Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

frycek
Zbanowany

Re: Sentino

Post autor: frycek »

Muszę stanąć w obronie Sentino. Kiedy jest czas na drwiny z niego, to można drwić. Megalomania w końcu jakiś słuchalny numer. Ale znowu to się dzieje - komentarze pod ostatnim utworem wyglądają jak u Palucha. A to oznacza, że te posrane pokolenie freakowe znowu sobie znalazło ofiarę i pierdoli jakieś głupoty i tanie zarzuty. Jaki jest Sentino każdy wie, jaki jest Paluch każdy wie, a te durnie odkryli Amerykę po paru latach. Jebać dzieciaków, młócić ich chłopaki na osiedlach jak tylko zobaczycie te pedalskie mordy krzyczące Fagaaataaa. A prawdziwi fani zostaną z artystą i nikt im nie będzie dyktował co jest dobre a co nie. Osoby pokroju Nitro powinny być wytykane palcami, opluwane na ulicy.
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Czyli serio cały boom na popularność Sentino w Polsce polegał tylko na tym, że jakiś blady jutuber, niczym Testoviron, najpierw mu dał pomarańczę, a teraz zabrał i fejm się skończył?

:rotfl:
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

nie do konca, rio i inne utwory wykrecaly spoko wyswietlenia jeszcze zanim dyzio wyciagnal lape
ale fakt to wspolpraca z dyziem mu dala najwiekszego kopa
bardzo dobrze ze ja spierdolil moze w kokainowym i depresyjnym rauszu nagra naprawde dobra plyte na miare swoich mozliwosci
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

sam pomysł kolaboracji z jakims kurwa nitro, pokazuje tylko jak mocno jebniety na głowę jest alvarez . W ogóle to widziałbym oliwkę brazil u jego boku jako jego dupe, no para idealna
Awatar użytkownika
8na10
Zbanowany

Post autor: 8na10 »

jakiś jutuber zakończył współpracę z sentino i jego kariera leci w dół a fani zaczynają mięc wyjebane, bul bul bul, podczas gdy słuchacze belmonda mieli totalnie wyjebane w akcję z rafalalą. to pokazuje różnicę między pretendentem, a faktycznym goatem. jak ktoś jest geniuszem to ludzie mu wybaczą wszystko.
jasny wracaj na forum
pieschrodingera

Post autor: pieschrodingera »

Niby tak, ale zobacz sobie jakie wyświetlenia ma teraz Belmondo, np na HAU. Nie sądzę żeby Sentino spadł poniżej tego poziomu przy obecnym hajpie.
tbc
Awatar użytkownika
aleksy

Post autor: aleksy »

nie mogę mówić za wszystkich fanów, ale ja nie odwróciłem się od seby po zakończeniu współpracy z nitrem
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

Ja jeszcze bardziej stoję za Sentino, bo tej kurwy cwelozyniaka, to nienawidzę ;)
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

aleksy pisze: 21 cze 2022, 15:04 nie mogę mówić za wszystkich fanów, ale ja nie odwróciłem się od seby po zakończeniu współpracy z nitrem
Wgl to trzeba być nieźle zjebanym, aby z takiego powodu przestać słuchać typa. Bo nie chce współpracować z Nitrem? Serio? Zjebani Ci małolaci totalnie. Jeżeli ktoś lubi muzykę Sento, to i tak dalej będzie jej słuchać.

Zresztą czekam mocno na płytę niemiecką od typa. 20/20 i Smile spoko bardzo i często słucham.
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Ja przestane jak zjebie ekstazę. No ten snippet brzmi tak pięknie, że niechcący go przeruchałem na wskroś. Seba musisz
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Patryk233

Post autor: Patryk233 »

Ja się jaram kawałkiem Hipnoza

Zresztą na pętli leci u mnie oststnio Parę klocków :bowdown:
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 💥
Awatar użytkownika
Bunnymen77

Post autor: Bunnymen77 »

Ja od jakiś dwóch lat, jak nie lepiej, częściej wchodzę na forum do tematu Sentino niż odpalam jego nowe kawałki.
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Do wszystkich hejterów King Sento to on chociaż nie spierdolił z koncertu bez żadnego słowa wyjaśnienia jak ten obszczymur pezet
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
Koi

Post autor: Koi »

Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

trochę miejscami podchodzi pod szanty ale spoko
Awatar użytkownika
MalkoNTENT

Post autor: MalkoNTENT »

Kurwa czemu to uuuu tak wyciszyli, i w refrenie Seba za bardzo na pewniaka niż w snippecie. Trochę zawód
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Awatar użytkownika
oyama

Post autor: oyama »

moze byc, na pewno lepsze od ostatnich rzeczy. Tylko troche zmarnowany potencjal refrenu. Instrumental topowy, powinien byc do tego teledysk
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
NSX

Post autor: NSX »

Bardzo piekny, przyjemny numer. Niektorzy z was na pewno sie poplakali

te przerwocone pacholki z lewej strony symbolizuja hejterow
oyama pisze: 22 paź 2022, 20:13boli was wielki King Sento
JEŚLI JESTEŚ TAKA PIĘKNA TWOJA DUPA WIELKA
TWERK TWERK SUKO RÓB TWERK
Awatar użytkownika
KamilNO

Post autor: KamilNO »

Szkoda ze bez siostry Ewy siostry Ewy
Awatar użytkownika
Zephyr

Post autor: Zephyr »

Słaba ta Ekstaza, bez podjazdu do numerów z Megalomanii. Czekam na Blade, Drip i Żywiec Zdrój
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
ODPOWIEDZ