Tede

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Re: Tede

Post autor: benzoabuser »

Kurwa jak go wykreca, chłop chyba za duże sztunie wali czasami przed tymi wywiadami, tutaj tak mu na neuroprzekaźniki siadło, że kręci się na tym chuju jak na krześle
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
CobraBOY

Post autor: CobraBOY »

Jacek Tede Graniecki, główny nemesis księcia Jeżyc, człowiek lawirujący między piekłem a niebem, pierwszy importer nowej szkoły do Polski. Znany, przez niektórych lubiany, przez resztę niezbyt. Fan wszelkich przyśpieszaczy, wizjoner. Porażka z Peją nie jest powodem do wstydu, w tamtych czasach nie było mocnego na penera. Zgasił płomień, podrzucił Borixonowi buty, wyjebał cały skład NWJ Niczym Klopp w Lfc po 3 sezonach. Obsrał zbroje przy wielkim Quebonafide, gdy ten kasował jego człowieka. W czasach szkolnych na melanzach leciało nie raz wyjebane, czy ostatnia noc, lecz dziś czuję ciarki wstydu przechodzące po plecach, słuchając jego muzyki. Miał swoje lepsze momenty gdzie łapał się do top10, jednak dziś ciężko mi się słucha tego gościa.
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Spoko ten nowy vlog u Tedasa. Ciekawe, kiedy nowa płyta. Ostatnie featy całkiem ładne. Kawałek 3wagon ciągle na pętli u mnie.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Patryk233

"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Mnie to się fajnie ogląda
hwjsk

Post autor: hwjsk »

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:53 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Patryk233

Nie sądziłem, że Tede będzie się bujać z Madą i koleżką z BRX'u. Ale przemiał koleżków jest duży u niego.
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Tede dograł się nowej gwieździe Asfaltu , w którą mocno wierzy wytwórnia.

Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

TEDE i DŻEJ zamknęli sie w studio i nagrali soczysty banger, który z pewnością będzie mocnym kandydatem do hitu lata 2022!
no nie wiem tytus
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

vlogi belmondo>tedenovela oczywiście
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Tede to tryhard na tych swoich vlogach, no i już od koksu za bardzo odklejony łeb ma
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Tede z synem w jakimś nowym quizie
Awatar użytkownika
DoubleB

przyznał się w końcu że to jego dziecior? wiem że tajemnica poliszynela, ale czekam na oficjal statement w tej sprawie
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

zdementował
Awatar użytkownika
GoodStuff

Post autor: GoodStuff »

ja do dzis nie moge pojac jak mozna byc jednym z prekursorow rapu,przez dekade byc zajebiscie stylowym raperem uchem do bitow a pozniej nagrac z 10 plyt z jakas spedalona maniera z ktorych mozna wyjac moze 10 dobrych numerow,jeszcze do tego co 2-3 lata jedni kumple zamieniajcy sie na drugich,widac ze gruby toxic z niego,i to zgrywanie glupio-smiesznego ,chyba najwiekszy upadek legedny w PL rapie
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

ale to jest kurwa najgorsze, Ras :bag: :bag: :bag:
Awatar użytkownika
DoubleB

przedszkolanek pisze: 04 lip 2022, 23:41 zdementował
:cry:
dalsze wypieranie się nie ma sensu
Patryk233

GoodStuff pisze: 04 lip 2022, 23:51 ja do dzis nie moge pojac jak mozna byc jednym z prekursorow rapu,przez dekade byc zajebiscie stylowym raperem uchem do bitow a pozniej nagrac z 10 plyt z jakas spedalona maniera z ktorych mozna wyjac moze 10 dobrych numerow,jeszcze do tego co 2-3 lata jedni kumple zamieniajcy sie na drugich,widac ze gruby toxic z niego,i to zgrywanie glupio-smiesznego ,chyba najwiekszy upadek legedny w PL rapie
Mi się jego płyty od Eliminatti spoko słucha. Nie wszystko mi się podoba, ale lubię jego rap o ciuchach, butach, furach i flexie - bez spiny i wczucia się w infantylny "przekaz". Chociaż trochę jest to rap o niczym. Przez ostatni rok słuchem głównie jego płyt, straszną zajawkę złapałem i byłem trochę sajko. Ale typ mocno zjechał wyświetleniowo. A wciąż wkręca sobie gadkę z wygrywaniem, a ostatnie wysokie liczby kręcił może przy Skrrrt? Na grupce NWJ, też byle pierdołe uważają za "sukces".

Natomiast mam wrażenie, że odżył trochę po pogodzeniu z Borygo i po przyjęciu do Chillwagonu (co najlepsze buja się głównie z Borygo, a z pozostałymi typami niezbyt...). Nawet nowe featy ładne (3wagon to najczęściej słuchany kawałek u mnie). Ciekawy jestem nowej płyty. Mam wrażenie, że nie nagrywa już tak hurtowo, więc może wyjść dobra płytka. Ale jego prime z czasów Eliminatti - Kurt Rolson - VHS raczej przeminął. A młodsi wolą słuchać Leosii, Mr Polski, czy Ekipy.

Ale jego koncerty, to nadal :bowdown:
Kysys

Post autor: Kysys »

Co by nie mówić wciąż gdzieś tam krąży w górnych partiach mainstreamu w polskim rapie, ma swoje wzloty i upadki. Dalej jest osoba która wzbudza dużo emocji, bo do dzisiaj duży elektorat ludzi dalej przeżywa beef z peja i z zasady hejtuje i wyzywa go, vide ostatnia akcja na fb tedego gdzie wrzucał screen randomowej typiary co mu pisała wiadomosci że jest sprzedajna dziwka od tak, albo pamiętam jeden z ostatnich koncertów na hip hop kempie gdzie dużo ludzi się oburzało występem Jacka bo robi show na scenie (lanie szampanem, wstawki z bonusa bgc czy just5, zamiast szytywnego rapowania że wiocha i wstyd że tak reprezentuje nasz kraj na festiwalu. Tak to z nim jest że albo się go lubi albo nienawidzi nie jest on osoba która można postawić po środku czegoś.
RapCelownik.pl - Najwięcej Treści o Muzyce Rap i Kulturze Hip Hop
krecik
Zbanowany

Post autor: krecik »

Tede to pieprzona legenda i tyle
ODPOWIEDZ