Właśnie wymyśliłem nowe pojęcie, opisujące to, co robię na ślizgawce - szczery trolling. Polega na tym, że piszesz coś, co jest prawdą, ale tak niepopularną w danym środowisku, że uznają cię za trolla, np. napisanie na ślizgawce, że Immortal Technique>Chief Keef.
jeżeli chodzi o Polske to Kuban na tym bicie nagrał "Na bank" z cozamixtape
ale jestem pewien że był też jakiś remix tego w Stanach chociaż nie jestem w stanie tego znaleźć nigdzie
być może ktoś pod ten bit po prostu podłożył wokale z innego kawałka dlatego nie mogę tego zlokalizować
Raczej za nisko. Ja bym zamienił miejscami z TPAB. Za to zdziwiło mnie, że Take Care tak wysoko. 11 miejsce to już można powiedzieć, że to album wybitny.
Parlae pisze: ↑08 cze 2022, 14:38
Raczej za nisko. Ja bym zamienił miejscami z TPAB. Za to zdziwiło mnie, że Take Care tak wysoko. 11 miejsce to już można powiedzieć, że to album wybitny.
TC to opus magnum Drake'a jak nic więc w sumie miejsce zasłużone. Ale przy takich listach zawsze się znajdzie ktoś komu coś nie pasuje, nie ma listy idealnej
Sprzedam płyty CD (głównie rap amerykański, ale jest i Ortega Cartel - LAVORAMA)