Quebonafide
Re: Quebonafide
O chuj w tym wszystkim chodzi znowu
quebo robi side-questy po przejsciu tzw rap gry
zajebista zabawa w sumie, robienie eventow dla zabawy gdzie nikt sie nie moze zesrac o to ze zaplacil 150zl za koncert zeby uslyszec swoje ulubione piosenki, bez oczekiwan mozna sie bawic i robic to co sie lubi nawet juz po tzw sprzedaniu sie/osiagnieciu okreslonej popularnosci z ktora przyszla tez jakas kurwa odpowiedzialnosc pierdolona ktorej nikt nie chcial
oby inni raperzy z tzw topu poszli w ta strone z eventami pobocznymi, zajebiscie to pewnie dziala na psyche i sie taki raperek nie splacze na scenie i zawinie po 20 minutach jak sobel na eventach komercyjnych
zajebista zabawa w sumie, robienie eventow dla zabawy gdzie nikt sie nie moze zesrac o to ze zaplacil 150zl za koncert zeby uslyszec swoje ulubione piosenki, bez oczekiwan mozna sie bawic i robic to co sie lubi nawet juz po tzw sprzedaniu sie/osiagnieciu okreslonej popularnosci z ktora przyszla tez jakas kurwa odpowiedzialnosc pierdolona ktorej nikt nie chcial
oby inni raperzy z tzw topu poszli w ta strone z eventami pobocznymi, zajebiscie to pewnie dziala na psyche i sie taki raperek nie splacze na scenie i zawinie po 20 minutach jak sobel na eventach komercyjnych
Ostatnio zmieniony 11 maja 2022, 0:38 przez ART, łącznie zmieniany 2 razy.
Wracanie do początkowych miejscówek z charem lvl 50
- oKulTywowany
zajebiste iwenty oby takich wiecej po odstawieniu na razie kariery quebonafide 2018< ,przeciez Que normalnie typow na scene zapraszał freestylował sobie z nimi i kazdy dobrze sie bawi.Grabus w koncu moze pierdolnąć w nos i czuć sie jak za starych dobrych
This page is no longer available.
- afterlight
ja pierdole atropine gral nie no to jest przejebane wydarzenie typu back in the days ktore wiele osob sobie gdyba ehh jakby ten tam wykonawca X co od lat sie go slucha takie cos skminil a tu sie kurwa dzieje u tego goscia live piekna sprawa oby na tych dwoch sie nie skonczylo
muszę kupić sobie buty do biegania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
to nie wystarczy, buty do zapierdalania
no wlasnie mialem pytac dlaczego ten gruby oblech Bedoes latal na tym koncercie przebrany za kondoma?
i cyk popkiller za kontakt z fanami .IDOL I MENTOR walki z bodyshaming
Zamiast bisu to powinna tam wjechac Oliwka Brazili ich zerznac w dupe straponem i chuj TVN by nagral reportaz o pieknym nurcie otwartej nowej szkoly
- oKulTywowany
Jeśli chodzi ci o to śpiewanie zerkając na lyricsy w telefonie, to czasem nie jest jakaś randomowa licealistka którą wzięli po prostu na scenę?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Ciekawe czy taki Peja dziś by zapełnił sale gdyby parę godzin przed koncertem ogłosił występ za 10 zł. 
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
Tak , to nie jest Szroeder
Dodano po 1 minucie 36 sekundach:
Tak , to nie jest Szroeder
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
dziś nie, bo chałturzy, ale 12-20 lat temu na bankRIVALDO111 pisze: ↑11 maja 2022, 15:48 Ciekawe czy taki Peja dziś by zapełnił sale gdyby parę godzin przed koncertem ogłosił występ za 10 zł.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
No wiadomo że wtedy tak, pisałem o obecnych czasach.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- yungXpaproch
kurwa chcialbym byc na takim konercie w chuuj
jedynym pojebem na publice bym byl ktory leci z pamieci cale spiel des jahres
zajawa w chuj, podoba mi sie to
jedynym pojebem na publice bym byl ktory leci z pamieci cale spiel des jahres
zajawa w chuj, podoba mi sie to
- OmarStooleyman
Peja może nie, bo on już dawno odpulił od bycia na ustach wszystkich, ale Tede ze swoim social media mógłby też coś takiego odjebać na spokojnie.
jak on w normalnej formule by nie wypelnil takiego lokalu
plus wiek jego widowni to raczej 20-30+ ktorym sie nie chce/nie maja czasu w dzien ogloszenia eventu zapierdalac paredziesiat kilometrow
plus wiek jego widowni to raczej 20-30+ ktorym sie nie chce/nie maja czasu w dzien ogloszenia eventu zapierdalac paredziesiat kilometrow
to byłby dobry test na fejm flaka, stawiam na wynik negatywny, 14 dni na usunięcie usterek, i w rezultacie złomowanie i szabrdanie z bezelowaniem z relacją live w tvnie tvnie turbo
peja resztki godności zachował, obydwaj robią shit
peja resztki godności zachował, obydwaj robią shit
-
pieschrodingera
- scam_sakawa
Pewnie się tego nigdy nie dowiemy, ale właśnie Tede, jak dla mnie, mógłby coś takiego za dyszkę zrobić. Chłop wydał tyle free nielegali, że oprócz kwitu to też po prostu lubi rap.
No ale to takie gdybanie, gdyby babcia miała wąsy...
No ale to takie gdybanie, gdyby babcia miała wąsy...
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
tede z "powrotu do przeszlosci" zrobil limitowana trase na jeden jedyny koncert w kato + potem kilka dodatkowych a nie jakies eventy za dyche