Najbardziej spójne płyty
Najbardziej spójne płyty
Seria ZL
Radio Gruz
Narkopop
VHS
Radio Gruz
Narkopop
VHS
Ostatnio zmieniony 25 cze 2022, 11:29 przez Patryk233, łącznie zmieniany 1 raz.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Najlepsze płyty w PL ostatnich 10 lat
Singlowo nic tak mocno mi do tej pory nie siadło jak Ostatni Krzyk Osiedla Palucha. 
Dlatego to jest mój nr 1 ostatnich 10 lat.
Szaman,Oko, Gdybyś kiedyś , Mój przyjacielu i ten teledysk z karetką. No wszystko siedzi mi do dziś mocno.
Dla mnie to był prime Palucha i chyba wielu tak uważa, bo te teledyski zrobiły duże miliony.
Dlatego to jest mój nr 1 ostatnich 10 lat.
Szaman,Oko, Gdybyś kiedyś , Mój przyjacielu i ten teledysk z karetką. No wszystko siedzi mi do dziś mocno.
Dla mnie to był prime Palucha i chyba wielu tak uważa, bo te teledyski zrobiły duże miliony.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2022, 12:56 przez RIVALDO111, łącznie zmieniany 2 razy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
young igi - trappist
mógłbym tu wymieniać forumowe oczywistości, ale pierdolę to, bo ta płyta jest bardzo niedoceniona i na pewno za mało osób ją wymieni
mógłbym tu wymieniać forumowe oczywistości, ale pierdolę to, bo ta płyta jest bardzo niedoceniona i na pewno za mało osób ją wymieni
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
byly slizgery dekady przeciez po chuj robic takie podsumowania co chwile
było takich tematów w pizde, ale musze klasycznie napisać że mobbyn lp elo
jasny wracaj na forum
- yungXpaproch
@aleksy props
wszystko od young igiego zbawienie rapgry
wszystko od young igiego zbawienie rapgry
- OmarStooleyman
Chciałem założyć osobny temat, ale może się podczepię pod ten.
Jakie albumy w PLHH z ostatnich lat uważacie za najbardziej spójne i słuchalne? Chodzi mi o to, że puszczając jeden, dwa kawałki macie ochotę słuchać dalej, bo podoba wam się koncept produkcji.
Tak jest oczywiście z Narkopopem, który jest pięknym lotem uliczno-blokowym z nutą Bałaganowskiej goryczki w postaci trafnych metafor, płyta ma dobrą dynamikę i nie męczy ucha.
Rzadko jednak spotyka się takie twory, zwykle krążek ma 2-3 jasne punkty, a reszta jest poniekąd wypełnieniaczem treści, średnio współgrając poziomem z największymi hitami.
Jakie albumy w PLHH z ostatnich lat uważacie za najbardziej spójne i słuchalne? Chodzi mi o to, że puszczając jeden, dwa kawałki macie ochotę słuchać dalej, bo podoba wam się koncept produkcji.
Tak jest oczywiście z Narkopopem, który jest pięknym lotem uliczno-blokowym z nutą Bałaganowskiej goryczki w postaci trafnych metafor, płyta ma dobrą dynamikę i nie męczy ucha.
Rzadko jednak spotyka się takie twory, zwykle krążek ma 2-3 jasne punkty, a reszta jest poniekąd wypełnieniaczem treści, średnio współgrając poziomem z największymi hitami.
Źródło Kaza
Zeus. Nie żyje (jeszcze się łapie
)
Zeus. Nie żyje (jeszcze się łapie
Żyto/NoonOmarStooleyman pisze: ↑21 cze 2022, 18:26 Jakie albumy w PLHH z ostatnich lat uważacie za najbardziej spójne i słuchalne? Chodzi mi o to, że puszczając jeden, dwa kawałki macie ochotę słuchać dalej, bo podoba wam się koncept produkcji.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
orangutan vol. 07
AND NOW I'M IN A SHARK TANK
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Ogrody, melodramat, zapomniałem podlać kwiaty, hałastry, audioportretOmarStooleyman pisze: ↑21 cze 2022, 18:26 Jakie albumy w PLHH z ostatnich lat uważacie za najbardziej spójne i słuchalne?
- przedszkolanek
dziwne, że artbrut nie padłOmarStooleyman pisze: ↑21 cze 2022, 18:26 Jakie albumy w PLHH z ostatnich lat uważacie za najbardziej spójne i słuchalne? Chodzi mi o to, że puszczając jeden, dwa kawałki macie ochotę słuchać dalej, bo podoba wam się koncept produkcji.
nie tylko za koncept produkcji i poza tym, co już padło oraz żeby było trochę kontrowersyjnie
oki - 47 universe
young igi - trappist
pazzy - babyface
guzior - evil things
vkie - dżungla i zanim poznałem dżunglę
- yungXpaproch
igi trappist i vkie dzungla dobre strzaly, takie plyty ze co jakis czas jak ich sluchasz siada ci w chuj zawsze jakis inny kawalek i go zapetlasz i po chwili nagle siada ci tak kolejny i cala plyte przelatujesz
od siebie zapodam jeszcze
rusina - trapped in underground i energia wygrywania w sumie tez
buffel - duze b
mlodyskiny - zeby
tuzza - moon mood i top zz
od siebie zapodam jeszcze
rusina - trapped in underground i energia wygrywania w sumie tez
buffel - duze b
mlodyskiny - zeby
tuzza - moon mood i top zz
Ostatnio zmieniony 24 cze 2022, 20:14 przez yungXpaproch, łącznie zmieniany 1 raz.
rusina, kurwa rusina

RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
- yungXpaproch
rusina, kurwa rusina 
- przedszkolanek
o tak, faf i giardino tuzzy, ćpajstajle dwa (lato i melodramat)
jeszcze mroki wszedziezuber
Dodano po 3 minutach 6 sekundach:
wbrew pozorom całkiem sporo niezłych płyt wydał z siebie plhh ostatnimi laty
jeszcze mroki wszedziezuber
Dodano po 3 minutach 6 sekundach:
wbrew pozorom całkiem sporo niezłych płyt wydał z siebie plhh ostatnimi laty
- zemsta1camzata
lp problemuOmarStooleyman pisze: ↑21 cze 2022, 18:26 Jakie albumy w PLHH z ostatnich lat uważacie za najbardziej spójne i słuchalne? Chodzi mi o to, że puszczając jeden, dwa kawałki macie ochotę słuchać dalej, bo podoba wam się koncept produkcji.
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
paradoksalnie mobbyn lp, które jest tak naprawdę glorified bootlegiemOmarStooleyman pisze: ↑21 cze 2022, 18:26 Chciałem założyć osobny temat, ale może się podczepię pod ten.
RAP GAME TOM HANKS
RAP GAME TOM HANKS
Disco Noir cuz w zasadzie to na całej płycie (tej dłuższej wersji) skipuje 1 kawałek bo mi średnio siada, ale reszta wchodzi idealnie.OmarStooleyman pisze: ↑21 cze 2022, 18:26 Jakie albumy w PLHH z ostatnich lat uważacie za najbardziej spójne i słuchalne? Chodzi mi o to, że puszczając jeden, dwa kawałki macie ochotę słuchać dalej, bo podoba wam się koncept produkcji.