Solar
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Re: Solar
Solar odpowie czy nie , jak sądzicie
Zwrotka Sentino na najnowszej płycie
,,Jaki kraj taki rap, wielkie gwiazdy bez kasy
Jeszcze w SBM, ale to przebrane białasy
A gdy śpicie nocą słodko po szklance oranżady
Śnią wam się wielkie miliony, czasem czarne kut...y, ej
Twój to gang to banda pedryli, nie hardcore"
Zwrotka Sentino na najnowszej płycie
,,Jaki kraj taki rap, wielkie gwiazdy bez kasy
Jeszcze w SBM, ale to przebrane białasy
A gdy śpicie nocą słodko po szklance oranżady
Śnią wam się wielkie miliony, czasem czarne kut...y, ej
Twój to gang to banda pedryli, nie hardcore"
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Nie, co najwyzej beda jakies zaczepki bez ksywki na losowych zwrotach.
Ofc bardzo sie uciesze, jesli nie mam racji. Kurwa, to mialoby potencjal na zajebisty beef przy charyzmie sebka i tym ile na niego mozna brudow wygrzebac.
Ofc bardzo sie uciesze, jesli nie mam racji. Kurwa, to mialoby potencjal na zajebisty beef przy charyzmie sebka i tym ile na niego mozna brudow wygrzebac.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2022, 1:06 przez koxefer, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
freeRivaldo
-
RIVALDO111
- Zbanowany
@koxefer
Czemu Sentino zaatakował SBM?
Czemu Sentino zaatakował SBM?
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
przecież sentino już sięm obsrał i tłumaczył że to tylko namedropping i panczlajn i nie ma tam dissu
https://www.discogs.com/seller/bialystok/profile - kup se winyla
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
https://iwoski.pl/sklep - tu też
https://rateyourmusic.com/~Horry - a tu se oceniam muzyczke
widzę, że niektórzy się łapią na prowkacje hejterów, więc napiszę na poważnie do kumatych zajawkowiczów TO NIE BYŁ DISS NA SB, MEDIA I HEJTERZY KŁAMIĄ WAM W OCZY
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
zwykłe prowo śmieszków, a nuż uda się kogoś oszukać i uprzykrzyć życie nielubianemu artyście
bo co nas obchodzi gupi sentino i tak nie lubimy jego piosenek hihi
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Solar na tt ogłosił że SBM podpisało nowa artystkę. Jutro o 15 00 pierwszy teledysk.
Plotka mówi, że to Bambi z SBM startera 4
Plotka mówi, że to Bambi z SBM startera 4
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ciekawe
Podsumowując. Wciskaliśmy ludziom coraz większe gówno i nie mieliśmy umiaru, bo do pewnego momentu łykali od nas wszystko jak leci. Niestety w 2022 przesadziliśmy i poszliśmy o 3 kroki za daleko. Ludzie się kapnęli, a ponieważ nie mieliśmy do zaoferowania nic naprawdę dobrego, to w sumie spadliśmy z piedestału i teraz mam depresję, bo złote czasy się skończyły.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
wtf
depresje to ma bo sie rozstal z dziewczyna (żoną? narzeczoną? nie wiem) i przez to też nie ma kontaktu z synem jak wcześniej
dla mnie bardzo dobry numer i wyjasnia co sie dzialo z sb ostatnio, niesamowite jak wszystko tam runęło na przestrzeni roku, od wielkiego sukcesu hotelu maffiji 2 do odejscia wlasciwie wszystkich liczacych sie raperów (nwm jak z mata w koncu, zreszta w numerze jest wyciszenie kiedy wydaje mi sie, że chciał powiedzieć o nim "odejście janka i ...")
depresje to ma bo sie rozstal z dziewczyna (żoną? narzeczoną? nie wiem) i przez to też nie ma kontaktu z synem jak wcześniej
dla mnie bardzo dobry numer i wyjasnia co sie dzialo z sb ostatnio, niesamowite jak wszystko tam runęło na przestrzeni roku, od wielkiego sukcesu hotelu maffiji 2 do odejscia wlasciwie wszystkich liczacych sie raperów (nwm jak z mata w koncu, zreszta w numerze jest wyciszenie kiedy wydaje mi sie, że chciał powiedzieć o nim "odejście janka i ...")