Dorota

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
mas

Re: Dorota

Post autor: mas »

oczywiście beka z zakompleksionych typow od komentarzy "BOLZGA NIEGOTOWA111" owszem na tle kanału SBM MAFIJA LEJBEL faktycznie nie jest to najwieksze gowno obesrane, ale kto to kurwa sobie pusci z przejmnoscia? Utwor na raz, a jego jedyna linia obrony moze być ze jest to ze jest ALTERNATYWNIE I FRESZ bo oczywiście niedociąga to poziomem
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
hwjsk

Post autor: hwjsk »

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:24 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

hwjsk pisze: 25 maja 2022, 10:51 Beka też z pojmowania tej ALTERNATYWNOŚCI, mam jakichś znajomych którzy mówią że np widzą coś u mnie na spotku i nie rozumieją tego, takiej ALTERNATYWY której słucham, gdzie koło alternatywy to nawet nie stało a słucham bo po prostu akurat mnie fajnie buja i często nawet nie słucham o czym to jest a oni na siłe dorabiają do tego jakąś ideologie i próbują racjonalnie sobie wytłumaczyć jak coś może się tak po prostu podobać, więc dorabiają jakieś alt szyldy. Także nie zesrajcie sie z tą alternatywnością, gust jest jak dupa
gust jest jak dupa, tak po prostu się podoba, fajnie buja - wytrychy konczące jakąkolwiek dyskusję juz na starcie
przeciez nic się nikomu nie podoba ot tak, samo z siebie, tylko musi być jakiś powód, a poki co zadnego nie przedstawiles, wiec nie dziw sie ze ludzie coś dorabiają - proby racjonalnego objasniania rzeczywistosci to chyba naturalna konsekwencja uzyskania swiadomosci przez homo sapiens
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
mopek

Post autor: mopek »

hwjsk pisze: 25 maja 2022, 10:51 i rozpatrują w racjonalnych kategoriach :lol:
ok od dzisiaj kminię muzę w nieracjonalnych kategoriach
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

Ach, gdyby tak chociaż jeden rApEr z lejbelu SB Maffija, albo jakiegokolwiek innego w sumie, miał taką łatwość w zgrabnym, nieoczywistym ubieraniu w słowa jakichkolwiek doświadczeń i spostrzeżeń, chociażby tej Grażynki, która chce być zerżnięta w aucie jadąc nad morze :dunno:
hwjsk

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:23 przez hwjsk, łącznie zmieniany 2 razy.
atlas

Post autor: atlas »

wydaje mi sie ze reakcje sa przesadzone tak jak byly w przypadku chleba
edenmar

Post autor: edenmar »

Ej, ale to serio brzmi bardziej jak spokenwordowe klimaty z "Dział zabranych" Kidda i jak się tak na to spojrzy, to nie jest to złe. Żadne nowatorstwo oczywiście, ale na tle wysrywów jakichś Januszów Walczuków i Kinny Zimmerów ktoś może sobie pomyśleć WTF OLABOGA TO NIE JEST HIPHOP!!!! Solar propsik za odwagę, sukcesu komercyjnego pewnie z tego nie będzie, ale w końcu coś nie z generatora raperów SBM
Nedvved

Post autor: Nedvved »

Nie skupiając się na tym czy utwór jest dobry (Masłowska jest Masłowską, Solar zrobił całkiem intrygujący podkład) to reakcje fanów SBM wyjaśniają dlaczego wszystkie numery na hotel maffija 2 jak i każda nowa twarz labelu brzmią tak samo - słuchacze SBM zasiedzieli się w bedoesowej strefie gównianego komfortu i nie mają ochoty na wychodzenie z niej.
Połas

Post autor: Połas »

Dorota Masłowska pokusiła się o kilka słów komentarza odnośnie do przyjęcia numeru.
Parę słów ode mnie. Postaram się napisać szybko, bo wiem, że czytacie szybko.
Odbiór mojego i Solara utworu słowno-muzycznego „Motyle” jak wiadomo nie jest zbyt ciepły. Znawcy zarzucają mu: a-słuchalność, A-słuchalność, asuchalność, Asłóchalność, asuhalnoźdćć. I że motyle nie rymuje się z motyle
(moim zdaniem akurat bardzo się rymuje, rym tzw. dokładny!!) i wiele innych zarzutów
dotyczących mojej dykcji, głosu, słuchu muzycznego i jakości mojego tekstu, jak również a może i przede wszystkim: że jest tyle bardziej utalentowanych osób, z kim utrzymuję stosunki seksualne w SBM, że mnie wydali, czyją jestem krewną i dlaczego jestem taka stara i gruba. Kochani już wyjaśniam dlaczego!

