.
- llllllllll
Re: .
Mogę wrzucić na yt. To są głównie jakieś półfreestyle pisane na kolanie, w międzyczasie zbieram material na mixtape powazniejszy. Chce nagrac to i zmixowac bardziej profesionalnie, żeby to brzmialo, bo te moje mixy to tutorialówa na patencie, sprzęt też nie najlepszej jakości, a ile mozna kalać uszy. Ogolnie jak wyczuwacie w tym potencjał to jest na co czekać
Donejty na ten numer mozna wysylac. W tytule prosze mail podawac
05 1140 2004 0000 3102 7900 0257
- llllllllll
Pamietam, zresztą jak wszystkich co tutaj powiedzieli jakies mile słowo i na pewno się odwdzięczę o ile mi zajaweczka nie przejdzie. A co do dzieci kwiatu paproci to coś mi w tym nie gra i jeszcze raz to trzeba zmiksować, coś dograć
Dodano po 1 dniu 19 godzinach 30 minutach 40 sekundach:
@Jasny prosze Cię bardzo
Dodano po 1 dniu 19 godzinach 30 minutach 40 sekundach:
@Jasny prosze Cię bardzo
Donejty na ten numer mozna wysylac. W tytule prosze mail podawac
- Jasny
- Zbanowany
@llllllllll
Nie wiem dlaczego nie miałem powiadomienia :-(
Gratuluję autentyczności jako artysta, nie czuję autotunea, dzięki czemu słychać barwę głosu. Niektóre momenty, łącznie z przewodnim "ale skwar" jakoś tak delikatnie wchodzą i są fajnym motywem melodyjnym. Niektóre rymy ciekawe, a zaraz taki spadek formy, nierówno pod tym względem. Barwa głosu fajna i jakby cień głosu na ostatniej sylabie jak kończysz słowo, to mógłby nawet być charakterystyczny sznyt, ale to lepszego studia potrzeba, bo czasami brzmi fajnie, a jak na "fajnych fotografii" zabrzmiało na siłę, podczas gdy cały utwór brzmi lekko i naturalnie.
Nie jest to jeszcze muzyka, którą sam bym słuchał, ale na pewno ma w sobie coś ciekawego
Nie wiem dlaczego nie miałem powiadomienia :-(
Gratuluję autentyczności jako artysta, nie czuję autotunea, dzięki czemu słychać barwę głosu. Niektóre momenty, łącznie z przewodnim "ale skwar" jakoś tak delikatnie wchodzą i są fajnym motywem melodyjnym. Niektóre rymy ciekawe, a zaraz taki spadek formy, nierówno pod tym względem. Barwa głosu fajna i jakby cień głosu na ostatniej sylabie jak kończysz słowo, to mógłby nawet być charakterystyczny sznyt, ale to lepszego studia potrzeba, bo czasami brzmi fajnie, a jak na "fajnych fotografii" zabrzmiało na siłę, podczas gdy cały utwór brzmi lekko i naturalnie.
Nie jest to jeszcze muzyka, którą sam bym słuchał, ale na pewno ma w sobie coś ciekawego
Ostatnio przesunięty w górę 17 sie 2022, 16:50 przez: llllllllll.
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety