Fabijański
Re: Fabijański
masakra, gosc mial zycie ktorego bardzo chcialbym w przyszlosci osiagnac ale jednoczesnie ma takie demony w bani ze sam sobie wszystko co dobre zniszczyl
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Gość co poruchał to jego, props
Wielkie 5 dla niego
Wielkie 5 dla niego
- piernikowyskoczek
to nie prowo? xD
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Props Bros over hoes
- zemsta1camzata
- piernikowyskoczek
>odbij atrakcyjną blogerkę Czarkowi z abstrachuje
>od razu zrób jej dziecko
>chuj kurwa rafalala
>od razu zrób jej dziecko
>chuj kurwa rafalala
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Ciekawe jakiego jupitera w przyszłości wyrucha jeszcze tralalala
Śnieg Garbatym Nosom
Mini Majka.
Props dla Rafalali za trzymanie całego środowiska za mordę.
Props dla Rafalali za trzymanie całego środowiska za mordę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Srogie piguły Sebastianie. Nagroda Darwina w kategorii związki
- piernikowyskoczek
- benzoabuser
- Zbanowany
Rafalala to pierwszy hui w hip hopie pl
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
- piernikowyskoczek
ale w sumie sama przyznała Maffashion, że nie chciało jej się bzikać po porodzie
„Na każdym etapie ciąży czułam się atrakcyjna. Od razu po ciąży czułam się osobą seksualną. Wiadomo, gdy kobieta rodzi, to działają u niej hormony. Te emocje przenosi na dziecko, na tę bliskość, więc mniej potrzebuje jej od partnera. Plus dochodzi oczywiście połóg. Ja poszłam w oddawanie bliskości i uwagi dziecku, więc częstotliwość zbliżeń z partnerem oczywiście się zmieniła. No i przez zmęczenie, powiedzmy sobie szczerze. Lubię też, jak jest klimat, jakieś budowanie napięcia, chyba zresztą większość kobiet tak ma. A tutaj teraz nie ma na to przestrzeni”
to se bziknął Rafalalę
i koniec intrygi, mogła się z nim bzikać, to by nie bzikał Rafalali #pieklomezczyzn
„Na każdym etapie ciąży czułam się atrakcyjna. Od razu po ciąży czułam się osobą seksualną. Wiadomo, gdy kobieta rodzi, to działają u niej hormony. Te emocje przenosi na dziecko, na tę bliskość, więc mniej potrzebuje jej od partnera. Plus dochodzi oczywiście połóg. Ja poszłam w oddawanie bliskości i uwagi dziecku, więc częstotliwość zbliżeń z partnerem oczywiście się zmieniła. No i przez zmęczenie, powiedzmy sobie szczerze. Lubię też, jak jest klimat, jakieś budowanie napięcia, chyba zresztą większość kobiet tak ma. A tutaj teraz nie ma na to przestrzeni”
to se bziknął Rafalalę
i koniec intrygi, mogła się z nim bzikać, to by nie bzikał Rafalali #pieklomezczyzn
Usunięto...
Ostatnio zmieniony 04 sie 2023, 7:05 przez Tiger, łącznie zmieniany 1 raz.