Nie będę wchodzić w polemikę z tym pożarem, zwłaszcza że to ten typ ognia totalnego, szalonego, który pali strażaków i węże strażackie, jak również gaszącą go wodę.
Ja na tym pożarze se piekę kiełbasę (wege), bo obchodzę właśnie 20lecie napisania Wojny Polsko-Ruskiej.
Ten pożar jest moimi świeczkami urodzinowymi.
Patrzę jak się jara.
Myślę sobie, że 20 lat temu słyszałam słowo w słowo (może trochę
lepsza ortografia) to samo. Że chujnia, gówno,
sraka, co to za sztuka, tylu jest utalentowanych, kto ją rucha i że taka brzydka. Wtedy skotłowali się odbiorcy starsi, po 20 latach ten sam zestaw figur szachowych
wychodzi z młodych głów:
- nieuzasadniony, niesprawiedliwy awans
- zabobonna wiara w moc stosunku oralnego jako jego akceleratora
- seksualne podłoże awansu, choć też nieco komplikująca sprawę
odrażająca nieatrakcyjność awansującej
- stara. gruba. zrzygałem się.

To jest dla mnie jak mikroplastik w naszych organizmach. Mroczne dziaderskie dziedzictwo ujawniające się w głowach małolatów, w dużej mierze dziewczyn.
Konserwatyzm, przemoc, anty-wolność, terror nicości.

Dziękuję bardzo moim wszystkim zajebistym współartystom, że to się wydarzyło i było taką przygodą. Dziękuję PS czyli Pani Szydłowska że mi kazała robić
piosenki. Dziękuję Ale Camara która jest dla mnie królową cielesnego tupetu, impetu i wolności, że zgodziła się wystąpić przy minusowej temperaturze. Dziękuję Aleksandra Terpińska Director, że znowu z moich bełkotliwych pomysłów uszyła cacko. Marcie Kasprzak za dużo pomysłów wizualnych i genialnemu
Michałowi Dymkowi, który zrobił zdjęcia. Dziękuję Białasowi i pozostaję pod wrażeniem jego talentu mimicznego.
Jak i Lankowi że mimo wszystko wstał z łóżka.
Marcie Szarzyńskiej i wszystkim którzy byli z nami w tę bardzo trudną kwietniową noc z przymrozkiem,
w kożuchach, saniach i z parą buchającą z ust. Na koniec dziękuję Karol Poziemski za odwagę zaproszenia mnie do sbm,
zajawkę i przygodę artystyczną i socjologiczną :). Dla mnie ta piosenka i klip to na różnych poziomach jebnięcie wolności
w tym coraz ciaśniejszym, coraz bardziej piekielnym świecie. Szanuję wszystkie opinie, niektóre tylko mniej. A poza tym tam są żywe perły („czekałem na płyte maty a to jakaś starsza kobieta”) („podobne do Chleba Anji Rubik”)
Obrazek
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

nie zesraj się Dorcia
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
hwjsk

Awatar użytkownika
mearecensusus

Post autor: mearecensusus »

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ostatnio zmieniony 29 sty 2026, 22:22 przez mearecensusus, łącznie zmieniany 5 razy.
:bag:
Awatar użytkownika
jajca

a bo ja wiem, wzbudzenie litości/zażenowania/wkurwienia drugiej osoby jest wbrew pozorom względnie łatwe
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
staroć

Post autor: staroć »

polscy słuchacze są tak głupi
Awatar użytkownika
mopek

Post autor: mopek »

mój ulubiony sposób na retorykę z opinią wyrażoną przez pierdylion osób - wyszydzić kilka najgłupszych osób z krawędzi grupy i udawać że reszta nie istnieje

dupsko pękło i tyle
hwjsk

Awatar użytkownika
jajca

no w tej tyradzie Dorotki to ewidentnie psycha siada na puszkę Midasa, przeciez ona chyba wiecej razy wspomniala o byciu grubą, starą i brzydką niż faktycznie jej to ktos wytknął, najebała 5k znaków o tym, że komuś się nie podoba jej numer ale ona wcale się tym nie przejmuje i dystansik, jeszcze powinna wyłączyć komentarze pod klipem
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

hwjsk pisze: 25 maja 2022, 14:06 dupsko peklo psycha siada zaczyna sie slizgawkowa retoryka :lol:
Przecież poleciało tu więcej argumentów niż ty przedstawiłeś na odmienne poglądy, to czego się czepiasz?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
hwjsk

ODPOWIEDZ