WdoWa
Re: WdoWa
Ale fajna nowa piosenka Banda i Wanda
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
To jest cosplay wokaliski Lombard i wokalistki BAJM?
Brzmi jak odrzut z Superextra.
Jestem ciekaw czy chwyci, bo mnie nie chwyciło.
-
pieschrodingera
- OmarStooleyman
Siouxsie Sioux - to nawet nie jest ona
- Bryx Fenrir
Straszne to jest. Kurcze, WdoWa naprawde nie jest zła jak na ten damski chujowy rap, ale to jest naprawdę złe
- oKulTywowany
bardzo przyzwoite new romantic, to nie jest żaden rap chłopie, słuchasz czasem innych gatunków?Bryx Fenrir pisze: ↑18 maja 2022, 17:22 Straszne to jest. Kurcze, WdoWa naprawde nie jest zła jak na ten damski chujowy rap, ale to jest naprawdę złe
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
lubię na Gośke popatrzeć, bo ma coś w sobie, ale słuchać jej nie potrafie dłużej niż minute
- sugarhill_notausgang
Całkiem spoko to nowe Papa Dance.
Według mnie WdoWA jest dobrą raperką, tylko jej wybory artystyczne do mnie nie trafiają, bo są strasznie dziwne i nie przebojowe.
Jestem ciekaw jak jej najnowsza płyta się sprzeda, bo w porównaniu z innymi raperkami na polskiej scenie nie widzę w tych singlach potencjału komercyjnego.
Wiadomo, że każdy nagrywa rzeczy jaki lubi i to jest spoko, ale z tego co pamiętam WdoWA zawsze miała aspiracje na komercyjny sukces, bo jak Superextra nie osiągnęła minimum złotej płyty to WdoWA w jednym w wywiadzie nawet zaczęła mieć pretensję do polskich słuchaczy, że nie docenili tak dobrego albumu na polskiej scenie.
Myślę, że z WdoWĄ jest taki problem, że Ona pod względem muzycznym nie oferuje nic nowego i wyróżniającego się.
Wdowie przydał by się jakiś producent, taki jak Timberland dla Missy Elliott, który dostarczy jej oryginalne bity na których mogłaby rozwinąć liryczne skrzydła.
Ktoś kto Ją poprosi by mu pokazała swoje ulubione piosenki innych artystów i jakoś ją nakieruje tak by robiła coś bardzo swojego i wyróżniającego się na naszej scenie hiphopowej.
Jestem ciekaw jak jej najnowsza płyta się sprzeda, bo w porównaniu z innymi raperkami na polskiej scenie nie widzę w tych singlach potencjału komercyjnego.
Wiadomo, że każdy nagrywa rzeczy jaki lubi i to jest spoko, ale z tego co pamiętam WdoWA zawsze miała aspiracje na komercyjny sukces, bo jak Superextra nie osiągnęła minimum złotej płyty to WdoWA w jednym w wywiadzie nawet zaczęła mieć pretensję do polskich słuchaczy, że nie docenili tak dobrego albumu na polskiej scenie.
Myślę, że z WdoWĄ jest taki problem, że Ona pod względem muzycznym nie oferuje nic nowego i wyróżniającego się.
Wdowie przydał by się jakiś producent, taki jak Timberland dla Missy Elliott, który dostarczy jej oryginalne bity na których mogłaby rozwinąć liryczne skrzydła.
Ktoś kto Ją poprosi by mu pokazała swoje ulubione piosenki innych artystów i jakoś ją nakieruje tak by robiła coś bardzo swojego i wyróżniającego się na naszej scenie hiphopowej.
- Bryx Fenrir
Jak mam być szczery to tylko radio, i Sanah poza rapemsztyc pisze: ↑19 maja 2022, 9:57bardzo przyzwoite new romantic, to nie jest żaden rap chłopie, słuchasz czasem innych gatunków?Bryx Fenrir pisze: ↑18 maja 2022, 17:22 Straszne to jest. Kurcze, WdoWa naprawde nie jest zła jak na ten damski chujowy rap, ale to jest naprawdę złe
Mi się umiarkowanie podoba i podzielam zdanie kolegi wyżej, w porównaniu do jej ostatnich utworów (m.in. ta seksowna pościelówa dla zblazowanych korpobiczes) to da się tego słuchać bez uśmieszku na twarzy
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Wyszła całość, jakby co.
Ogólnie, to kurde... No z jednej strony tego przesyconego seksem, bezpośredniego rapu mamy sporo, Wdowa trochę uderza z innej strony - jest mniej wulgarna niż Oliwka, nie próbuje wzbudzać jakichś tam większych kontrowersji czy nie jest nachalna, za to o wiele bardziej kobieca, a muzycznie wpada w pop, rnb czy inne gatunki i takiego pościelówkowego rapu o seksie, bardziej śpiewanego czy dość delikatnie rapowanego w Polsce chyba wiele nie było (w USA z kolei norma), ale kurde, brzmi jakbym jakiejś ciotki słuchał, brakuje mi tu charyzmy, przebojowości, wyrazistszych linijek. Wiem, że trochę się gryzie pierwsza część tego akapitu z drugą, ale trudno to zmęczyć na raz, mimo że jest dość sprawnie zarapowane czy przede wszystkim wyprodukowane, no ale nie ma tu niczego, co przykułoby na dłużej. Dam jeszcze szansę pewnie kiedyś, ale zawód.
- yungXpaproch
chujowe nie sluchalem
-
pieschrodingera
Rozumiem, że te tytuły w nawiasach wynikają z założenia, że słuchacz rapu to pół-debil?
tbc
- Bryx Fenrir
https://www.youtube.com/watch?v=soiAd-xRQUc
Zanim wejdą ruscy II
Gruby Józek, Łysonżi, Kuba Knap, Rzeźnik, KPSN, WdoWA, Mały Esz, Emazet, Liroy, Dzieciak, Michał Justa
Zanim wejdą ruscy II
Gruby Józek, Łysonżi, Kuba Knap, Rzeźnik, KPSN, WdoWA, Mały Esz, Emazet, Liroy, Dzieciak, Michał Justa
- Bryx Fenrir