Mata
Re: Mata
dopiero co obejrzalem sobie to
no wiec, jesli bierzecie to na powaznie to przestancie
spoko promocja plyty dla tych jego fanow co maja 12-21l i w 2040 beda mieli 30-39l, wlasne rodziny i kredyty nie do splacenia - w chuju beda miec mate, o ile bedzie istnial
jakkolwiek, ojciec dobrze kmini, chociaz jestem przekonany ze to nie jego ojciec a madre glowy co mu robia PR
w ogole, zastanowcie sie przez chwile nad tym, ze 99% tego co widzicie to robi PR kurwa a nie jakis przyplyw madrosci kogokolwiek
promocja trasy koncertowej 11/10, lepszy niz quebo i jego romanticpsycho ofc
nic wiecej nic mniej
no wiec, jesli bierzecie to na powaznie to przestancie
spoko promocja plyty dla tych jego fanow co maja 12-21l i w 2040 beda mieli 30-39l, wlasne rodziny i kredyty nie do splacenia - w chuju beda miec mate, o ile bedzie istnial
jakkolwiek, ojciec dobrze kmini, chociaz jestem przekonany ze to nie jego ojciec a madre glowy co mu robia PR
w ogole, zastanowcie sie przez chwile nad tym, ze 99% tego co widzicie to robi PR kurwa a nie jakis przyplyw madrosci kogokolwiek
promocja trasy koncertowej 11/10, lepszy niz quebo i jego romanticpsycho ofc
nic wiecej nic mniej
Niezłe są komentarze pod YT. Niektórzy deklarują, że w 2040 zjadą do Polski, aby oddać głos na Matę
Rozwala mnie takie płytkie myślenie, ale czego oczekiwać od pokolenia, które pożyje dramą przez tydzień i zapomni.
Dla mnie wieje akcją promocyjną pod nową płytę. Po co składać takie deklaracje, skoro do 2040 może się wiele zmienić? Równie dobrze za 10 lat może spaść z mainstreamu i stracić słuchaczy (wyborców).
Umówmy się, jaki obecny 12-22 latek będzie za kilkanaście lat poważnie traktować, co mówił jakiś Mata? Przecież to niedorzeczne, bezsensu.
Dla mnie sytuacja jest tym bardziej śmieszna, bo jego muzyka nie porusza specjalnie polityki. To jest muza tworzona przez miłego chłopaka, który nawija o tym, że gra na konsoli, gotuje parówki, pomelanżuje i jest zbuntowany, a tutaj wyjeżdża z poważną inicjatywą. Kłóci mi się to kurewsko
Do muzyki Maty nic nie mam, pierwsza płyta całkiem przyjemna, ale typ stał się produktem, nie podoba mi się jego wizerunek.
Rozwala mnie takie płytkie myślenie, ale czego oczekiwać od pokolenia, które pożyje dramą przez tydzień i zapomni.
Dla mnie wieje akcją promocyjną pod nową płytę. Po co składać takie deklaracje, skoro do 2040 może się wiele zmienić? Równie dobrze za 10 lat może spaść z mainstreamu i stracić słuchaczy (wyborców).
Umówmy się, jaki obecny 12-22 latek będzie za kilkanaście lat poważnie traktować, co mówił jakiś Mata? Przecież to niedorzeczne, bezsensu.
Dla mnie sytuacja jest tym bardziej śmieszna, bo jego muzyka nie porusza specjalnie polityki. To jest muza tworzona przez miłego chłopaka, który nawija o tym, że gra na konsoli, gotuje parówki, pomelanżuje i jest zbuntowany, a tutaj wyjeżdża z poważną inicjatywą. Kłóci mi się to kurewsko
Do muzyki Maty nic nie mam, pierwsza płyta całkiem przyjemna, ale typ stał się produktem, nie podoba mi się jego wizerunek.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
On ma tak doje....ne socjale m.in 1 mln 300 tysiecy na insta ,ze on sie za 15 lat nie skończy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
mata jest na zawsze
Kto wiec co będzie za 15 lat. Miałeś 15 lat temu konto na Instagramie?RIVALDO111 pisze: ↑15 lip 2022, 18:23 On ma tak doje....ne socjale m.in 1 mln 300 tysiecy na insta ,ze on sie za 15 lat nie skończy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ok. Mata się skończy za 10 lat. Macie racje.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Nie ma co ironizować, bo chyba nikt nie przewiduje tutaj skończenia się w znaczeniu zupełnego braku rozpoznawalności. Po prostu na scenie był już niejeden dominator, którego czas/forma/wytwórnia zastąpiła kimś nowym.
