Sentino
Re: Sentino
Wracamy do początku, i czekamy na kolejne kółko cyklu życia sentino
"Ich wollte immer nur verstanden werden und hinterlies zum Schluss verbrannte Erde" 
Nitrozyno og konczy kariere Sentiniaka
bardzo fajne zachowanie Sentino, właśnie za to fani go kochają, nie zmieniaj się Seba
-
jakisnickname
Cudownie, niemiecka muzyka coraz bliżej.oyama pisze: ↑18 cze 2022, 22:28 MAMY TO!!! SENTINO WLASNIE ZAKONCZYL ROBIENIE MUZYKI DLA POLAKOW I NIE BEDZIE JUZ NIC WIECEJ OPROCZ JUZ NAGRANYCH RZECZY! Zrodlo jego profil sentinoprywatny na instagramie. Nie bedzie zadnych prime, nie bedzie zadnych koncertow, nie bedzie niczego jak mowil krol belwederu
- OmarStooleyman
The Rise and Fall of Sebastian Alvarez and Dyzios from YouTube
To teraz poczekamy tak z rok aż znowu Sento stanie się ekskluzywną ciekawostką forum muzycznego slizgawka, gdzie wszyscy z rumieńcami na polikach będziemy czekać na jego wielki powrót na polską scenę
To teraz poczekamy tak z rok aż znowu Sento stanie się ekskluzywną ciekawostką forum muzycznego slizgawka, gdzie wszyscy z rumieńcami na polikach będziemy czekać na jego wielki powrót na polską scenę
jak poczekamy jak przelaczyly mu sie styki i wedle najnowszych informacji jednak bedzie polska muza dalej
A co jeśli młody KATALOŃCZYK po prostu nie rozumiał, bo nie umie po takiemu?
zawsze mozna zgonic, ze to przez mix mastering
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
teraz najbardziej czekam na historyjki od dyzia z akcjami odjebanymi przez pana alvareza podczas ich współpracy
Ale co on może opowiedzieć? sentino najebał się nadmuchał koksem pierdolil głupoty i wymyślał. Nic nowego.
@Burak @alcomae
Dzięki, zrobiliście mi dzień!
Dzięki, zrobiliście mi dzień!
Może ruchał małpy na Gibraltarze, kto wie
słyszałem, że nitro może być w posiadaniu filmiku, na którym sentino przed kimś ucieka i krzyczy halo policja, ale głowy sobie nie dam uciąć
smile > wiekszosc polskich albumow
jebac polske, ja chce tylko szacun w dojcze
jebac polske, ja chce tylko szacun w dojcze
- benzoabuser
- Zbanowany
Szkoda, że sento nie dorzuca xanów w tych swoich lotach
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Jeśli Nitro zdecyduje się na kolejną odsłonę "całej prawdy o Sentino", to będą to opowieści na temat żebrania / flexowania się cudzymi pieniędzmi, ogólnego nieogarnięcia życiowego, mitomanii, pomysłów z tzw. dupy oraz problemów narkotykowo-alkoholowych. Raczej nie spodziewałbym się mocniejszych brudów niż w dissie Toonyego, w którym, tylko przypomnę, że były m.in. wątki seksu z innym facetem, stręczenia swoją narzeczoną czy pocięcia jakiejś wannabe celebrytki. O dissie Toonyego nikt dzisiaj nie pamięta, to o brudach, które zamierza (?) prać Nitro, ludzie też prędzej czy później zapomną.
Sądząc po odbiorze klipu do "Megalomanii" Sentino na jakiś czas w Polsce jest skończony. Jeśli odbiór całego "Midasa" będzie równie zły, to Alvarez nie poradzi sobie z hejtem i cykl się domknie.