Kinny Zimmer - LETNISKO (2022)
- Jasny
- Zbanowany
Re: Kinny Zimmer - LETNISKO (13.05.2022) [Zapowiedź]
Milion zdobędzie, bo przecież oni kupują wyświetlenia, czego dowodem są na przykład kawałki Jang Igiego cwela.
Banda ciot z SBM nie pozwoli upaść swojemu najsłabszemu zawodnikowi, bo sami boją się i trzęsą, że będą następni. Milion zrobi IMO, tylko najgłupsza grupa społeczna powrzuca na Tik Toki
Banda ciot z SBM nie pozwoli upaść swojemu najsłabszemu zawodnikowi, bo sami boją się i trzęsą, że będą następni. Milion zrobi IMO, tylko najgłupsza grupa społeczna powrzuca na Tik Toki
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
wez to skasuj imbecylu bo wstyd przynosisz
kinol pokój - piździsko
Spoiler
zaleciało glamrapem
- Jasny
- Zbanowany
Nie znam wszystkich tutejszych historii, chętnie poznam, bo pewnie stąd wynika post. Jakoś imbecyl mi nie leży btw
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
- oKulTywowany
co ma sb do igiego ?
This page is no longer available.
Sa tak samo chujowi
- Jasny
- Zbanowany
Ciężko stwierdzić, nie słyszałem głosu ani Igiego ani nikogo z SB, ale tak jak poniżej zera absolutnego nie da się zejść z temperaturą, taj oni na podobnym poziomie mogli się zrównać. Chodziło mi tylko o to, że standardowa i jak widać w środowisku akceptowalna praktyka, a ten Igi jest po prostu w tej kwestii nazbyt czytelny i fantazja go poniosła.
Dlatego milion i tego pajaca o którym jest wątek padnie napewno w ten czy inni sposób
Dlatego milion i tego pajaca o którym jest wątek padnie napewno w ten czy inni sposób
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Szczerze myślałem że po Walczuku długo będzie czekać na rapera z takim Vibe gejowskim , ale Zimmer na moje z tymi minami , włoskami , zmienianiem w teledyskach często jego oczu na słodkie oczka w stylu kota w butach ze Shreka szybko przebił Walczuka
Dodano po 6 dniach 5 godzinach 38 minutach 47 sekundach:
Drugi klip
https://m.youtube.com/watch?v=tP0MvwnQr3U
kolejny bardzo słabiutki kawałek, któremu nie wróżę nic wielkiego.
Dodano po 6 dniach 5 godzinach 38 minutach 47 sekundach:
Drugi klip
https://m.youtube.com/watch?v=tP0MvwnQr3U
kolejny bardzo słabiutki kawałek, któremu nie wróżę nic wielkiego.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Uuu basik ładnie pompuję, ciekawe jak wypadnie całość.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Straszne te klipy lirycznie Zimmera, kolejny kawałek który długo poczeka na 1 mln.
Niesamowity falstart KZ.
Niesamowity falstart KZ.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Calkiem spoko w porównaniu do poprzednich singli
Nawet spoko to wyszło
Wg mnie wizerunkowo i wizualnie to jeszcze jako tako to wygląda, ale to co on pierdoli na tych trakach to jest jakiś jebany żart. Nie ma bardziej nijakiego lirycznie łaka. Kurewsko irytująca pustka opakowana w "nowoczesne" brzmienie. Holak "The Introvert" to przy tym majstersztyk
Czekam na oficjalne stanowisko SNP
Czekam na oficjalne stanowisko SNP
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
Nie kupuję zupełnie wizerunku, ale n00tka całkiem całkiem
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Solar coś znowu wymyślił
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Czyli ostatni klip, też będzie slabiutki
Sądzę że może mieć najwięcej z liczb z wszystkich klipów z tej płyty, ale nadal uważam że to jest niesamowity falstart KZ.
Tym bardziej, że koncept płyty miał pewnie od lat latając w Gugu. Serio jestem w ciężkim szoku jak słabo KZ wypadł z tą płytą.
Nie jestem teraz zaskoczony, że Szpaku mu podziękował.
Sądzę że może mieć najwięcej z liczb z wszystkich klipów z tej płyty, ale nadal uważam że to jest niesamowity falstart KZ.
Tym bardziej, że koncept płyty miał pewnie od lat latając w Gugu. Serio jestem w ciężkim szoku jak słabo KZ wypadł z tą płytą.
Nie jestem teraz zaskoczony, że Szpaku mu podziękował.
Klip gościnnie na kanale Natsu
Hard head, tight fists, I stand tall,

Przecież te puszczone single na pierwszy rzut oka wyglądają na prowo. Prawdziwe kawałki z pełnym potencjałem pewnie dopiero na nas czekają na reszcie płyty
Jest jeszcze druga teoria, średnia wieku słuchaczy SBM tak drastycznie spadła że to normalny kontent
Solar coś znowu wymyślił
Jest jeszcze druga teoria, średnia wieku słuchaczy SBM tak drastycznie spadła że to normalny kontent
Solar coś znowu wymyślił
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
jesteś za stary na hiphop
przeciez to jest produkt skrojony pod tinko tanga a nie nutka dla Ciebie mordko
przeciez to jest produkt skrojony pod tinko tanga a nie nutka dla Ciebie mordko
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec