GoW:Ragnarok nadal bez daty premiery, jeśli mają wydać to w tym roku to coś długo zwlekają
Chociaż Hogwart identyczna sytuacja eh
Moderator: con shonery
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia

Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
widzialem ostatnio wersje beznapedowe i byly drozsze od tych normalnych. Dzisiaj natomiast wersja z napedem, Horizon Forbidden West i kolekcja Uncharted byla/jest po dwa i pol tysiaka w polskim euro, a wczesniej w neonecie puscili zestaw z dodatkowym padem i kolekcja Uncharted. Ja przez ostatnie dwa lata stracilem vibe na Sony i zaczalem puszczac oczko do Switcha, ale ta lista gier PS+ Now mnie troche przekonuje i moze sie zdecyduje na zakup jak ceny troche stopnieja
no chuj ogarne po weekendzie jakiegos pada i sprobuje, kupilem w lombardzie pro evo 6 za 5zeta i mordobitke z def jamu. chce sie znowu poczuc jak gimbus i wpierdalac cziperki i strzelac bramybronek pisze: ↑18 maja 2022, 15:28 No mysle ze ci pad nie dziala, bo czemu moglbys poruszac sie po menu ale bez mozliwosci wybrania niczegoZwlaszcza ze tutaj jest tylko wybor jak ma sie obraz wyswietlac, nic zwiazanego z padem
Ale nigdy nawet nie trafilem na te menu wiec nwm nwm, moze cos z konsola? Ale ja bym obadal pada najpierw dopiero pozniej bym sie martwil czy serio cos jest pojebane

No kiepsko w tym roku z grami AAA. Chyba, że masz Switcha to ten rok szykuje się bardzo fajnie: Nintendo Sports, Mario Strikers, Mario Rabbids, Sonic Origins, Fire Emblem h&s nowy, nowa Bayonetta, Live a Live, nowe Xenoblade Chronicles, Splatoon 3, Pokemony nowe, Advanced Wars Remake, nowa Zelda i Metroid...
W naszej branży niektóre wielkie zapewnienia źle się starzeją, co doskonale możemy zaobserwować w przypadku wiadomości Insomniac Games dotyczących ekskluzywności Spider-Mana. Twórcy kilkukrotnie informowali, że przygoda Petera Parkera nigdy nie pojawi się na PC – po wczorajszym pokazie społeczność nie omieszkała nawiązać do sprawy.
Seria Marvel's Spider-Man będzie kolejnym pakietem produkcji PlayStation, które w następnych miesiącach zostaną udostępnione użytkownikom komputerów osobistych. Sony ogłosiło datę premiery remastera oraz zapowiedziało przeniesienie przygody Milesa Moralesa.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer