Sentino

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oyama

Re: Sentino

Post autor: oyama »

oyama pisze: 06 cze 2022, 23:26 Przy okazji premiery nowego teledysku
jutro ma byc klip do LATO z kwietniowej plyty XD
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

#23 pisze: 07 cze 2022, 18:03 bo jego postać w necie w wielu kwestiach to czysta kreacja, troll, bait
Witam z tej strony Globe Nitrozyniak / Gdy jestem nieśmieszny tłumaczę się prowem

Dla mnie takie gadanie było zawsze próbą wycofania się rakiem, a po minięciu odpowiedniej dawki czasu i poczuciu bezpieczeństwa wszystko wraca do pierwotnej postaci, nieważne czy mówimy tu ciągle o Nitrozyniaku, czy jakichś łebkach raperskich tłumaczących że to łamanie rąk to tak dla żartu, bo przypadkiem przyszli więksi koledzy z niewesołymi minami. Nie imponuje mi życzenie komuś zdechnięcia "na niby", sorry. A tak już całkowicie subiektywnie, to zwyczajnie mu nie wierzę. Kreacje to może se robić Paris grając rudego murzyna, a nie gość którego z równowagi wyprowadza randomowy gimb na omegle i pokazuje swoje prawdziwe oblicze.
#23 pisze: 07 cze 2022, 18:03 wiele razy mówił że nie jest z tego dumny i uwaga to było jakieś 10 lat temu jak gość był w gimnazjum czy innej podstawówce...
Niecałe dwa tygodnie temu
Spoiler
Obrazek
Rok temu
Spoiler
Obrazek
Trzy miesiące temu
Spoiler
Chłopek z porcelanową psychiką wychowaną na czatach gierek nadal będzie chłopkiem z porcelanową psychiką z czatów gierek, niezależnie ile nie zarobi pieniędzy (bo stanowi to jego no1 argument w praktycznie każdej dyskusji, nieważne czy dotyczy ona lotniskowców czy MMA - on zarabia dużo, ty zarabiasz mało). Toksyczny typek z rynsztokowym poczuciem humoru, było mi wręcz miło oglądać jak spuszczał wzrok przy każdej kolejnej (żywej) osobie.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

#23 pisze: 07 cze 2022, 18:03 Co do jechania po matkach, to wiele razy mówił że nie jest z tego dumny i uwaga to było jakieś 10 lat temu jak gość był w gimnazjum czy innej podstawówce... Z resztą on sam w tych materiałach nie raz się naśmiewa z tych porażek albo akcji na stacji, więc jak to się ma do tej dominacji genetycznej? Chyba oczywiste że to jakaś forma forsowania żartu.
Tu nie chodzi o bronienie go, bo są kwestie w których po prostu pierdoli głupoty, ale to co przedstawiłeś to słaba argumentacja.
Nie znam jego całej wesołej twórczości, ale trafił mi na twitterowego walla ostatnio dwa razy: raz jak mówił, że przyjąłby do siebie taką (czyli ładną) Ukrainkę a drugi raz jak na pytanie, co by zrobił, gdyby mógł wszystko zrobić bezkarnie, odpowiedział, że kogoś by zgwałcił - no jak to nie jest debil jebany, to ja nie wiem.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
benzoabuser
Zbanowany

Post autor: benzoabuser »

Śmieszne jest to, że sentino rzucił coś w stylu: 'nitro walczył jak lew', a teraz, że takiego dyzia w 2 sekundy by poskładał. Chłop jest definicją toksycznej relacji. Z dwojga złego to nie wiem z kim bym wolał się kumplować, czy z Sentino, czy z Belmondem.
SWN pisze: 07 cze 2022, 17:21 a, sam Nitro dostał szybki wpierdol w komicznym stylu.
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie

!EXTRA ANNOTATION!

ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

Lato to powinno wyjść od razu z teledyskiem.
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
SentoAlainDelon

Post autor: SentoAlainDelon »

Wy w ogóle nie rozumiecie wizji i zamysłu Pana Alvareza, jego zespół nie tylko składa się z 5 grafików, ale też z 3 PR-owców. To oni mu podpowiedzieli, aby zakończył współprace z Nitro po tym, jak dwukrotnie w ringu MMA skompromitował barci Sicarios oraz żartował na wywiadach, że ma ochotę zgwałcić kobiety, a potem biedny Sebastian musiał przed Malikiem oczami świecić, próbował on wytłumaczyć, że Sergiusz jest jeszcze młody i wyrośnie na godnego Sicario. Lecz Malik jako arab z krwi i kości pozostał nieugięty (jednocześnie mydląc mu oczy wspólnym albumem), przechytrzył Sebastiana i nakazał zerwać współpracę, mając w głowie plany co do przyszłego collabo GM2Lx7m7, ponieważ sam od lat ma problem z wejściem na rynek tekstyliów.
Awatar użytkownika
LeeSu

Post autor: LeeSu »

SWN pisze: 07 cze 2022, 18:52 Trzy miesiące temu
Spoiler
najśmieszniejsze w tym filmiku jest to jak się sam zaśmiał ze swojego żartu XD

ludzie, pamiętajcie, na metinie nie zbudujecie stalowej psychiki, tylko tibia uczy życia
"won ze spota" i "bo zaraz przyjde wojem" nie sprawdza się w realu co doskonale widać oglądając nitro
+48 997
To nie pitca na dowuz
Awatar użytkownika
kwrb

Post autor: kwrb »

Awatar użytkownika
LuckyLuke

Post autor: LuckyLuke »

O chuj chodzi z tą szczęką jego? Czemu on tak sepleni teraz? Wiem że coś z tymi zębami robił i wygląda jak debil, ale ma ktoś info co dokładnie? Co za karykatura w ogóle, nie dość że sepleni to wygląda jakby szczerzył ryj cały czas xd
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

No wlasnie, skad to szczerzenie sie, ten usmiech, ta pozytywna energia? Tu musi byc jakies drugie dno. Czy to dlatego, ze mieszka w kraju, w ktorym jest duzo slonca, moze to dlatego ludzie sie tam czasem uśmiechają? A w polsce?
Spoiler
Ja pierdole... W Polsce jak w lesie, kurwa. Nie, w polsce jak w chlewie obsranym gównem, kurwa. Usmiechniesz sie do polaka-robaka, to jak zauważy, że się na niego patrzysz to, kurwa albo podejdzie i ci wpierdoli albo się spyta:
- co kurwa, chcesz wpierdol kurwa? Szczerzysz sie do mnie, do polaka-robaka. Wiesz kim ja jestem, kurwa? Nie mam pracy kurwa albo pracuje za trzy tysiące złotych. Jestem kurwa kimś. Jestem kimś!
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
kwrb

Spoiler
Obrazek
:lol:
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

:bowdown: :bowdown:

Dodano po 3 minutach 24 sekundach:
ja pierdole, żeby po tym wszystkim wtopić w sebka 100 koła :lol:
Jose pisze: 07 cze 2022, 19:02 no jak to nie jest debil jebany, to ja nie wiem.
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

nie no jebnąć wytwórnie na 7k euro zaliczki to jedno ale przyglupiego jutubera na 110k zł to kurwa seba no szacunek :bowdown:
w ogole dyzio niezly cymbal jak dal sie tak wydymac
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Dyziowi sam fakt, ze ktos z nim gada w realnym swiecie i chce byc jego kolega schlebil na tyle, ze nie liczyl sie z kosztami
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

że się dał to raz, ale że się do tego publicznie przyznaje

niesamowite
Awatar użytkownika
inoks

Post autor: inoks »

śmieszny jest ten Dyziozyniak, bo z pozycji wychwalania Seby w niebiosa przeszedł w tryb jebania go z błotem :crazy:
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Po prostu wcześniej znał tylko muzykę a teraz poznał Latynosa jako człowieka

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
kwrb

Przynajmniej dyzio się dowiedział osobiście o co chodziło z tą całą dominacją genetyczną :rotfl:
moxxi

Post autor: moxxi »

Dobra robota Sentino essa
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
ODPOWIEDZ