Dorota

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Dorota

Post autor: oldschool »

Komentarze na GlamRapie to większa sztuka niż ten kawałek.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
hwjsk

Post autor: hwjsk »

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:24 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
moxxi

Post autor: moxxi »

No ale to jest po prostu chujowe nad czym się tu rozwodzić no
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

nudny ten performens, dorotka nie popisała się
moxxi

Dorota pisze: 25 maja 2022, 14:53 Parę słów ode mnie. Postaram się napisać szybko, bo wiem, że czytacie szybko.
Odbiór mojego i Solara utworu słowno-muzycznego „Motyle” jak wiadomo nie jest zbyt ciepły. Znawcy zarzucają mu: a-słuchalność, A-słuchalność, asuchalność, Asłóchalność, asuhalnoźdćć. I że motyle nie rymuje się z motyle (moim zdaniem akurat bardzo się rymuje, rym tzw. dokładny!!) i wiele innych zarzutów dotyczących mojej dykcji, głosu, słuchu muzycznego i jakości mojego tekstu, jak również a może i przede wszystkim: że jest tyle bardziej utalentowanych osób, z kim utrzymuję stosunki seksualne w SBM, że mnie wydali, czyją jestem krewną i dlaczego jestem taka stara i gruba. Kochani już wyjaśniam dlaczego!
Nie będę wchodzić w polemikę z tym pożarem, zwłaszcza że to ten typ ognia totalnego, szalonego, który pali strażaków i węże strażackie, jak również gaszącą go wodę.
Ja na tym pożarze se piekę kiełbasę (wege), bo obchodzę właśnie 20lecie napisania Wojny Polsko-Ruskiej. Ten pożar jest moimi świeczkami urodzinowymi. Patrzę jak się jara. Myślę sobie, że 20 lat temu słyszałam słowo w słowo (może trochę lepsza ortografia) to samo. Że chujnia, gówno, sraka, co to za sztuka, tylu jest utalentowanych, kto ją rucha i że taka brzydka. Wtedy skotłowali się odbiorcy starsi, po 20 latach ten sam zestaw figur szachowych
wychodzi z młodych głów:

nieuzasadniony, niesprawiedliwy awans
zabobonna wiara w moc stosunku oralnego jako jego akceleratora
seksualne podłoże awansu, choć też nieco komplikująca sprawę odrażająca nieatrakcyjność awansującej
stara. gruba. zrzygałem się.

To jest dla mnie jak mikroplastik w naszych organizmach. Mroczne dziaderskie dziedzictwo ujawniające się w głowach małolatów, w dużej mierze dziewczyn. Konserwatyzm, przemoc, anty-wolność, terror nicości. Dziękuję bardzo moim wszystkim zajebistym współartystom, że to się wydarzyło i było taką przygodą. Dziękuję PS czyli Pani Szydłowska że mi kazała robić
piosenki. Dziękuję Ale Camara która jest dla mnie królową cielesnego tupetu, impetu i wolności, że zgodziła się wystąpić przy minusowej temperaturze. Dziękuję Aleksandra Terpińska Director, że znowu z moich bełkotliwych pomysłów uszyła cacko. Marcie Kacprzak za dużo pomysłów wizualnych i genialnemu. Michałowi Dymkowi, który zrobił zdjęcia. Dziękuję Białasowi i pozostaję pod wrażeniem jego talentu mimicznego. Jak i Lankowi że mimo wszystko wstał z łóżka. Marcie Szarzyńskiej i wszystkim którzy byli z nami w tę bardzo trudną kwietniową noc z przymrozkiem, w kożuchach, saniach i z parą buchającą z ust. Na koniec dziękuję Karol Poziemski za odwagę zaproszenia mnie do sbm, zajawkę i przygodę artystyczną i socjologiczną. Dla mnie ta piosenka i klip to na różnych poziomach jebnięcie wolności
w tym coraz ciaśniejszym, coraz bardziej piekielnym świecie. Szanuję wszystkie opinie, niektóre tylko mniej. A poza tym tam są żywe perły („czekałem na płyte maty a to jakaś starsza kobieta”) („podobne do Chleba Anji Rubik”).
:lol: co za pierdolenie, niektórzy będą zachwyceni
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Piękny incydent kałowy. Popłakała to niech wydupia nagrywać heheironiczne piosenki dla piw z sokiem
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

Post autor: Jiigsi »

hawajska weź wyjaśnij czego nie widzi w tym forumek, a jest świetne przecież
last.fm

She gon' make me feel nice, jiggy jiggy on deck
I got bare gyal 'round, jiggy jiggy on deck
hwjsk

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:23 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

w sumie incydent kałowy Doris przypomnial mi troche boomerstwo jej ziomka Wandachowicza z CKOD, który potrafi na fejsbookach grozic pobiciem fejkowym troll-kontom i ustawiac sie na solowe z ludzmi z żółtą mordą w profilowym ktorzy z niego jawnie kręcą bekę, chyba spora część tego pokolenia tak ma, biorą samych siebie tak poważnie że w przypadku najmniejszego świadomego odstępstwa od konwencji muszą ostentacyjnie podkreślać że to dla hehe beki i ironia, generalnie swiadomosc popkulturowa utknela gdzies na poczatku postmodernizmu

w sumie kusi, zeby podeslac jej komentarze na glamrapie i poprosic o ustosunkowanie sie
Spoiler
Obrazek
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

i tyle chyba w temacie tej kobity
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Jeszcze to wymienianie ludzi z branży które ma podkreślić jej autorytet i nieomylność podejmowanych decyzji. Niczym radziecki generał świecący orderami na paradzie majowej. Brakuje tylko Żakowskiego który odpali się moralizatorskim tonem w Onet Rano, że Polska nie gotowa i w ogóle jesteście głupi
hwjsk

Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

haha nie umiem wytłumaczyć czemu to jest dobre, ale będę udawał, że lubię, bo ślizgawka nie lubi haha
last.fm

hwjsk

Kokor

Post autor: Kokor »

edenmar pisze: 25 maja 2022, 11:46 Ej, ale to serio brzmi bardziej jak spokenwordowe klimaty z "Dział zabranych" Kidda i jak się tak na to spojrzy, to nie jest to złe. Żadne nowatorstwo oczywiście, ale na tle wysrywów jakichś Januszów Walczuków i Kinny Zimmerów ktoś może sobie pomyśleć WTF OLABOGA TO NIE JEST HIPHOP!!!! Solar propsik za odwagę, sukcesu komercyjnego pewnie z tego nie będzie, ale w końcu coś nie z generatora raperów SBM
jak się to porówna to Dział Zabranych to przepaść jakościowa jest ogromna, porównanie tutaj mogło by być na zasadzie "expectations vs reality"
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

no tak jest, baba jest 15 lat za kiddem

a kidd nigdy by takiego wysrywu fejsbukowego nie popełnił, po prostu se robił swoje, klasa
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
clockers

Post autor: clockers »

hwjsk pisze: 25 maja 2022, 13:45props Dorcia
+1
moxxi

hawajskiemu dupa pękła na pół i musi udawać debila, beka
Spoiler
Obrazek
hwjsk

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:26 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Jiigsi
good kid

No, ale tutaj racja akurat zdecydowanie. Chcesz konstruktywnego posta, ale jakiekolwiek uzasadnienie proposowanie tego ewidentnie jest ponad twoje siły, więc jak to inaczej interpretować niż jak ten obrazek
last.fm

ODPOWIEDZ