Żeby nie szukać daleko - przecież sam Mata jest właśnie takim nowym pupilkiem po Bedoesie, który był/jest (raz grubszą raz chudszą) kurą znoszącą złote jaja, tymczasem SB znalazło jeszcze lepszą.
Żeby nie szukać daleko - przecież sam Mata jest właśnie takim nowym pupilkiem po Bedoesie, który był/jest (raz grubszą raz chudszą) kurą znoszącą złote jaja, tymczasem SB znalazło jeszcze lepszą.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Myślę, że Solar sam nie sądził, że kariera Maty tak szybko wystrzeli. Wątpię, że jego wybór do SBM startera był tylko kalkulacją. Według mnie kalkulacja była już przy Nyplu pod aktualny fanbase.
Dodano po 36 sekundach:
Dodano po 36 sekundach:
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Mata to muzyczne/marketingowe MONSTRUM. 2 płyty diamentowe. Najwięcej obserwujących na instagramie jako zawodowy muzyk itd.
Skoro Bedoes,Que i Taco osiągnęli status kultu, to żeby taki Mata wygasł musiałby zabić zakonnice na pasach.
Jego silą jest chociażby to, ze ostatnio podobne wyświetlenia w Polsce robił tylko Sobel, a mimo to na insta przegrywa z nim aż dwukrotnie
1 mln 300 tysiecy do 614 tysiecy. Pewnie sam Solar do dziś nie kapuje jego tak chorej popularności.
I przypominam, ze ten kolo ma tylko 22 lata i ten fanbase będzie tylko rósł.
Skoro Bedoes,Que i Taco osiągnęli status kultu, to żeby taki Mata wygasł musiałby zabić zakonnice na pasach.
Jego silą jest chociażby to, ze ostatnio podobne wyświetlenia w Polsce robił tylko Sobel, a mimo to na insta przegrywa z nim aż dwukrotnie
1 mln 300 tysiecy do 614 tysiecy. Pewnie sam Solar do dziś nie kapuje jego tak chorej popularności.
I przypominam, ze ten kolo ma tylko 22 lata i ten fanbase będzie tylko rósł.
- przedszkolanek
chuja tam urośnie, dzisiejsi 10 latkowie, którzy za chwilę będą nadawać ton i określać co w plhh jest fajne a co chujowe, znajdą sobie za moment kogoś, kto lepiej będzie oddawał ich potrzeby muzyczne, kurwa, przecież za parę lat mata będzie w wieku starych dużej części rapowej publiki
-
RIVALDO111
- Zbanowany
przedszkolanek pisze: ↑15 lip 2022, 19:54 chuja tam urośnie, dzisiejsi 10 latkowie, którzy za chwilę będą nadawać ton i określać co w plhh jest fajne a co chujowe, znajdą sobie za moment kogoś, kto lepiej będzie oddawał ich potrzeby muzyczne, kurwa, przecież za parę lat mata będzie w wieku starych dużej części rapowej publiki
A wiesz , ze Bieber trzyma sie cały czas w top 10 spotify świata, albo Podsiadło, Taco czy Que zapełniaja cały czas stadiony.
Bije do tego, ze na tym świecie, sa jednostki które będą trwać.
Nic tak dobrze tego nie pokazuje jak rock, gdzie 20 latkowie lataja na koncerty Metallica,rammstein czy the rolling stones
wiec jak czytam , ze Mata sie np skończy bo będzie miał 27 lat dla 14 latki to mnie śmiech ogarnia
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Taki White ma w tym roku 26 lat i co skończył się. Polecam jego profil , zakochane 11 -16 latki. Pretty Boy ma już platynę.
Fana nie obchodzi ile muzyk ma lat , on ma mu tylko śpiewać do ucha, tu nie ma wielkiej filozofii.
Sam znam 23 latkę , która jeździ na koncerty Haliny Frackowiak/ 75 lat/
Fana nie obchodzi ile muzyk ma lat , on ma mu tylko śpiewać do ucha, tu nie ma wielkiej filozofii.
Sam znam 23 latkę , która jeździ na koncerty Haliny Frackowiak/ 75 lat/
Ostatnio zmieniony 15 lip 2022, 20:46 przez RIVALDO111, łącznie zmieniany 1 raz.