Quebonafide
Re: Quebonafide
przecież to nie jest jakiś ściśle tajny projekt ala atak nuklearny na usa czy inny bangladesz xD zawsze ktoś coś poda dalej, chyba że aż tak im zależy na zachowaniu tajemnicy, że kula w łeb i do piachu jak puścisz parę xD to jest polski raper do kurwy, a nie machina jak w stanach
Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
albo jak będzie wyciek na takiej ślizgawie to uruchamiają tam wtyki by dementowali, no ja pierdole xD
Dodano po 1 minucie 35 sekundach:
albo jak będzie wyciek na takiej ślizgawie to uruchamiają tam wtyki by dementowali, no ja pierdole xD
Czyli rozumiem, że robienie ostatniej trasy koncertowej jako Quebonafide i zmuszanie fanów do zastanawiania się czy Quebo nagra jeszcze jakąś płytę rapową nie kłóci się z tym, żeby jego znajomi mówili komuś na boku, że chłop ma solówkę skończoną i może puści a może nie + szykuje się Taconafide 2?
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
celowo jest mieszane, żeby nie było wiadome co jest kawałem albo żartem, typ trolluje ludzi od dawna, dziwię się że się na to nabieracie niektórzy
Oldschool stary agent Quebo na slizgawke, żeby podtrzymywać prowo z brakiem płyty
No i przez to, że puścili parę z ust, że nagrywał w czasie rzekomego końca kariery wyszedł na debila 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Artukuły że będzie projekt Taconafide też latały sporo wcześniej, zanim którykolwiek z nich o tym wspomniał, nic nowego.
A parę z ust to puścił VNM podczas wywiadu że słyszał te kawałki sporo wcześniej.
A parę z ust to puścił VNM podczas wywiadu że słyszał te kawałki sporo wcześniej.
- Dolarydolary
Jak ktoś chce sobie darować ostatnie 2 koncerciki to łapcie spoiler. Osobiście byłem ii... fajnie ale dla 30 letniego typa który bujał się przy Yochimu mam niedosyt , już nie mówię o braku gości którzy byli we Wro/Wwa. Zobaczyć znowu Kube - miło . Buziaczki
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Nie wierzę ,że Quebo który jest rocznik 1989 skończy już z rapem.
Zwykle gadanie. Facet pewnie nastrzela spokojnie z 5 płyt jak nie więcej.
Zwykle gadanie. Facet pewnie nastrzela spokojnie z 5 płyt jak nie więcej.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- oKulTywowany
ale numer z Błażejem Królem ma przyjemny bit ...czekam 
This page is no longer available.
Quebo nie będzie już występował pod swym pseudonimem ponieważ jest hard cucknięty i jego loszka pod groźbą bana na ruchanie wyperswadowała na nim, żeby założyli grupę muzyczną i do końca świata już śpiewali razem piosenki o miłości, co właściwie jest dobre, chwali się, bo to jedyne rzeczy które mu naprawdę wychodzą na poziomie. Będzie też Jakub Grabowski, bo mężczyzna wygląda poważniej jak się tak własnym nazwiskiem ten.
Tym oto sposobem powstanie najwspanialsze w dziejach polskiej muzyki małżeństwo muzyczne zaraz po Margaret z Jamalem.
Tym oto sposobem powstanie najwspanialsze w dziejach polskiej muzyki małżeństwo muzyczne zaraz po Margaret z Jamalem.
wyjdzie black metal podobny do reggae
No moja bliska znajoma co jest teraz z Jakubem Kubom Grabowskim Quebinafide też mówi że płytki nagrane i pewno puści niedługo bo za coś trzeba żyć, a biznesmen z niego chujowy
No te jego bawareczki po 10zł to genialny biznes nie jest
-
tomeczek2301
dostałem info że na koncercie w trójmiescie bedzie smarki, slizg gotowy?
- nihil Novi
niezly power move, na koncercie nikogo ze zgromadzonych to nie bedzie obchodzilo ale portale typu slizg sie posraja