Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (2022)
Re: Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (17/06/2022)
Ciekawe jaka dystrybucja na początek i ile bedziemy czekać na obecność na strimingach 
Re: Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (17/06/2022)
o ile mnie pamięć nie myli to Big Ghost zawsze wrzuca projekty na bandcamp i po tygodniu na inne platformy
pierwszy materiał z Big Ghostem to nadal mój top 1 Conwaya, ale nie czekam jakoś mocno
te side projekty z tego roku dość słabe, a GDMM też mnie jakoś nie zachwyciło
pierwszy materiał z Big Ghostem to nadal mój top 1 Conwaya, ale nie czekam jakoś mocno
te side projekty z tego roku dość słabe, a GDMM też mnie jakoś nie zachwyciło
Dobrze żeby to był tylko tydzień.
GDMM też mnie nie zachwyciło. Ale głównie przez bity i to jak to długo wychodziło. Conway tam całkiem mocno sie zaprezentował.
GDMM też mnie nie zachwyciło. Ale głównie przez bity i to jak to długo wychodziło. Conway tam całkiem mocno sie zaprezentował.
Re: Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (2022)
Przesłuchałem to już na YT. Pierwsze odsłuchy bez emocji większych, produkcyjnie raczej nudy. OG2 bardziej mi siadło po pierwszym odsłuchu. Oczekiwania rosną z każdym kolejnym albumem. Większy hajp mam obecnie na jego brata. Dwie ostatnie części HWH8 to moje prywatne klasyki.
Re: Conway the Machine & Big Ghost Ltd - What Has Been Blessed Cannot Be Cursed (2022)
juz na spotify
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Mega mocarne to jest
. Piekne produkcje i Conway na nich morduje.