Sentino - ZL 4EVER (2022)
- OmarStooleyman
Re: Sentino - Midas (27.05.2022?) [Zapowiedź]
Ja już dołożyłem swoje 5 odsłuchań do tej górki
. Dziwny guilty pleasure
Ostatnio zmieniony 20 maja 2022, 14:42 przez OmarStooleyman, łącznie zmieniany 1 raz.
- MartchinFleent
Zajebisty numer 
Muszę się skupić na finansach, suki i tak mam 
pozwolilem swoim uszom przesluchac raz jeszcze Midas. Poza refrenem uszy zaczely krwawic i jak przejebie mecz w tenisa ziemnego dzisiaj, to nigdy wiecej tej piosenki nie wlaczam w swoim zyciu
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
Elegancko Seba postawione zęby.
p0laczki jebane co łapią zadyszkę o jakieś kurwa zęby XDXD kys lamusie jeden z drugim
Jeszcze wczoraj się śmiałem i wyłączyłem po 40 sekundach a dzisiaj już z 15 razy słuchałem
CAŁE ŻYCIE MAM
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
SKANDAL PIJĄC HENNESSY PARADIS
Lepiej za miedzą niż pleksą ~Olgierdos
- benzoabuser
- Zbanowany
Myślałem, że jak zwykle dzieciaczki z grupek sicarios coś pierdolą o miksie, że zły i ble (dla mnie od dawna ten element nie był zły), ale to jest jakoś dziwni zrobione, brak pierdolnięcia w refrenie, jakoś te wokale płasko brzmią jakby były wprasowane w bit
Dodano po 3 minutach 29 sekundach:
Dobra chuj, jednak ten kawałek mógłby być zapetlonym 3 minutowym refrenem, bo ładnie siada heh
Dodano po 1 minucie 29 sekundach:
Dodano po 3 minutach 29 sekundach:
Dobra chuj, jednak ten kawałek mógłby być zapetlonym 3 minutowym refrenem, bo ładnie siada heh
Dodano po 1 minucie 29 sekundach:
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Kurwa, nie podoba mi się to, a mam potrzebę słuchania co parę godzin, ciężka sprawa
cztery żubry i dwie kurwy
- SentoAlainDelon
Wypuszczanie jednego singla na płycie jako letniak to dobry ruch ze strony Sebastiana. Pow na Aporofobii, Lato na Megalomanii i teraz Midas, skoro się to klika i kręci największe wyświetlenia to czemu miałby tego nie robić.
Nie da się tego słuchać, co z tobą Sentino 
Szczęka z cersanitu dobrze daje, Midas benger nie dla stulejarzy i pedałów proste
ale wyświetlenia :o
Cofam wczorajszy post. Pozwolę go sobie zacytować.
Druga sprawa, widać ze Mugo ogarnia promocje. Tidale itd. Najwiekszy zmarnowany potencjał to dla mnie kawałek z Ewą. Gdyby to rozegrali jak dziś, Sento był by jeszcze wyżej niż obecnie.
Jaram sie w chuj, buja i ta melodyjność Sentino. Wszystko siedzi.Kurwa, bit swoje, Sentino swoje. To brzmi, jak by młody zajawkowicz, dopiero co pobrał fl'a i robił blendy. A nawet gorzej. Chujnia straszna.
Druga sprawa, widać ze Mugo ogarnia promocje. Tidale itd. Najwiekszy zmarnowany potencjał to dla mnie kawałek z Ewą. Gdyby to rozegrali jak dziś, Sento był by jeszcze wyżej niż obecnie.
Prawie pol banki w pol dnia to chyba.rekord wyswietlen Sentino
a numer przyzwoity i dobrze refren siedzi problem tkwi w czestotliwosci wydawania plyt i zjebanym Crack Housie ,te numery zlewaja sie w calosc i brzmia podobnie
No jest wackiem i co z tego, jak "Disney" to doskonały banger i Sentino takiego nie nagrał w ostatnich miesiącach, choć stara się jak może żyłując te wsiurskie bity crackhouse'ówoKulTywowany pisze: ↑20 maja 2022, 12:24Z tym że Kizo jest oporowym wackiem robiącym wyświetleniaoyama pisze: ↑20 maja 2022, 12:16 Kizo na letnim bangerze Disney:
- chwytliwy refren i doskonaly instrumental
- podnosi na duchu
- teledysk typu letniawa z ujeciami na dupeczke
- prawidlowy mix/mastering
Sentino na dozynkowym bangerze Midas:
- popsuty refren i doskonaly instrumental
- wywoluje smiech
- teledysk typu nasze bloki sa zajebiste vol. Espana
- strzelanie z palcow na klipie i movement slimaka bedacy followupem do wprowadzenia Disney+ na polski rynek
- ujecia na fawele i zeby wykonane z porcelanowej muszli klozetowej
- nieprawidlowy mix/mastering
nie nazywaj sie wiecej krolem, Sebastian Enrique Alvarez
A Sentino dobrym artystą bez konkretnego zaplecza realizatorskiego
Spoiler
Kokaina still guilty pleasure
ale mi się wkręcił ten kawałek, a refren to jest mistrzostwo