with me, if you wanna eat
'cause I'do your little ass like Jay did Mobb Deep
Sentino dont fuck with me, if you wanna eat
'cause I'do your little ass like Jay did Mobb Deep
o qrwa sebek 
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
-
gibbygiba
- OmarStooleyman
Sento z tym akcentem, brodą i paluszkiem trochę zaczyna przypominać islamskiego ekstremistę
on wygląda jak te barany od Kadyrowa. Zachowuje się też jak Kadyrow, szczeka i grozi a wszyscy się śmieją.OmarStooleyman pisze: ↑21 lip 2022, 10:55 autor: OmarStooleyman » 11 min temu
Sento z tym akcentem, brodą i paluszkiem trochę zaczyna przypominać islamskiego ekstremistę
bezkitu jak czeczen wyglada jakis
props czekam na kolejne przepychanki
props czekam na kolejne przepychanki
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
piękny odcinek, czekam na kolejny
OmarStooleyman pisze: ↑21 lip 2022, 10:55 Sento z tym akcentem, brodą i paluszkiem trochę zaczyna przypominać islamskiego ekstremistę
Spoiler
ja wolę nie wiedzieć i mieć niespodziankę
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Picasso pisze: ↑21 lip 2022, 12:38 Zapamiętajcie sobie - nic co robi Sentino nie jest oryginalne, to, że dla Polaków coś od niego jest świeże wynika z tego, że czerpie inspiracje od raperów, którzy w Polsce nie są tak znani jak ci z których zżynają inni. Jak chcecie wiedzieć jaką fryzurę, zarost będzie miał za miesiąc Sentino, jakie marki będzie nosił (ostatnio Supreme i Jordan) albo w jakim stylu / o czym nagra kolejne kawałki, to obserwujcie takich raperów jak Anuel, Gunna i Jul.
bez kitu przejrzałem instagramy wspomnianych gentlemanów i no kurwa
ZL3 + ZL0 i ZL Epilog jest na baisel za 32 zł.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Spoiler
- gods bidness
Swoją drogą Sentino, jakby taki leniwy nie był, to z dwoma językami obcymi mógłby na jakiejś infolinii z szóstkę na rękę wyciągać, ale on woli jak go ojciec architekt i dziewczyna prostytutka utrzymuje, a on sobie w czasie ich pracy spokojnie siedzi w internecie i wyzywa ludzi. Livin la vida loca. 
Jakimi dwoma?
Sentino potrafi mówić po polsku, niemiecku, hiszpańsku, angielsku i nie wiem czy po francusku nie wyduka czegoś.
Sentino potrafi mówić po polsku, niemiecku, hiszpańsku, angielsku i nie wiem czy po francusku nie wyduka czegoś.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
syn Tekashiego Nikoś
Nitro jest jego wujkiem, ale go wychowuje
to wlasnie on, to wlasnie o niego chodzi
Nitro jest jego wujkiem, ale go wychowuje
to wlasnie on, to wlasnie o niego chodzi
Choroba u Sento się pogłębia, jak widać. Ciekawe, czy ktoś z jego rodziny wysyła chociaż go do lekarza. Albo wie, co wygaduje na instagramie. Trochę przykro to wygląda.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde"