pieschrodingera pisze: ↑30 kwie 2022, 22:42
Nagrałabyś jakąś EPkę i rzucił na spotify zamiast nagrywać te instagramowe shoty.
Nie chce mi się być raperem, mieć kolegów raperów, będą mi tu siedzieć i rapować, niech spierdalają xD
Mam zajebiste życie, robię to co kocham, zarabiam na tym szmal
i nie jestem w żaden sposób zależny od słuchaczy, aktualnych trendów, całego tego pierdolenia
Wiesz ile to logistycznego jebania żeby nagrać krążek?
Ja po prostu czasem idę przez rejony albo smażę sobie kotleta,
lecą jakieś bity i wpadają mi do bani wersety
Jak mam chwilę to sobie je zapiszę, włączam głośnik śpiewam se
i spierdalam do pracy albo na trening
Wrzucam tak na wypadek gdyby to mnie nagle coś zeżarło, ziomki będą mogli wtedy wejść na mojego instagulca i pomyśleć sobie „k** Boguś to był jednak niezły agregat” xDDD
A jak jedziesz z tematem jakoś publicznie to wiesz jak jest
Albo może nie wiesz
Zreszta sam widzisz ^^ xD
Po prawie 10 latach muszę słuchać jakiegoś pierdolenia jak to nie wyjebałem jakichś „ludzi” z Kielc których i tak nigdy nie szanowałem i jakim to ja nie jestem złoczyńcą bo przekręciłem paru lamusów na pare złoty jak byłem małolatem co mieszka z mamą xDDDDDDDD bo wy gdybyście mieli na osiedlu np. Żabsona to byście go nie wyjebali jak jest okazja
Oczywiście mam to już za sobą i robię te legitne manewry od lat ale ludzie i tak się nie odpierdolą także szkoda w ogóle gadać niech se włączą k** Mediuma albo innego świętego MC bo ja to jestem odpierdalaka niezły i nie zamierzam przestawać robić z siebie debila dla draki, jakoś wygodniej mi to robić w hermetycznym gronie