Tede
Re: Tede
tede oficjalnie kończy wypłacanie alimentów 2022 wieprzowizowane
Mordo kurwa ale posłuchaj, jakie przejęcie przez Sony, mordo mamy kontrakt z Sony, ale to nie jest żadne przejecienprzez Sony mordo, posłuchaj sobie mojej płyty Casablanka to zobaczysz że tam o tym rapowalem, chyba żeasz tak zwanego chuja w uszach
Mówił, że tylko o dystrybucję chodzi w wywiadzie dla RapNews.
Dodano po 1 dniu 5 godzinach 37 minutach 33 sekundach:
Zajebisty wywiad, jeden z lepszych jakie ostatnio oglądałem. Ta ponad godzinka minęła jak z bicza strzelił. Trochę ciekawostek, trochę szpilek, trochę beki. Super się ogląda te podcasty CNE z klasycznymi raperami, ta rozmowa z VNMem póki co zdecydowanie najmniej udana, bo i sam rozmówca dość nudny.
Dodano po 1 dniu 5 godzinach 37 minutach 33 sekundach:
Zajebisty wywiad, jeden z lepszych jakie ostatnio oglądałem. Ta ponad godzinka minęła jak z bicza strzelił. Trochę ciekawostek, trochę szpilek, trochę beki. Super się ogląda te podcasty CNE z klasycznymi raperami, ta rozmowa z VNMem póki co zdecydowanie najmniej udana, bo i sam rozmówca dość nudny.
Spoiler
Najebany Gural pytający się Tedego jak on ma imię bo nie pamięta
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
- scam_sakawa
Na temat wywiadu się nie wypowiem, bo nie oglądałem, ale zastanawia mnie zawsze fenomen noszenia okularów przeciwsłonecznych w studio czy nocą. Oni zawsze są nakirani czy to po prostu obowiązkowy atrybut klasycznego flexu?
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Noszenie okularów słonecznych, powody dla których sam bym to robił:
1. Bardzo często takie miejsca są mocno doświetlone przez 2-3 lampy by kamera ładnie nagrywała obrazek. Po co męczyć oczy mocnym światłem.
2. Nie masz wpływu na kąt kamery a często wywiady są bez operatora, jak ci latają oczy albo nie kontrolujesz mimiki to zaraz latają z tego gify na glamrapie.
3. Możesz kątem oka obserwować otoczenie.
4. Łatwiej ukryć ćpanie.
5. Jak się nie wyspałeś(przez ćpanie
) to nikt tego nie widzi.
1. Bardzo często takie miejsca są mocno doświetlone przez 2-3 lampy by kamera ładnie nagrywała obrazek. Po co męczyć oczy mocnym światłem.
2. Nie masz wpływu na kąt kamery a często wywiady są bez operatora, jak ci latają oczy albo nie kontrolujesz mimiki to zaraz latają z tego gify na glamrapie.
3. Możesz kątem oka obserwować otoczenie.
4. Łatwiej ukryć ćpanie.
5. Jak się nie wyspałeś(przez ćpanie
-
wiraszka87
Hmm... Kilka pytań się mnie ciśnie. Tede ma dziewczynę? Na socjalmediach się nie chwali co się chwali, ale zaskoczenie. Maclaw rozumiem jest jego menago, co się stało więc z Ologrchw, wyglądali na dobre ziomki. No i jak wyglądają stosunki z sirMichem, też go mało ostatnio. Chyba że coś mnie ominęło