Głupi raperzy
Re: Głupi raperzy
A rychu to nie byl patusem kiedys? patol pobil inne patuski i chyba taki byl final tej historii
teraz tez się zgodze ze nawet mądry chlop z niego, chociaż jak zobaczylem że on "popiera" czy szanuje tego kaczorka brs to troche zwątpilem w typa znowu
teraz tez się zgodze ze nawet mądry chlop z niego, chociaż jak zobaczylem że on "popiera" czy szanuje tego kaczorka brs to troche zwątpilem w typa znowu
Jimson, Medium, Bisz, Laik, Troom, Dwa Sławy, Igrekzet, Świnia, Peerzet, Muflon, Tetris, Spinache. Pierwsi co mi przyszli do głowy
Ale wymieniacie głupich raperów?
Przecież tu nie chodzi o to że dojebal typiarom tylko on w wywiadzie dla magazynu muzycznego Klan uznał to za pewnego rodzaju sukces
NOWY FORUM ŚLI**
TYLKO NIE RAPOWY

TYLKO NIE RAPOWY
Spoiler

Przełamał społeczne konwenanse, powiedział głośno to o czym mówić należy
- oKulTywowany
chyba go jeszcze nie było w temacie - gsp
Jakby stworzyć temat głupi forumowicze to by znaków brakło hehe
- Bryx Fenrir
Najgłupsi to Pomidor, Sobota, Żurom i Bedoes z tych bardziej znanych, chociaż Buczera za słynny występ u Rawicza też mógłbym dać
czy temat jednocześnie głupi i mądrzy raperzy wygrałby bezsprzecznie belmondoę czy jednak jest jakiś konkurent o którym nie wiem?
Donguralesko byłby mocnym kandydatem w takim konkursie
- piernikowyskoczek
pamiętam, jak gdzieś był klip kręcony częściowo w studiu i Sobota miał swój tekst na kartce, a tam pełno błędów ortograficznych najebaneBryx Fenrir pisze: ↑25 kwie 2022, 18:24 Najgłupsi to Pomidor, Sobota, Żurom i Bedoes z tych bardziej znanych, chociaż Buczera za słynny występ u Rawicza też mógłbym dać
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
- OmarStooleyman
@yytr rozwiń, bo jestem ciekaw
Red to niezły przygłup według mnie, totalny odlot zaliczył u Flinta, tam dał zabłysnąć swoim teoriom.
Z młodych na scenie to Żabson i Otsochodzi. Do chuja pana, tych ludzi pokonuje wypowiedzenie jednego prostego zdania bez "yyyy' i" wiesz o co chodzi? . Zero konkretnych poglądów, zero blyskotliwej treści. Po prostu głupek zwyczajny, tylko z hajsem. Po wypowiedziach Żabsona jestem w stanie uwierzyć, że ma ghostwrittera.
Red to niezły przygłup według mnie, totalny odlot zaliczył u Flinta, tam dał zabłysnąć swoim teoriom.
Z młodych na scenie to Żabson i Otsochodzi. Do chuja pana, tych ludzi pokonuje wypowiedzenie jednego prostego zdania bez "yyyy' i" wiesz o co chodzi? . Zero konkretnych poglądów, zero blyskotliwej treści. Po prostu głupek zwyczajny, tylko z hajsem. Po wypowiedziach Żabsona jestem w stanie uwierzyć, że ma ghostwrittera.
Słoń, chociaż dobrze ogląda się z nim wywiady to pierdoli często głupoty i jara się chujowym rzeczami, podobało mi się jak wini go raz wyjaśnił odnośnie słuchania britney spears
Tomb, oglądałem kiedyś co robìl po koncercie queby w hotelu, zjeb większy niż te wszystkie bonusy rtv
Co do żabsona to też się zgadzam, poza tym jest wkurwiajacy
Tomb, oglądałem kiedyś co robìl po koncercie queby w hotelu, zjeb większy niż te wszystkie bonusy rtv
Co do żabsona to też się zgadzam, poza tym jest wkurwiajacy
a co tam wini wyjasnil poza dziecinnymi, rockistowskimi argumentami typu "chlip chlip jak mozesz lubic piosenki britney skoro jest produktem, gdzie tu miejsce na serducho" i pomyłką, że Pharell jest autorem "Toxic"?
też średnio potrafię sobie wyobrazić wyjaśnienie inne niż CHUJ KURWA NIE MOŻNA TEGO SŁUCHAĆ, ale nie pamiętam akcji i chętnie się zapoznam
jeżeli słoń słucha sb britney, bo mu się po prostu podoba i ma wjbn w hejty spiętych dup, to świadczy to bardzo dobrze o jego inteligencji
jeżeli słoń słucha sb britney, bo mu się po prostu podoba i ma wjbn w hejty spiętych dup, to świadczy to bardzo dobrze o jego inteligencji
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow