Właśnie od playbacku się zaczęło
Rapowy offtopic
- Jasny
- Zbanowany
Re: Rapowy offtopic
@wklz Tak, od playbacku, ale raczej nikt nie miał pretensji o sam playback, co było oczywiste jak to, że po nastuku oczy krwiste.
No to coś takiego uważam za oszustwo, natomiast Prodigy się z tym nie kryli i prawie każdy fan, jak i wielu nie-fanów sprawę zna I ciężko się przypierdolić.
No to coś takiego uważam za oszustwo, natomiast Prodigy się z tym nie kryli i prawie każdy fan, jak i wielu nie-fanów sprawę zna I ciężko się przypierdolić.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
-
wklz
Nie no, ja porównanie z the Prodigy to żartobliwie i o tańcu a nie playbacku. Tamci to eleganckie chłopaki i robili dynamit na żywoJasny pisze:[mention]wklz[/mention] Tak, od playbacku, ale raczej nikt nie miał pretensji o sam playback, co było oczywiste jak to, że po nastuku oczy krwiste.
- Jasny
- Zbanowany
Grubas właśnie tłumaczy, że jestem jedyną osobą może po za Waldemarem Kastą, która mogłaby się zabierać za drill. Myslicie, że powinienem wjeżdżać w tę niszę? Tak srednio mnie jara, ale potencjal mam imo do mocnych beatów
https://rapowo.pl/wini-tlumaczy-co-to-d ... BB-4f9r144
https://rapowo.pl/wini-tlumaczy-co-to-d ... BB-4f9r144
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
musisz robić to, co ci każe serce
dla nich jesteś nikim
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
sprawiedliwość dorwie cię jak wiking
weź od córki te płyty, posłuchaj tej muzyki
kiedy ci wlecą po długi panowie z ciemnej bryki
Re: Rafalala
@Jasny skoro tak nie lubisz rapu, to co Cię tu trzyma? to tak jakbyś wszedł na forum dla wędkarzy i mówił, że łowienie jest bez sensu, a wszytskie ryby należy potruć. slizgawka to przede wszytskim miejsce dyskusji miłośników pięknej kultury hip-hop, a takie tuzy gatunku jak Bedoes czy Qry są naszymi autorytetami
-
pieschrodingera
- Jasny
- Zbanowany
@LWD Wy.
Po za tym kocham rap, nienawidzę za to hipokryzji i kłamstwa.
Co do mej rzekomej pogardy, odpowiem wierszem.
Jak nie kochać wzgardzicieli, gdyż ich namiętności wielkie
Jak nie gardzić pobłażliwymi, gdyż sumienia mają miękkie
Jak nie wielbić, by móc wzgardzać, jedno z drugiego wynika
Wzgarda źródło ma w tęsknocie, za tym co szczere i piękne...
a to wszystkim dziś umyka
Wiara w autorytety to najgłupsza postawa jaką znam, bardzo śmieszna - co do Cweloesa farmazona, który zaprzecza sobie w co drugim kawałku, niemalże ikony hipokryzji w polskim hip hopie - zmasakruje mu pysk.
Dobranoc
Po za tym kocham rap, nienawidzę za to hipokryzji i kłamstwa.
Co do mej rzekomej pogardy, odpowiem wierszem.
Jak nie kochać wzgardzicieli, gdyż ich namiętności wielkie
Jak nie gardzić pobłażliwymi, gdyż sumienia mają miękkie
Jak nie wielbić, by móc wzgardzać, jedno z drugiego wynika
Wzgarda źródło ma w tęsknocie, za tym co szczere i piękne...
a to wszystkim dziś umyka
Wiara w autorytety to najgłupsza postawa jaką znam, bardzo śmieszna - co do Cweloesa farmazona, który zaprzecza sobie w co drugim kawałku, niemalże ikony hipokryzji w polskim hip hopie - zmasakruje mu pysk.
Dobranoc
Ostatnio zmieniony 14 lip 2022, 22:10 przez Jasny, łącznie zmieniany 1 raz.
wymień jakieś swoje top 5 ulubionych rapowych płyt, czy coś w tym stylu
jasny wracaj na forum
- Jasny
- Zbanowany
Nie mam ulubionych płyt, nie mam artystów, których kawałki uważam za dobre, bo gwarant jakości i w każdym wydaniu. Nawet u Rogala DDL znajdę gówno, a niektóre kawałki wręcz mnie wkurwiają i gdy YT puści, to lecę przez pokój, by przełączyć. Nie chodzę na koncerty, żadne - czasami znajomi mnie wyrwą, ale idę odblokowywać osiągnięcia. Nie spermię do żadnego człowieka, czy w muzyce, czy polityce. Nie mam też idoli - co uważam za prymitywne i głupie. Są artyści, których szanuję, są kawałki, które uwielbiam. Przy czym rozumiem, że każdy ma inną wrażliwość i nie każdy jest tak wybredny.
