Transfery
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- Cz4rny1337
- Moderator
Re: Transfery
Ornstein potwierdza, ze trwają rozmowy ws. Koulibalyego - mam nadzieje ze to nie gracz z agentem walczący o pensje + ogłoszenie jak to se queda żeby ADL mógł się waflowac wielkim Napoli
Ake, Kounde i Kimpembe nadal na liście Chelsea
Ake, Kounde i Kimpembe nadal na liście Chelsea

to zainteresowanie De Ligtem się rozpływa?
Ostatnie info było trochę jak z Raphinią i Barcą czyli, że De Ligt dał do zrozumienia, że jego 1 wyborem jest Bayern i póki co negocjują tylko z nimi.
Kocham, pozdrawiam
- Cz4rny1337
- Moderator
[Romain Collet-Gaudin] “I’ll confirm that later, but it’s on the right track” » Kalidou Koulibaly’s response to his transfer to Chelsea
To chyba jednak się dzieje
To chyba jednak się dzieje

Najbardziej kumaty typ od Napoli przekazuje, że K2 nie jest już piłkarzem tego klubu. Imo bardzo spoko, mam nadzieję że jeszcze pójdą po Kounde a nie de Ligta i można grać, aczkolwiek ten chyba też woli Barce, pytanie czy ich stać.
Ciekawe czy Bednarek zastąpi Senegalczyka
Ciekawe czy Bednarek zastąpi Senegalczyka
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
- Cz4rny1337
- Moderator
[Di Marzio] FC Barcelona want Koulibaly to wait for them, however, Chelsea is pushing to sign him.
Trzymaj mnie bo przypierdole
Trzymaj mnie bo przypierdole

Oj tam, weźmiecie sobie jakiegoś Ake 
Nie wiem co to za źródło, ale Football Italia twierdzi, że K2 jutro może polecieć na testy
- Bunnymen77
No dobra, ale pięcioletni kontrakt na 10 mln rocznie to jakoś dużo dla tego Koulibalego. Ja wiem, że Thiago Silva, ale nie każdy jest taką maszyną a ten Koulibaly to już 31 ma. No na pewno w poprzedniej Chelsea by tak nie szarżowali. W każdym razie jutro ma już byc to domknięte.
Są też kolejne głosy, że Ake za 45 mln blisko.
Są też kolejne głosy, że Ake za 45 mln blisko.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
po Ake i K2 mają ruszyć po Kimpembe
- Cz4rny1337
- Moderator
- Cz4rny1337
- Moderator
- nihil Novi
- Cz4rny1337
- Moderator
No na wypozyczenie mmmmmm
Matt Law: Chelsea chce trzeciego środkowego obrońcę (obok Koulibalyego i Nathana Ake), na liście Kimpembe, upamecano, Kounde
Jak sprzedadzą Colwilla to naprawdę…. Mam nadzieje ze namawia go na wypozyczenie do premier league
z drugiej strony moze dalej 3 z tylu i wtedy lcb: kimpembe/colwill, ccb: silva/ake, rcb: koulibaly/chalobah???z
Matt Law: Chelsea chce trzeciego środkowego obrońcę (obok Koulibalyego i Nathana Ake), na liście Kimpembe, upamecano, Kounde
Jak sprzedadzą Colwilla to naprawdę…. Mam nadzieje ze namawia go na wypozyczenie do premier league
z drugiej strony moze dalej 3 z tylu i wtedy lcb: kimpembe/colwill, ccb: silva/ake, rcb: koulibaly/chalobah???z

DiMarzio/Romano: Kulibali do Chelsea here we go
Ciekaw jestem długości kontraktu, bo o ile DiMarzio i cała reszta mówi o 5-letniej umowie, tak Fabrice Hawkins, który wczoraj jako pierwszy zapodał te info podtrzymuje, że to kontrakt na 3 lata.
Ciekaw jestem długości kontraktu, bo o ile DiMarzio i cała reszta mówi o 5-letniej umowie, tak Fabrice Hawkins, który wczoraj jako pierwszy zapodał te info podtrzymuje, że to kontrakt na 3 lata.
Kocham, pozdrawiam
- Cz4rny1337
- Moderator
- rozklad_gaussa
wg ornsteina po przegraniu walki o martineza arsenal pracuje nad sprowadzeniem zinczenki a same city jest sklonne go sprzedac
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Koulibaly po testach, w drodze do LA