Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (2022)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: instinkt, luk0as

Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (2022)

Post autor: instinkt »

Spoiler
Glubiisz

Re: Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (17/06/2022)

Post autor: Glubiisz »

Ciekawe jaka dystrybucja na początek i ile bedziemy czekać na obecność na strimingach :roll:
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Re: Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (17/06/2022)

Post autor: instinkt »

o ile mnie pamięć nie myli to Big Ghost zawsze wrzuca projekty na bandcamp i po tygodniu na inne platformy

pierwszy materiał z Big Ghostem to nadal mój top 1 Conwaya, ale nie czekam jakoś mocno
te side projekty z tego roku dość słabe, a GDMM też mnie jakoś nie zachwyciło
Glubiisz

Dobrze żeby to był tylko tydzień.

GDMM też mnie nie zachwyciło. Ale głównie przez bity i to jak to długo wychodziło. Conway tam całkiem mocno sie zaprezentował.
Glubiisz

Re: Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (2022)

Przesłuchałem to już na YT. Pierwsze odsłuchy bez emocji większych, produkcyjnie raczej nudy. OG2 bardziej mi siadło po pierwszym odsłuchu. Oczekiwania rosną z każdym kolejnym albumem. Większy hajp mam obecnie na jego brata. Dwie ostatnie części HWH8 to moje prywatne klasyki.
Awatar użytkownika
sebring

Re: Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (2022)

Post autor: sebring »

juz na spotify
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Dami34

Post autor: Dami34 »

Mega mocarne to jest :bowdown: . Piekne produkcje i Conway na nich morduje.
ODPOWIEDZ