Fenomenalny polski producent pochodzący z Warszawy posługujący się Rolandem SP-404. Jego produkcje są przesiąknięte klimatem, brudem oraz każdy potrafi opowiedzieć historię.
Poniżej jego twórczość:
Miał tworzyć mityczne Tehnikolor (Elhuana / Bisz / Laikike1). Szkoda, że nie wyszło...
Posiada ktoś zapisany film Tehnikolor - Micro Beat Preview? Link niestety jest prywatny..Pamiętam jak katowałem go, bo był sztos.
Spoiler
Ktoś wie co się z nim dzieję? Miała wyjść Karrida Nevada i cisza od tylu lat.
w zeszłym roku pytałem go o ponowne wrzucenie Snow instrumentals bo link z bandcampa zdechł i co tu mówić zostałem osrany i musiałem ściągać to z chomika jak w 2010
po tym wnioskuję, że wykłada lancę na rapgrę
czy żal mi tehno? no nie wiem, te instrumentale z previewu weszły na projekt z biszem, więc pewnie jest to po prostu tehnikolor bez laika i gdyby nie bity zostałby całkiem zapomniany zresztą
a z tym posługiwaniem się 404 to nie do końca prawda, był gdzieś wywiad w którym mówił, że po introduction zmieniał maszyny nie raz, postaram się znaleźć póżniej @Esko jak jesteś świr to możesz przeczesać stare tematy w dziale beat battle na sp forums, może jakieś linki nie pozdychały jeszcze @Jose nie śpij na służbie, do wykonawców z tym
W sumie to w czerwcu zamieniłem z nim kilka zdań (już to wyparłem z pamięci), no i udzielał dość lakonicznych wypowiedzi, ale najważniejsza w tym kontekście była taka, że: "ostatnio nic nowego nie zrobilem"
2rzyn pisze: ↑20 sty 2024, 9:32
Dlaczego Tede Królem Jest
Zawsze mnie ciekawilo skąd on wgl na slg ma taki hype na slg? Pierwszy raz usłyszałem wtedy jak zapowiedzieli tehnikolor na slg żadnych chyba tematów bo nic nie pamiętam a tu nagle bowdown. Z nikim dobrym chyba w tamtym czasie nie nagrywał, a bowdowny jakby wydał donuts. Co sprawdzić od niego?
Wszystko jest kawałem oraz żartem Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
zostawiam jeszcze mało znany numer na bicie leszka i to chyba zamyka listę jego dokonań
Dodano po 28 minutach 47 sekundach:
Jose pisze: ↑06 mar 2022, 21:19
W sumie to w czerwcu zamieniłem z nim kilka zdań (już to wyparłem z pamięci), no i udzielał dość lakonicznych wypowiedzi, ale najważniejsza w tym kontekście była taka, że: "ostatnio nic nowego nie zrobilem"
ja tam chętnie posłuchałbym nawet odrzutów gdyby tylko chciał je wypuścić, a kto inny mógłby go do tego przekonać jak nie potężny rap matters podcast
frontkick pisze: ↑07 mar 2022, 10:50
echnikoloru nie żałuję bo tbh chujowy był ten koncept w którym Bisz patetycznie wciela się w boga a Laik w ulicznego poetę szponciciela
Kiedyś się jarałem. Klimatyczne bity. Mój faworyt, to był
Mam na dysku 4 albumy jakby ktoś chciał
Elhuana - Introduction LP [2009]
Elhuana - Snow [2010]
Elhuana - We- the Kings of the Planet [2011]
Elhuana - SUPER 8 [2014]
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.