- Jasny
- Zbanowany
Nie mam, w żadnej, choć Ledsi mają zajebiste ratio
Mogę za to podać utwory, które danym artystom wyszły i które lubię. Natomiast postaw przede mną Led Z, Franka Sinatrę czy Bethovena - a ja pójdę z którymś z was na MC Royala z dodatkowym boczkiem.
Chciałbym spotkać Jezusa, gdybym miał wehikuł czasu, pierwsza moja wycieczka to tam, tyle.
Mogę za to podać utwory, które danym artystom wyszły i które lubię. Natomiast postaw przede mną Led Z, Franka Sinatrę czy Bethovena - a ja pójdę z którymś z was na MC Royala z dodatkowym boczkiem.
Chciałbym spotkać Jezusa, gdybym miał wehikuł czasu, pierwsza moja wycieczka to tam, tyle.
no to podaj kilka które uważasz za zajebiste
bo z tego co piszesz dotychczas to wynika że ty w ogóle za muzyką nie przepadasz. co do fanbojenia - no ta, zgadzam się że huj z byciem fanem osób, natomiast posiadanie jobla na punkcie samej muzyki to spoko sprawa.
jasny wracaj na forum
- Jasny
- Zbanowany
@8na10
Rogal DDL - Szmaragdy i Diamenty
Ten pierdolony biały murzyn, ale kawałek na wypasie - Betonowe lasy
K44 - film
K44 - moja obawa
Grritz czy jak im tam - ooh ahh
Fokus & Gutek - są dni
Peja & sweet noise - jeden taki dzień
Słoń - początek końca
Fokus & Gutek - Wszystko będzie dobrze
No i nie mógłbym zapomnieć o
DMX - X goń (dirty)
Rogal DDL - Szmaragdy i Diamenty
Ten pierdolony biały murzyn, ale kawałek na wypasie - Betonowe lasy
K44 - film
K44 - moja obawa
Grritz czy jak im tam - ooh ahh
Fokus & Gutek - są dni
Peja & sweet noise - jeden taki dzień
Słoń - początek końca
Fokus & Gutek - Wszystko będzie dobrze
No i nie mógłbym zapomnieć o
DMX - X goń (dirty)
- yungXpaproch
- Jasny
- Zbanowany
To jeszcze polecam Szyny były złe - zupełnie inny klimat, ale bliski mojemu sercu.
Ulubione kołysanki mojej córki to Jakby to było, Betonowe lasy i ja to ja - uwielbiałem ją usypiać, zamiast kotków dwóch, wymienione wyżej pozycje - polecam
Przeklejam post, który usuwam w Rafalali
Czy rada pimpów przyjęła mnie w swoje grono niczym 50 centa, czy nie kocham rapu?
Btw. szansa, że rocznik 91 nie kocha rapu, jest niska
Na pewno dodałbym OSTR - Nie odejdę stąd
Towarzyszył mi w ciężkich chwilach, gdy chciano mnie wypierdolić z biznesu
Dodano po 2 minutach 8 sekundach:
Dobranoc myszki, czy moje orzeszki - sformułowanie na dobrego klienta, które obecnie stosowane jest w całym kraju, mojego autorstwa
Ulubione kołysanki mojej córki to Jakby to było, Betonowe lasy i ja to ja - uwielbiałem ją usypiać, zamiast kotków dwóch, wymienione wyżej pozycje - polecam
Przeklejam post, który usuwam w Rafalali
Czy rada pimpów przyjęła mnie w swoje grono niczym 50 centa, czy nie kocham rapu?
Btw. szansa, że rocznik 91 nie kocha rapu, jest niska
Na pewno dodałbym OSTR - Nie odejdę stąd
Towarzyszył mi w ciężkich chwilach, gdy chciano mnie wypierdolić z biznesu
Dodano po 2 minutach 8 sekundach:
Dobranoc myszki, czy moje orzeszki - sformułowanie na dobrego klienta, które obecnie stosowane jest w całym kraju, mojego autorstwa
@Jasny czy jakby Bedoes wbił do twojego klubu np. po koncercie, to prosisz go na zewnątrz i walisz na dziurę czy obsługujesz jak normalnego klienta?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- przedszkolanek
oj młody, ty klasyki w ogóle nie znasz, jeżeli odkrywasz teraz rogala
- yungXpaproch
przeciez ze znam od dluzszego czasu
bez przesady
Dodano po 34 sekundach:
juz pisalem o tym numerze nie raz z reszta