Young Leosia

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Re: Young Leosia

Post autor: SuperRapMaster »

8na10 pisze: 21 kwie 2022, 0:57
Bryx Fenrir pisze: 20 kwie 2022, 22:15 Arcykurestwo. Leosia dała jedno z większych gówien w tym roku, jak nie największe
przynajmniej lepiej rapuje niż eripe
Stary Eripe>Baila ella>gówno>reszta twórczości Young Leosi>nowy Eripe
Awatar użytkownika
Bryx Fenrir

Post autor: Bryx Fenrir »

8na10 pisze: 21 kwie 2022, 1:08 żadne, ale bryx jest mentalnie w 2011 i chciałem mu zagrać na guście
Tak, na pewno komenty nieznanych mi typów mogą zagrać mi na czymkolwiek, dla mnie Ty nie masz racji, dla Ciebie ja, i dyskusja jest zbędna zupełnie
Awatar użytkownika
GoodStuff

Post autor: GoodStuff »

Sukces Leosi i jej kariera jest poklosiem pokolenia tik tokowych przyglupow dla ktorych muzyka to melodia i 4 wersy do ktorych mozna strugac miny dla lajkow podobnych przyglupow.Bo inaczej nie mozna tlumaczyc ze takie dukajace beztalencie rapowe piszace wersy na poziomie fristajli w szkolnym kiblu zrobilio taka kariere.Inaczej to ujme spoko niech robi kariere ale nigdy nie powinna znalezc sie pod folderem rap.Problem wiekszy tkwi ze duza czesc srodowiska z roznych wzgledow nie potrafi nazywac pewnych rzeczy i zjawisk po imieniu
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2022, 20:45 przez GoodStuff, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

od taco hemingwaya do young leosi, czyli swiat przed i po covidzie
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
hwjsk

Post autor: hwjsk »

Ostatnio zmieniony 03 sie 2022, 15:07 przez hwjsk, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
GoodStuff

piernikowyskoczek pisze: 23 kwie 2022, 20:45 od taco hemingwaya do young leosi, czyli swiat przed i po covidzie
[/quote

kurwa chyba sie bym zasczepil w zamian za ban na rapowanie dla paru ksyw :rotfl:
Oliwka brazil wpierdala ja warsztatow swoim wielkim dupskiem
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Boże oddaj nam Magika i Racę, my ci w zamian oddamy Young Leosię, Oliwkę Brazil, Żabsona i wszystkich youtubero-raperów!
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Oddałbym tysiąc wersów Magika za jeden Leosi
Awatar użytkownika
sebring

Post autor: sebring »

OmarStooleyman pisze: 23 kwie 2022, 21:54 Oddałbym tysiąc wersów Magika za jeden Leosi
♫ Beefing with my chick while I'm in jail ♫
Awatar użytkownika
ebismolarek

Post autor: ebismolarek »

SuperRapMaster pisze: 23 kwie 2022, 21:31 Boże oddaj nam Magika i Racę, my ci w zamian oddamy Young Leosię, Oliwkę Brazil, Żabsona i wszystkich youtubero-raperów!
wykasujesz to przeprosisz
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

oddaj nam mefedron z przed delegalizacji zabierz zabson i innych jupiterów
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

GoodStuff pisze: 23 kwie 2022, 20:41 przyglupow dla ktorych muzyka to melodia
Niezli debile, dla ktorych muzyka to muzyka, chyba ich posralo, a gdzie w tym miejsce na przekaz i serducho
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

GoodStuff pisze: 23 kwie 2022, 20:41 Sukces Leosi i jej kariera jest poklosiem pokolenia tik tokowych przyglupow dla ktorych muzyka to melodia i 4 wersy do ktorych mozna strugac miny dla lajkow podobnych przyglupow.Bo inaczej nie mozna tlumaczyc ze takie dukajace beztalencie rapowe piszace wersy na poziomie fristajli w szkolnym kiblu zrobilio taka kariere.Inaczej to ujme spoko niech robi kariere ale nigdy nie powinna znalezc sie pod folderem rap.Problem wiekszy tkwi ze duza czesc srodowiska z roznych wzgledow nie potrafi nazywac pewnych rzeczy i zjawisk po imieniu
W ogóle, kurwa, siedzę na tym forum jak i na jego zgniłym protoplaście już 10 lat i widziałem już masę postów jak ten, to jest jak obserwowanie kręcącego się gówna w przeręblu - tylko że każde gówno kiedyś się rozłoży a każdy przerębel zniknie, a takie pierdolenie będzie trwać póki ludzie będą robić muzykę, co z tego kutasie przebrzydły że ktoś to nazwie rapem, co to zmieni, czym jest rap a czym nie jest, jaki procent tematyki która ci się podoba w tekście sprawia że to już jest rap, po chuj w ogóle tego słuchasz nikt ci kurwa nie każe, jakieś jebane przygłupy z molesty czy innego chujostwa wieszczące sukcesy z racji bycia pionierami nakladło ci do głowy dumy z racji tego że słuchasz prawdziwego rapu i tak teraz chodzisz pierdolisz puszczasz bąki którego nikogo nie interesują, nie różnisz się niczym od jebanych katolików co na siłę próbują wszystkich nawrócić na jedyną słuszną wiarę tyle że Jezus potrafił przynajmniej zmienić wodę w wino a pelson jedyne co potrafi to się nie udusić od astmy
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Young Leosia to nie rap. Nie dlatego, że mi się jej muzyka nie podoba, tylko dlatego, że brzmi inaczej, a więc jest innym gatunkiem. Oczywiście spektrum rapu jest bardzo szerokie, ale Leosia mieści się raczej w spektrum muzyki klubowej.
Awatar użytkownika
OmarStooleyman

Post autor: OmarStooleyman »

Young Leosia to ewenement socjologiczny
Awatar użytkownika
GoodStuff

No wiec jesli Leosie podpinamy pod rap no to jako raperka jest noskillem nadajacym sie do beki z lokalnych i nie chodiz tu o jakies przekazu itp po prostu nie ma flow,rymy brzmia jak wierszyki z elementarza,zero charyzmy i glosik jak dzieci z fasolek .
BouncedDuck5106

Post autor: BouncedDuck5106 »

Przecież leosia charyzmą wpierdala 95 procent raperów co by bardzo chcieli coś osiągnąć a nigdy im się to nie uda.

Poproszę o definicje rapu.
Awatar użytkownika
SuperRapMaster

Rap to melorecytacja do zapętlonego bitu, najczęściej zrobionego z sampli.
Awatar użytkownika
koxefer

Post autor: koxefer »

kozak, definicja rapera zajela z 10 stron
Mój ojciec z Santiago Latino, a twój stary pijany Grzesio
freeRivaldo
Awatar użytkownika
DoubleB

Post autor: DoubleB »

Czak pisze: 23 kwie 2022, 23:10 jebane przygłupy z molesty czy innego chujostwa wieszczące sukcesy z racji bycia pionierami nakladło ci do głowy dumy z racji tego że słuchasz prawdziwego rapu
pieprzone słowa prawdziwe pod którymi składam swą sygnaturę, łee
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
🥤 DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN 🚘 -> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
ODPOWIEDZ